[TOT: 106.717.578.000] GaZe [Relics] vs. Malcom Hawke [Q3A] (A: 8.989.175.000, D: 97.728.403.000)

• S obzirom na činjenicu da reciklirani account ima žig od Bladea, nisam očekivao da će napad proći, pa nisam na vrijeme poslao farmanje na drugi mjesec (cca +50 mlrd profita).

Ali i ovako je OK, neka flota leti. 8)

Posveta ekipi na discordu :)

Obrana, FR, znaš gdje je knjiga žalbe... 2.230.xx ^^^^

22-02-2026 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač GaZe [Relics]

Oklopna krstarica 10.000.000

Obranioc Malcom Hawke [Q3A]

Mali transporter 1.324.251

Veliki transporter 74.633

Mali lovac 2.700.925

Veliki lovac 466.431

Krstarica 376.448

Borbeni brod 77.163

Kolonijalni brod 3

Recikler 23.106

Sonde za špijunažu 4.545.950

Bombarder 153.905

Razarač 112

Zvijezda smrti 2.342

Oklopna krstarica 151.874

Reaper 2.205

Pathfinder 138.418

Raketobacači 289.365

Mali laser 13.954

Veliki laser 3.750

Gaussov top 61

Ionski top 1.790

Plazma top 517

Mala štitna kupola 1

Velika štitna kupola 1

Poslije bitke ...

Napadač GaZe [Relics]

Oklopna krstarica 9.894.245 ( -105.755 )

Obranioc Malcom Hawke [Q3A]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

791.659.458 metal, 66.847.683 kristal i 740.335.251 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 8.989.175.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 97.728.403.000 jedinica.

At these space coordinates now float 42.932.524.000 metal, 33.491.284.800 crystal and 8.373.817.600 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 4.842.950.000 metal, 3.172.957.000 crystal and 851.683.000.

Napadač je zarobio ukupno 1.598.842.392 jedinica.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 40.551.533.458

Kristal: 29.327.932.483

Deuterij: 7.527.827.851

napadač(s) ostvario je dobit od 77.407.293.792 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -47.099.955.458

Kristal: -34.574.468.683

Deuterij: -8.785.231.251

obranioc(s) je izgubio ukupno 90.459.655.392 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.1.0

• "Psi laju, karavane prolaze"
    je poznata poslovica koja znači da zavidni ljudi ili kritičari (psi) mogu stvarati buku i galamu, ali to neće zaustaviti napredak, ciljeve ili planove onih koji su usmjereni na svoje zadatke (karavane).

GG Gaze

Fr kome treba

• Gg Mali

Moram sam ipak doci 😁

Brate taj je acc skup da bi se tako pada 2x

Mene bi pravo zaboljelo da sam toliko e dao a pusam druge🙃

Gazolo uzivaj u resss ko ih jbe

Cujemo se na discord

Frr ko god da je sada tu

Chat-GPT-Image-11-maj-2026-23-03-27.png

• Samo gazi Doktore Gazela, navikao si...

fr

Edited once, last by Oppenheimer: Tako iskusan, a opet trollaš kontra foruma. ().

• biznis sefe biznis

A nek nude,pusti ih.

To je dio ogama🙂

ko ima neka da

svako ima pravo izbora😉

Jos 1 gg gazoo

Chat-GPT-Image-11-maj-2026-23-03-27.png

Edited once, last by Oppenheimer: Prodaja ili poticanje na prodaju računa u igri je strogo zabranjeno. A posebno o tome pisat na forumu. LP ().

• Nemam ti što reći osim svaka čast, pronašao si rupu u mojem načinu igre e iskoristio si je. Nažalost, odmah nakon toga su uslijedili potpuno beskorisni moon crashevi i raketiranje od strane saveza broj 1, što ne služi ničemu drugome nego da me natjera da obučem plavo odijelo.

• @malcolm

Oni tebe napadaju jer misle da sam ja na tvom računu. Ili tko god da je na računu, misle da je namjerno pustio flotu da je recikliram. :D

Taj protivnički tabor, u kojem je većina igrača iz unija, toliko je nesposoban da je to jedno malo čudo. Njima nije jasno što je to pravi flotaš jer nemaju nijednog u svojim redovima. Jedina dva igrača u cijelom njihovom taboru koji imaju nekakvu flotašku povijest iza sebe su Panzer i Pumba. No, i njima je nestao zadnji trag flotaškog duha zbog načina na koji su došli do flote. :thumbdown:

Toj hrpi anti-igrača jednostavno ne ide u glavu da netko može biti deset puta bolji flotaš od njih svih zajedno. Misle da se s kupljenom flotom nauči i flotaški igrati, a svi su redom oduvijek bili farme. Prava su pay2win generacija nesposobnjakovića koja ne razumije da je iskustvo najbitnija stvar. Naravno, i inteligencija igra svoju ulogu, a upravo to toj ekipi nedostaje (iako misle da je imaju). I ono malo inteligencije što je postojalo u tom kolektivu, u komunikaciji s Pedrom, Darthom i sličnima, nepovratno je izgubljeno. :D:D:D

Uz sav taj silni novac, „alate“ i druge gluposti koje koriste, i dalje mogu samo gledati kako svako malo nekoga od njih recikliram. Čim izađem iz modusa, odmah panika i šalju se kružne poruke. 8)

Sramio bih se da sam toliko uložio u nešto što ne razumijem. Toliko su nesposobni da stvarno misle da znaju igrati Toliko su nesposobni da misle da svi drugi varaju. Toliko su nesposobni da ih je GF morao spašavati pulling pravilom kako više ne bih mogao reciklirati nadobudne flotaše iz njihovih redova. :D

Moram se ispričati svim igračima iz prijašnjih unija koje sam nazivao nesposobnima. Ovaj kolektiv oko ICBM-a dokazao je koliko netko može biti nesposoban. To je jednostavno pad kognitivnih sposobnosti. Nije to silazak s konja na magarca, već prijelaz s 3D na 1D razmišljanje. Možda bih shvatio njihove poteze da sebi iščupam 93% mozga... ali jebiga, to nije moguće, pa se ne mogu spustiti na njihov IQ da bih razumio što rade. 8|

Malcom, loša sreća ako govoriš istinu i stvarno više nemaš veze s tim kolektivom. GL u RL.

A svim mojim žrtvama mogu samo reci da će njihve reciklirane flote vjećno biti dio moje flote. Budite ponosni da ste dio toga. 8)

• Nemam ti što reći osim svaka čast, pronašao si rupu u mojem načinu igre e iskoristio si je. Nažalost, odmah nakon toga su uslijedili potpuno beskorisni moon crashevi i raketiranje od strane saveza broj 1, što ne služi ničemu drugome nego da me natjera da obučem plavo odijelo.

to raketiranje i rusenje moonova je normala ali mene nesto drugo interesuje, svi su te spy i nikad da nadu flotu a Gaze uspio od prve i nemoj mi samo reci ni ti ni GAze da je zanje i pracenje i da ne znaju drugi to raditi, ja mislim da je nesto drugo u pitanju sto Gaze non stop pise i proziva a jos acc je od tog tipa sto ga on proziva non stop... sad samo saberite 2+2 i sve jasno .... ko god leti na tebe i na manju flota , ona se digne sec prije udara, bas cudno da se ceka zanji sekund... Sad od koga je preuzet acc i da se to desava, najbolje ce gaze da to objasni sta se tu desava....naravno da ce sad da brani i da to nije to....

hahahahah

Uzivaj te u igri...

Nisi kriv dok se ne dokaze.....

LP

Zar nije taj acc od lika kojeg ti prozivas non stop?

Mozda i grijesim, ispravi me ako se varam...

LP

• Neko Iz MASE

Evo, to je ta (ne)inteligencija kod vas o kojoj pričam. Ti kao "izvanredni" flotaš (4 mlrd. vojnih bodova s 0 HOF-ova, stvarno imaš odlične reference) misliš da razumiješ kako pravi flotaši razmišljaju i funkcioniraju. Takvi poput tebe vide, na primjer, aktivnost od 25 minuta i nemaju apsolutno pojma što to znači. Vi vidite samo tih 25 minuta i to je to, vjerojatno vam se samo pojave upitnici iznad glava. :D:D

Pravi flotaš može s velikom vjerojatnošću procijeniti je li igrač stvarno off ili je otišao samo nakratko. To je iskustvo temeljeno na već prikupljenim informacijama. Ali, kao što sam rekao, u vašem kolektivu nema nikoga tko zna razmišljati kao flotaš, vama je to "španska sela" (ili kineski). :)

Pokušavaš izvući neki inteligentan zaključak, ono, "2+2" i slična špreha, ali tebi 2+2 nije ni 4 ni 22, nego valjda 7, iz meni potpuno nepoznatih razloga. Misliš da si Sherlock, a zapravo si samo... ock. :D:D:D

Odi, naklikaj još flote. Napravi duplo veću flotu od moje, kao što si mi već nekoliko puta ingame obećao, da ćeš naklikati toliko da te više ne mogu reciklirati. Odličan cilj, svaka čast. Potrošit ćeš što, 5k paketića da te ja ne bih reciklirao? Stvarno sam zaslužio proviziju od GFa i to mislim ozbiljno. 8)

I da, to je account osobe koju stalno prozivam, tj. bivši raccount prema informacijama tog igrača. Je li to istina ili ne, ne znam, a i totalno je nebitno.

Jedno sam vrijeme mislio da niste toliko paranoični i da me samo ložite, ali vidim da ste stvarno skrenuli. Paranoja vas je uzela pod svoje i tu više nema spasa. :evil:

Tih 80 milijardi profita je smijurija i totalno nebitno za moju situaciju, a u vašem krugu već kruži 100 teorija zavjere. Meni je jedino bitno da recikliram što više igrača iz vašeg kolektiva. Profit je manje bitan, ako to ne možete shvatiti, onda imate ozbiljan mentalni problem. ^^^^

• da, sram vas i stid bilo... svoje pare koje ste svojim radom zaradili trosit na koji god K ocete... stvarno ste sramota za ljudsku rasu:cursing:

Nista gaze trazi ti od mede mail od sefova i žicaj placu, sigurno ce ti dat... ako nista neki "random logout" na nekoj meti, pa da nekog kom nikad flota nije viđena uloviš:D

ICBM ima portugalske puševe, a ti talijanske:D

https://prnt.sc/Vl7TVPznBpgh

GG genijalcu i intelektualcu gazeu

FR nama običnoj bagri koja se usuđuje radit sta hoce

• Ja nisam nikad rekao ni da neko ne zna igrat ili sl. tome a valjda imam pravo sumnjat... Ti pises non stop da neko koristi nesto (obicno pises za jace igrace,koji tebe mogu reciklirat) a kad neko drugi nesto napise ,odma po tvome je noob,nema pojma i sl. Po tvome na ogame samo ti znas igrat i jos njih 2-3 koji slucno pisu kao ti. Sto se tice mog ulaganja i flote, ovo je tek pocetak ... koliko god ti recikliras flote i napravis ja cu duplo napraviti (to sam ti i 7ngame rekao i stojim iza toga), jedino ako me ne recikliras dotle... A da me recikliras i to je moguce, ne iskljucujem tu opciju jer svakome se to moze desit ,sto ne znaci da ne zna ta osoba igrat....

P.S budi malo duze van, nadi vremena kao kad si igrao na Antaresu... :D

• Evo, i maskota Fatic se javila :D:D

Znaci VAŠ account tj. account iz VAŠEG kolektiva je pao i opet paranoja :D:D

Pretpostavljam da je i svaki tvoj pad, ali bilo je ih stvarno puno, neka prevara ^^:D

Gdje ti je bestfriend Pedro ? Uopće se ne javlja, nadam se da se ne ljuti 8)

@edyy - mislim da sam već jednom napisao da ne treba lagati ako se može nešto lako provjeriti. Nisam nikada rekao za Hammera, Panzera, Pumbu ili Crowbara da se služe nekim "alatima". Zna se na koga mislim. Svi znaju. A sve ostale mogu recnuti. A ti koristiš množinu ("obicno za jace igrace...").

Realno su mi još ostale tri zanimljive mete.. ti eddy, darth i hica. Ovo sve ostalo je nebitno. Ako uleti dobro, ako ne uleti isto dobro. Ali uvijek nešto uleti. Mislim da ce Fatic uskoro opet u reciklere ^^^^

I dosta mi je za danas, spam je uvijek dobro došao ali ponekada i umara 8)

• ma da pedrov zivot vise nema smisla od kad smo shvatili da si ti na drugoj dimenziji razmisljanja8o

a da? mogo bi dosadno je... samo sad gledam cijelu galu svaki dan pa ako opet po ko zna koji put isrksnes u mom sistemu znat cu:*

• Pravi flotaš je onaj koji može iz MO pregledavati galaksiju i pratiti aktivnosti, navike neprijatelja.

Pravi flotaš je 99% vremena plavi flotaš.

Mene zanima gdje se u postavkama igre ta opcija može upaliti?

Koliko je meni poznato dok si u MO ne možeš pregledavati galaksiju niti planete igrača.

Pa daj ti nas pouči malo kako ti kao " vrhunski flotaš " kako se nazivaš to sve snimiš iz MO.

Tko razmišlja glavom izvući će inteligentan zaključak:

Ti si jedan obični muljator kao i taj Malcom Hawke!

• Bravo Gnus, ja pokusavam izvuc iz njega to da napise da prati pa da ga onda pitam to sto si i ti, al pametan je on pa nece da izleti sto bi vecina uradila i cestitam mu na tome....

Gaze, znam da sam ti cilj dugo vremena samo sto nekada cilj postane lovac a lovac postane cilj...

A sto se tice Pedra, tu je on ... barem ti to trebas znat jer svaki put ti skine po jedan moon kad izades van ( ne uspije vise od jednog jer opet odes u MO) Zadnji put si bio oko 2 dana van jer je Pedri bio u MO to vrijeme..

Lo

• Cuj ovog hahhahaa, za 20 godina karijere imas 5 hofova bio si vreca za napucavanje sve dok nije doslo tvojih 5miunta da ulozis lovu u propalu igricu i nakon toga pokazes kakav si flotas aka rusenje solaraca i moonova bivsim saveznicima i sl.

Fatic prica o nekoj zaradjenoj lovi , isprdio se iz skole prije pola godine ^^^^^^

Ovaj panj iz mase je prica za sebe koliko je decko priglup i koliko razvija neke teorije u svojoj glavi, odavno zreo za pregleda...

Udri ih gaze jos jace, njabovi ce uvijek bit njabovi ;)

FR