Prijedlozi spajanja - 2026

• ma ima barem pet domena koje bi se mogle spojiti s nama.

Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Slovačka, Češka, Rumunjska, a dalo bi se naći još koji.

I zamisli onda velikog ujedinjenja nas balkanaca. ICBM I HiK ujedinjeni protiv mađarskih osvajaca recimo.

• 2 target unija za sve unije osim Rhea i Quaoar koji su nesto mladji uniji.

UNI 1 - kategorija: rudar

Economy x10

Research x20

Fleet Peaceful x3

Fleet Holding x3

War Fleet x2

Galaxies 5

ACS ON

DF 30%

DiDF 0%

+25 Fields

Galaxy Circular

System Circula

0.5 Deuterium consumption

Probes with cargo OFF

25.000 DM

Deuterium on Debris Fields ON

Flight time/consumption ignore empty systems ON

Flight time/consumption ignore inactive systems ON

UNI 2 - kategorija: fleeter

Economy x10

Research x20

Fleet Peaceful x6

Fleet Holding x6

War Fleet x4

Galaxies 5

ACS ON

DF 70%

DiDF 30%

+20 Fields

Galaxy Circular

System Circula

0.5 Deuterium consumption

Probes with cargo ON

8.000 DM

Deuterium on Debris Fields ON

Flight time/consumption ignore empty systems ON

Flight time/consumption ignore inactive systems ON

• Maksimalno se slažem, jako dobra ideja, vrijeme je za neko takvo poboljšanje (Možda čak 20x eko)

ma ima barem pet domena koje bi se mogle spojiti s nama.

Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Slovačka, Češka, Rumunjska, a dalo bi se naći još koji.

I zamisli onda velikog ujedinjenja nas balkanaca. ICBM I HiK ujedinjeni protiv mađarskih osvajaca recimo.

Također se slažem bilo bi zanimljivo, trebalo bi nam vremena dosta ali mislim da bi mogli lijepo surađivat

• Također se slažem bilo bi zanimljivo, trebalo bi nam vremena dosta ali mislim da bi mogli lijepo surađivat

Samo se vi družite ^^ A ja ču se držati one moderne "neprijatelj mog neprijtelja je i moj neprijatelj" :D:D

• Također se slažem bilo bi zanimljivo, trebalo bi nam vremena dosta ali mislim da bi mogli lijepo surađivat

Samo se vi družite ^^ A ja ču se držati one moderne "neprijatelj mog neprijtelja je i moj neprijatelj" :D:D

Gejz, fascinantno mi je kako uvijek uspiješ ispast ograničen...🥴

• Spojiti Antares i Yakini obavezno pa nadalje sve unije tjerati merge u taj.

Izvući srednju vrijednost oba unija vjerujem da bi bilo najfer, nikako brzina ispod x3, 70-80% ru od napada, def manji postotak 20%-40% ali isto obavezno u ru - kružni uni, prazna polja ignore a ostalo su sitnice. :)

Naglasak na def u ru jer ako ga nema, nema smisla spajati servere uopće jer opet neće privući nove igrače na dužu igru.

Ali od svega bolesno bi bilo spojiti "naše" servere, ili da krene novi spojeni, nebitno kako samo da postoji opcija :)