Crowbar veličanstveni ne/ratnik

• Dotični se opet dao u rušenje obrane i bezuspješan pokušaj krađe resursa. Ja razumijem frustraciju od neki dan kad ti meta pobjegne iz 3 sekunde ručne ali jbg druže

tvoj ego ne može podnjeti to poniženje pa se sad tu junačiš. A koliko sam vidio na postovima drugrih igrača od ranije ovo je kao neka tvoja odmazda. Mene bi bilo sramota da igrač sa 180 milijardi bodova i preko 25 milijardi flote radi ovakve stvari Pedro je makar gospodin za tebe kad sam ga pitao što mi nije on opljačkao resurse onda sa planeta rekao je ne dižem brodove na onu siću a bilo je cca ukupno na svakom planetu između 600 i 800milja resursa ali zato ovaj papan diže on diže na sve brodove.

Evo imam neke teleskopske snimke iz svemira treće Yakini galaksije dotični prvo napada sa oklopnim krstaricama planete a ova druga slika šalje na stotine tisuća zvjezda za šta pitam se?

Oklopne Rush Hour

Zvjezdano nebo

☠ ☢<G_A_V_R_A_N>

• PicNic

Approved the thread.
  • Jednog dana kada nas spoje na globalni server pa kad ga turci pojedu za doručak frajer će si pucat u glavu garant :D:D:D

Turci su priča za sebe to em je ludo i blesavo em su imali pogodnost za kupovanje materije zbog tečajne razlike Lira/Euro pa su za siću kupovali enormne količine materije i sjećam se kad je otvoren server Lacerta prije cca 3 godine na eng domeni frajer je za mjesec dana imao preko 2 milijarde bodova pa se ti slikaj onda.

☠ ☢<G_A_V_R_A_N>

• Jednog dana kada nas spoje na globalni server pa kad ga turci pojedu za doručak frajer će si pucat u glavu garant :D:D:D

Turci su priča za sebe to em je ludo i blesavo em su imali pogodnost za kupovanje materije zbog tečajne razlike Lira/Euro pa su za siću kupovali enormne količine materije i sjećam se kad je otvoren server Lacerta prije cca 3 godine na eng domeni frajer je za mjesec dana imao preko 2 milijarde bodova pa se ti slikaj onda.

Sve znam, zato sam i povukao paralelu, uvijek ima krupnije ribe u moru ;)

• Igrao sam taman na Lacerti kad se otvorila i kad sam vidio da igrač skače svaki dan po 4-5 milja a kasnije i po 15-20 milja dnevno instantno sam odustao od igre tamo idi begaj reko. :D

𝔹𝕝𝕚ž𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕠ć 𝕒 𝕠𝕧𝕕𝕛𝕖 𝕤𝕦 𝕟𝕠ć𝕚 𝕧𝕣𝕝𝕠 𝕞𝕣𝕒č𝕟𝕖 𝕛𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕟𝕠ć, 𝕟𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕦𝕟𝕔𝕒 𝕚 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕒 𝕜𝕒𝕕𝕒 𝕛𝕖 𝕞𝕣𝕒𝕜 𝕠𝕟𝕕𝕒 𝕤𝕖 𝕟𝕚š𝕥𝕒 𝕟𝕖𝕧𝕚𝕕𝕚 .^^

• nezz sta se zezate sa njabinom zakovanom ja sam se maknuo sa yakinija zbog njega jer je njab koji nemere prdnut kak spada a da ne pricam da smo slali xy ticketa i nazalost sve je legalno tako da uzalud vam trud sviraci...tko ima volju nek igra ja krkam na orgu i mirna Bosna kak se kaze

• Nije za svakog (ako imaš jaču flotu), ali postoji način igre di ti mogu pušit: (Predstavljanje pokreta/saveza) No Fleet No Defence [_n2_]

Izgleda da vam je još uvijek predobro :)

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• Dobar vam ovaj Nedjeljni dan i tako opet Crowbar u akciji. Danas cca oko podne dotični se opet zaletio sa serijom napada krstarica na moje planete sa ciljem pljačkanja resursa i odnjeo je nešto u međuvremenu dolazim online i započinjem da ga raketiram sa preostalim resursaima na planeti u nekoliko valova. To ga je očito ras*izdilo pa je kasnije poslao još jednu turu napada na sve planete jer je skužio da su mi se transporteri sa resursima vratili nazad pa je odlučio opet da me opeljuši srećom nije ništa odnjeo. I tu kreće njegovo ahhggrrr šalje napade zvjezda misije rušenja mjeseca srećom po mene moje su se flote već vraćale nazad pa nije bilo bojazni od hvatanja u ručni i sliče vračke. I lansira bajo 17 napada na mene https://prnt.sc/rPXccdC-N5at u među vremenu moje su flote sletile i ja palim MO jer neda mi se sa njim natezati više naporan je lik kao suhi kašalj. Ono što me raduje da je od 17 napada rušenja na mene izgubio dobar dio zvjezda mada to nije za njega ništa ali meni je neizmjerno drago jer sve ono što je proteklih dana uzeo od mene sad sam mu naplatio pa makar i ovako kako se kaže KARMA IS A BITCH a njega je snašla.

pa evo da počnemo

NOILETA [3:469:15]

stigla je na mjesec M-12 [3:472:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. ODEEE - 149 zvjezdica skupa sa mojim mjesecom :D:D

Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 45 %

stigla je na mjesec M-14 [3:474:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. ODEE još - 250 komada

Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 46 %

stigla je na mjesec M-15 [3:475:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. još - 306 komada

Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 47 %

stigla je na mjesec M-17 [3:478:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. još - 138

stigla je na mjesec M-16 [3:477:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. iii joooš ode - 340 komada najveće =O8):thumbup:

Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 47 %

stigla je na mjesec M-3 [3:462:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. Ode još - 161

stigla je na mjesec M-2 [3:461:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. iii jooš - 149

Flota sa

stigla je na mjesec M-6 [3:466:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. još maloo - 175

Flota sa

stigla je na mjesec M-7 [3:467:8].

Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. i ovo je zadnjih 138 komada što je okinulo.

Kad se tu sve zbroji i oduzme to je izgubljenih 1806 zvjezda za šta ja te pitam Crowbare ne idi glavom kroz zid okani me se i sve će biti uredu. No hard Feelings

https://prnt.sc/UKwoHscqMCYw

ŽIVIO TI MENI:saint:

☠ ☢<G_A_V_R_A_N>