[StarTrek] vs [ICBM]

• Kratki izvještaj rata.

Nakon 150 napada barbarskih plemena sa istoka, pogotovo od strane crowbara i dalje se držim na istoj poziciji te nisam pao ni jedno mjesto(64), ali ako i padnem obećavam da će se borba nastaviti do ispunjenja uvjeta.

Svaki dan dok se on koncentrira na mene može se manje koncetrirati na sve vas ostale ako vas bully-a, i to je sasvim ok. Neka troši resurse, novac i vrijeme na mene, ne smeta me ni najmanje jer je borba za pravu stvar.

Stoga poželite mi sreću jer predaje nema.

Some people think the future means the end of history. Well, we haven't run out of history quite yet. Your father called the future - "the undiscovered country"

• Nećete na Batona niste niprije nedaj se care ovo je kao borba David protiv Golijata.

Nemaju pametnijeg posla pogotovo taj Crowbar izgradili flote i ekonomije sa parama a ne znanjem i borbom i sad se tu šepure ko purani.

giphy.gif

• Hvala Stripy. Kazna će biti i mira neće biti :saint:

Prijavljujem ovim putem isto i kršenje pravila jer masovno napada iz udaljenih galaksija sa putovanjima koja traju do 12h, iako ima u istoj galaskiji sve odakle me može napadati.

Trenutno aktivno 22 napada :P prosječno sa 20 000 zvijezdi, na planete i mjesece. Vjerojatno će biti rušenja.

Ako nekome trebaju vremena napada slobodno nek mi se javi.

Nema predaje!

Some people think the future means the end of history. Well, we haven't run out of history quite yet. Your father called the future - "the undiscovered country"

Edited 3 times, last by Baton ().

• Danas samo jedna ninja. Nema veze, simbolički i malo, zanemarivo, ali ponosan sam na nju. Rat se nastavlja.

Porušio mi je sve mjesece, sa 100% uspješnosti, na 14 planeta, sa cca 47% da je flota koja je išla napadati (u prosjeku 200-300 RIP i 5000-10 000 bombera) je uništena, doduše sekundu iza je išlo uvijek 5 milijuna bc-a. Nek troši i gorivo, drago mi je.

Nadam se da je tu imao gubitke (to znači novac), nisam nikad rušio mjesece i ne znam kako to funkcionira, miner sam.

Zanimljivo da i dalje stojim na 64. mjestu iako doživljavam 50 napada dnevno već nekoliko dana.

Svakih 50 napada na mene dnevno znači da ne napada nekog drugog. Meni odgovara.

Ne zaboraviti pokupiti ruševine ako ste ispod mene u ranku(ili iznad, svejedno) da izbjegnemo kršenje pravila. I hvala, nadam se da ovdje postoji zajednica koja će cijeniti i pomoći u ovoj borbi protiv igrača zbog kojeg naš svemir gubi igrače koji odustaju.

Ja neću odustati pa makar sam samcat se borio zauvijek. Dobit će svaki dan jednu porciju napada. Vrijeme je da netko kaže dosta. Ova igra je hobi meni, a primarno volim pivo i gemišt. Neće me puno smetati gubici.

Ako netko želi pomoći da mi se naprave novi mjeseci ovo su moji planeti.

1:2:1

2:6:8

2:9:8

2:300:1

3:75:8 (ovaj će biti kroz sat vremena uništen)

3:322:1

3:324:8

3:456:8

3:499:1

4:218:1

4:242:15

4:347:9

5:231:2

5:389:8

Hvala Vam, držite se i zapamtite, logika je samo početak mudrosti, nikako ne i njezin kraj, by Spock.

Edited once, last by Baton ().

• Kratki izvještaj.

14/14 mjeseca ponovno dobiveno zahvaljujući dvijema dobrim dušama. Već gradim baze te su dobili stara imena.

Neprijateljskom igraču crowbaru vidi se pjena iz usta iz druge galaksije, kad je vidio mjesece napao mi sve planete sa 500k bc-a sada.

Hendlam ga bez ijednog problema. Samo neka troši novce, tko zna možda je vrijednost jedne stotke danas bilo, uživam gedajući i pozivam ga da nastavi.

Očekujem još bjesomučnog iživljavanja.

Hvala još jednom javim se sa nekim novim izvještajem nadam se i ako mi opet zatrebaju mjeseci.

Qapla'! :saint:

Edited 5 times, last by Baton ().

• Nastavak.

Šalje opet, od 50k krstaricama,100k do 500k bc-a. Novac curi na sve strane.

I da, pao sam jedno mjesto nakon 150 napada i uništenih 14 mjeseca :D

Ako netko treba screenshot sa vremenima neka mi se javi.

Pakao u kojem će završiti će mu se činiti kao raj nakon što završim sa njim.

Klingons are a proud race, and we intend to go on being proud.

Edited 5 times, last by Baton ().

• Kažu da sve ima cijenu, pa tako i pomoć.

Hvala zajednici što ste dokazali suprotno. Digli ste mi sve mjesece kad je bilo najgušće i pokazali da solidarnost vrijedi više od milijun RIP-ova i hrpe eura.

I nekako znam da ćete to učiniti opet, a tko zna, možda se pojavi i predobra prilika za propustiti za nekog s više ambicija. Tu sam za Vas isto koliko mogu.

Fuzijske reaktore dižem u međuvremenu, energija se razvija, stvarno korisna stvar nisam koristio do sada, jer ne mogu se pouzdati u satelite više jer su napadi 24h. Ne sjećam se više kad sam imao neki profit. Nema veze. Od rata nitko ne bi smio profitirati.

Za Vas nazdravljam večeras <3

p.s. nadam se da ste preživjeli nevrijeme i da su krovovi na mjestu

One does not achieve honor while acting dishonorably. Stara klingonska uzrečica.

Edited 4 times, last by Baton ().

• Dr exter

Yakini [StarTrek] vs [ICBM]

Premještam ovo ovdje, jer stavio si post u izvještaje, a tamo idu samo izvještaji.

Zijev, kako sam se fino naspavao dosta se popilo, vidim vani sunce i nema vjetra više :)

Poor bespomoćni hobit ima ogromne gubitke dnevno, evo sad se probudih poslao je 30 napada u međuvremenu i konstantno troši kolosalne količine deuta, novca i vremena, svoje pažnje, svog života kojeg pretpostaljam nema mnogo. Još je na ignore, jer počeo mi slat neke generalizirane poruke kako je ICMB neuništiv i da oni idu do kraja. Stvarno jadno prijetiti se nekome. Postao je naporan u želji za pažnjom i toga da ga se ljudi boje.

Druga stvar, dokle god troši vrijeme na mene neće ga trošiti na nekog drugog, ja sretan, jer sam čuo iz bivšeg saveza od ljudi da mnogi odustaju od igre zbog njega. Stvarno jadno od njega, jadno od saveza ICMB, a bome žalim i firmu od igre jer gubi korisnike na taj način. Tu je i osjećaj da se radi nešto ispravno.

Na neki način držim ljude i igru na životu. Ako ima još koji iz saveza, jer s kim si takav si, javite u inbox da ga počnem disciplinirati i odvlačiti mu pažnju. Ovaj jedan mi je ko nijedan, hendlam ga ko iz šale.

Nego trebate mi vidjeti imena mjeseca, tu sam pitao AI za savjete, mislim da mu ide para na uši ^^

Još jednom hvala zajednici, čak sam dobio ponudu da mi se šalju resursi. To općentio, iako bih volio, zaboravite ljudi. Ali, ono što mi treba, ako mi opet sruši sve mjesece, bit ćete obaviješteni ovdje, da mi pomognete u izgradnji novih. Tu je potrošio kolosane količine resursa x2 jer gubio je 50% flote, a iza svake flote je slao 5mil bc-a kao zaštitu od ninje. Šteta što od toga ne mogu izvještaj napraviti i postati.

Držite se ljudi, neka vam rudnici rade i živite život :)

Edited 9 times, last by Baton ().

• Mislim da je kolega u pravu X/

ako ovi paketomaši lupaju sve malene koji se ne mogu braniti nije ni čudo što nam je domena takva kakva je

kad nas zatvore i pošalju sve na .org gdje su još jači džaba im sva ta kupljena flota

• Ja iskreno nemam ništa protiv ostatka igrača iz ICBM saveza ali protiv Crowbara imam jer je svojim nadobudnim ponašanjem pokazao kakav je čovjek znači jedna velika NULA . Nadobudnost na nivou to konstantno maltretiranje slabijih igrača pokazuje njegov karakter kao osobe. Njegovo ti je ono ja sam BAJA idem prcat svakoga jer mi se može jer ja sam najjači waaaa bwaaaa grrr. A mnogi su ovdje pokazali koliko je on nesposoban za išta drugo osim za iživljavanje i to mu je plafon igre konstantno iživljavanje nad drugima.

Kad pošalje misiju rušenje mjeseca na nekoga lice mu se ozari OD UZBUĐENJA.

Ja da imam više slobodnog vremena igrao bi opet Yakini ali RL kaže drugačije ogame mi nije prioritet trenutno.

giphy.gif

• De vi meni objasnite kojem pametnjakovicu je palo na pamet ovo sa ZS, vecu glupost nisam vidio tj.salje igrac koji je 200 mjesta slabiji od tebe u napad JEDNU ZS za rusenje MOONA.. Ta ZS ne moze ni odbranu unistit a kamoli sta drugo i jos leti na tebe 1d 11h...

Od igre napravili jedno veliko sra...

Samo damije vidjet kome je to palo na pamet da mu cestitam na toj glupoj ideji i orden da mu se udijeli za GLUPOST....

LP

• Takva je ideja potekla izgleda sa neke druge domene moguće sa engleske jer tamo se daju razno razni prijelozi na dnevnoj bazi često.

Ali evo jedan link sa prijedlozima koji su prošli glasanje u zajednici tamo i koje će sada poslat u gameforge na razmatranje.

Nadam se da će nešto od predloženog zaživit u igri kroz jedan od budućih updateova.

List of suggestions accepted by the community.

giphy.gif

• De vi meni objasnite kojem pametnjakovicu je palo na pamet ovo sa ZS, vecu glupost nisam vidio tj.salje igrac koji je 200 mjesta slabiji od tebe u napad JEDNU ZS za rusenje MOONA.. Ta ZS ne moze ni odbranu unistit a kamoli sta drugo i jos leti na tebe 1d 11h...

Samo damije vidjet kome je to palo na pamet da mu cestitam na toj glupoj ideji i orden da mu se udijeli za GLUPOST....

Pa tvoj kolega iz saveza je to pokrenuo pa se njemu požali. ^^^^^^

Ja to gledam već godinu dana dugo :D:D:D A možda i nije godina ali jako jako dugo :)

A i molim malo razumijevanje za Crowbar-a. On je bio farma 10 ili više godina dugo. I sada je uložio velike novce da više ne bude farma :D:D

Na jake igrače ne smije poslati napad pa su mu preostali samo ovi koji nemaju nikakvu ili imaju samo slabu flotu :D

On je žrtva u ovoj priči. Svi su ga farmali nonstop, raketirali, maltretirali, itd... Ovo je njegov trenutak osvete 8):thumbup:

• Od nekadašnje žrtve i kante za napucavanje postao pravi bully :D:D Sad će on svima pokazat tko je GLAVNI ^^

giphy.gif

LP

Ahahaha

[2.3.2018. 22:22:20] tiki: jesi najjaci

[2.3.2018. 22:22:38] tiki: sad je jasno ko je BROJ 1

[2.3.2018. 22:26:51] Rusko: hahahha

[2.3.2018. 22:27:01] Rusko: još ako baš pljunem u šake

[2.3.2018. 22:27:09] Rusko: pa krenem malo češljat okolo

• Samo 24 napada od njega od zadnjeg javljanja. Mislim da je omekšao. 8 napada još u tijeku. Mislim da me spama. Tako je to kad nemaš sreće sa veličinom i ljubavi.

Šalje samo 200k bc-a u ovim napadima te postaje neoprezan.

I dalje nastavljam fuzijske reaktore te energiju, od jučer sagradio cca 15 levela općenito. Koliko god me napadao sad sam na već 80% "samoodrživosti".

Ajme jesam mamuran, ti sulfiti su ubojice.

Zabavno mi je koliko resursa i vremena troši na mene, a nemre mi ništa. U nekim trenucima ga žalim čak. Možda je imao teško djetinjstvo, možda je ružan svim curama, tko će ga znat.

Držite se ljudi, danas liječenje, sutra posao, formula u Japanu prošla.

Edited 10 times, last by Baton ().

• Kaže mi Grok AI da mu radim dnevno između 200-400 milijuna štete u potrošnji deuterijuma, zavisno o broju napada.

Eh da, pao sam jedno mjesto.

flote.jpg

Edited once, last by Baton ().

• Bezbroj napada, bc mu najdraži, troši deut i novac, živce i vrijeme, a bome dokle god sve to troši ne napada nikod drugog i netko drugi je slobodan igrati bez bully-a.

Čast mi je činiti dobro djelo.

Šaljem mu napad u skladu sa svojim mogućnostima na taj mjesec. Nažalost trajat će 16 sati put jer je mix flote i molim da se to ne shvati kao spam, imam slab hyper jer uvijek radim dugačke fleetsave-ove kao miner. Kao što rekoh, u skladu sa mogućnostima, slab sa jumpgate-ovima, izgubio mjesece koje ste mi nadoknadili u roku sat vremena, nemam izbora, a moje je pravo da se branim kako god znam i umijem.

Budem postao report u izvještajima sutra. Nešto od njega, nešto od mene.

Svi resursi evakuirani. Radim na fuzijskim reaktorima intenzivno. Nastojat ću inženjera izmisliti da mi prepolovljava gubitak obrana, iako...nakon valjda 500 napada samo sam jedno mjesto otišao dolje. Veoma sramotno i za njega i za cijeli ICBM savez.

Vrijeme za spavanje. Laka noć zajednico i hvala na podršci.

flote2.jpg

Edited 7 times, last by Baton ().

• Rat se nastavlja i nema predaje.

Vide se rezultati, počeo je slati umjesto bc-a cruisere. Možda je shvatio da je potrošio stotine do tisuću milijardi deuta pa sada štedi. Naravno bit će kažnjen kako spada.

Edited 4 times, last by PicNic ().

• Rat se nastavlja i nema predaje.

Vide se rezultati, počeo je slati umjesto bc-a cruisere. Možda je shvatio da je potrošio stotine do tisuću milijardi deuta pa sada štedi. Naravno bit će kažnjen kako spada.

Krstarice troše više deuta od oklopnih a slabije su skoro troduplo . Jedino su krstarice nešto brže. Najisplativiji brod po meni je upravo oklopna krstarica veoma brz dovoljno napada i štitova ima i troši jako malo. A mogu se još dodatno pojačat jer imaju 2 lifeform istraživanja koja ih poboljšavaju jedno od ljudi a drugo od mehanizama.

Oklopne postaju prave ubojice pogotovo kad ih ima u milionima.

giphy.gif