Koliko resursa proizvodite dnevno?

• Pozdrav,

zanima me koliko bodova imate, koliko imate bodova u ekonomiji i koliko proizvodite na dnevnoj razini na prosječnoj planeti?

Ja imam 38M bodova, 22M bodova u ekonomiji i na prosječnoj planeti dnevno proizvedem sa bonusima (sakupljač, ali bez puzavca): 15M metala, 6M kristala, 5M deuterija.

P.S. Igram oko 8-9 mjeseci.

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• 1,3 milijarde bodova, od toga 500 milijuna u ekonomiji, 670 milijuna u formama koje su podešene za poboljšanje proizvodnje resursa...

Dnevna proizvodnja po planeti u prosjeku je 121M metal, 24M kristal i 21M deut

• Zar nije jednostavnije reći dnevnu produkciju komplet na acc nego tako po planetema bezveze komplikovat?

Dnevno oko 6 mlrd metala, 630 mil kristala i 680 mil deuta.

Gradi se još dosta metala i trebam 2 planete prebacit na poziciju 8 pa će se to povećat. Jbg igrica ti je pay to play tako da moraš metal gurat maksimalno koliko možeš.

Oko 9,5 mlrd poena, igram predugo.