[TOT: 8.980.164.000] NEGCREEP (CaF) vs. Architect (Arc) (A: 466.875.000, D: 8.513.289.000)

• U pravu si opet čovjek popio i daje si na važnosti. Šta ti je maca popala za jezik daj nam ime i prezime da ti provjerimo sportsku priču i tvoje laži da si ovo da si ono.

“Winners never quit, and quitters never win.”

Edited once, last by RoTT ().

• U pravu si opet čovjek popio i daje si na važnosti. Šta ti je maca popala za jezik daj nam ime i prezime da ti provjerimo sportsku priču i tvoje laži da si ovo da si ono.

Ovo je igra Ogame, pravila foruma su jasna, ajmo se igrat ne biti kukavice , RL nikakve veze nema sa igrom, ili je panika mišiću moj naivni :), nakon svih tvojih prijetnji nakon moga prvog spya , rekao sam ti opušteno ovo je samo igra :) , tako je i dalje, samo sam počeo igrat, a ne usro se kao mnogo puno prije igrači di ti je to prolazilo , ne ne , svaka prijetnja nosi svoje posljedice GL ti želim

Edited once, last by Architect ().

Ovo je igra Ogame, pravila foruma su jasna, ajmo se igrat ne biti kukavice , RL nikakve veze nema sa igrom, ili je panika mišiću moj naivni :), nakon svih tvojih prijetnji nakon moga prvog spya , rekao sam ti opušteno ovo je samo igra :) , tako je i dalje, samo sam počeo igrat, a ne usro se kao mnogo puno prije igrači di ti je to prolazilo , ne ne , svaka prijetnja nosi svoje posljedice GL ti želim

Možda bi Rotko zaplesao balet sa tobom???:D

Baš si kontradiktoran — iz posta u post sam sebe pobijaš.

Cijelo vrijeme ti ja pričam kako se RL ne treba miješati s igrom, a upravo ti prvi kopaš po privatnim stvarima, provjeravaš gdje sam po natjecanju, šalješ infoe i pokušavaš ubacivati RL u raspravu da bi mene spustio? Uz to izmišljaš priče o sebi i mom sportu, iako vrlo dobro znam tko si i koliko si (ne)relevantan u toj priči.

Kad te se prozove za to, odjednom se skrivaš “ovo je samo igra” (iako sam ti ja to u prijašnjem postu već napisao), a istovremeno u svakom drugom postu prijetiš što ćeš napraviti ako ti “uhvatim obranu” ili “satelite”.

Dakle — ili vrijedi jedno ili drugo.

Drži se igre i prestani miješati RL, jer upravo ti radiš ono za što optužuješ druge. Mada svi vidimo da si od alkohola nestabilna osoba koja samo baljezga po forumu kad se naloče.

“Winners never quit, and quitters never win.”

Edited once, last by RoTT ().

• “Onaj tko vlada sobom može si dopustiti da izgleda izgubljeno — jer zna da drugi tada gube oprez.” Sun Tzu

promijeni sliku profila, ne stoji ti , stavi nekog zeca , vrime je blagdana

kukavica, bio, kukavica ostao, dalje neću jel bi ušao u RL