Pokušaj povratka

• Pozdrav ekipo,

davno davno sam igrao UNI1 gdje sam i dalje imao acc međutim nikako mu ne mogu pristupiti (niti putem maila).
    Znam da je bilo pravilo ako acc ima KUPLJENE CM, da ide na groblje i ne briše se što sam 100% siguran da sam imao.

E sada zanima me može li se kako doći do tog acca ili je zauvijek izbrisan?

Znam koorde glavne planete napamet :D
    Kako mogu provjeriti je li acc još uvijek tu? Postoji li mogućnost da se acc vrati iz mrtvih? 8)

Don't judge please! :saint:

GL in RL

• Da ti skratim muke, ne vracaj se ;)

• :D:D:D

Gerilsko ratovanje način je ratovanja u kojemu manje vojne ili paravojne jedinice napadaju neprijateljske postrojbe na okupiranom dijelu jedne države. Cilj takvog ratovanja je nanošenje ljudskih gubitaka i materijalne štete u svrhu slabljenja i demoralizacije suprotne strane.

Pridruži se pokretu No Fleet No Defence (_n2_): https://s125-hr.ogame.gameforg…nfo.php?allianceId=500253

• imas ako si drugi mail registrirao u lobbyu opciju "add account" pa mozes stavit taj mail ako se sjecas itd.. pa mozda ti nekim cudom ubaci acc osim ako nije izbrisan.. jer promijenilo se dosta servera i graveyarda i slicno.. pa postoji mogucnost da ga ipak nema.. :) A koordinate i to, nece ti puno pomoc jer se toga nastaka na off serverima i nikad vise nisu iste :D hehe^^ pozdrav, najbolje ili ispocetka, novi neki uni, ili pak ako neko ima acc viska da ti pokloni. lp

LUffy.gif

"'ll leave tomorrow's problems to tomorrow's me!"

• Nisam ti falio :D

U jednu ruku mi je drago da nema opcije povratka osim novi acc, u drugu ruku žao mi je truda ^^

Sve u svemu hvala na reply, može lock :saint:

GL in RL

• Sav trud sto si ulozio od 2005+ neko kupi za 20 eura, unije mrtve. Uzivaj van ovog, nismo vise u uni 7, da se makar pljujemo po forumu (i to je zamrlo) :D