[TOT: 71.917.250.000] Biggy vs. There Will Be Blood (A: 3.746.941.000, D: 68.170.309.000)

• Defenderu ne FR jer zna se tko je i sta je :cursing::thumbdown:

Hvala Picu na otvaranju :evil:

On 26-03-2026 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker Biggy [VVV] :evil::evil:

Cruiser 2.000.000

Espionage Probe 2

Battlecruiser 9.970.018

Defender There Will Be Blood [BOJ] :cursing::cursing:

Small Cargo 497.977

Large Cargo 2.485.101

Light Fighter 442.741

Heavy Fighter 157.666

Cruiser 83.381

Battleship 29.406

Colony Ship 7

Recycler 67.930

Espionage Probe 9.520

Bomber 29.005

Solar Satellite 1.000

Destroyer 16.463

Deathstar 16

Battlecruiser 24.420

Crawler 1.300

Reaper 13.647

Pathfinder 102.351

Rocket Launcher 2.920.000

Light Laser 200.000

Heavy Laser 90.000

Gauss Cannon 26.600

Ion Cannon 50.000

Plasma Turret 53.699

Small Shield Dome 1

Large Shield Dome 1

After the battle ...

Attacker Biggy [VVV] ;);)

Cruiser 1.969.486 ( -30.514 )

Espionage Probe 2 ( -0 )

Battlecruiser 9.936.347 ( -33.671 )

Defender There Will Be Blood [BOJ] ;(;(

Destroyed!

The attacker has won the battle!

The attacker captured:

1.933.849.325 metal, 13.871.402.164 crystal and 13.871.402.165 deuterium

483.472.610 metal, 10.569.180.208 crystal and 12.906.997.720 deuterium

The attacker lost a total of 3.746.941.000 units.

Total damage attacker including follow-ups: 5.431.554.000 units.

The defender lost a total of 68.170.309.000 units.

Total damage defender including follow-ups: 81.384.793.000 units.

At these space coordinates now float 17.222.089.200 metal, 14.917.155.000 crystal and 1.815.991.800 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 6.837.511.000 metal, 5.879.836.000 crystal and 620.749.000.

combatreport.raids.debris_deut

The attacker captured a total of 53.636.304.192 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 22%.

The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: 17.608.877.135

Crystal: 37.597.481.772

Deuterium: 27.964.395.085

The attacker(s) made a profit of 83.170.753.992 units.

Summary defender(s)

Metal: -41.642.992.935

Crystal: -48.344.683.372

Deuterium: -31.695.324.885

The defender(s) lost a total of 121.683.001.192 units.

Powered by OGotcha CR Converter 5.1.0

• Uloviti ga ne možeš, ali tu je biggy, i kad su zajedno išli u aks sa istom ekipom, u rušenje moonova onda je to bilo ok. Smješno :D :D

GG FR kome treba

“Winners never quit, and quitters never win.”

Edited once, last by Oppenheimer: Tajnica za "Teorije zavjera" i takve navodne sumnje. ().

• Zanimljivo, tamo moderatori malo drugačije rade, pohvale njima

GG biggy lijepo uhvaćeno

FR TWBB

Uloviti ga ne možeš, ali tu je biggy, i kad su zajedno išli u aks sa istom ekipom, u rušenje moonova onda je to bilo ok. Smješno :D :D

GG FR kome treba

Neko bude budan da hvata rucne a neko da pravi abr

Edited 2 times, last by Oppenheimer: Hvala na pohvalama za kolege. Prijave za moderatora su još uvijek otvorene, ako si ostvario sve uvjete lako se prijaviš :P ().

• Uloviti ga ne možeš, ali tu je biggy, i kad su zajedno išli u aks sa istom ekipom, u rušenje moonova onda je to bilo ok. Smješno :D :D

GG FR kome treba

Dok si jos bio u pelenama znalo se kaj taj acc radi ,

Ali naravno , zatucani balkanski mentalitet pa idemo srat jer ti ne znas kako ga skinut :thumbup:

Isto kao i vasa ekipa jedno te isto sa Portugalom, a nemate pojma ni 5% price sta se desilo ( i drago mi je sto su ga navukli da spase sto se dalo spasit od acca )

Inace I da me srusi netko tipa Rentona ili Becija, ja cu prvi bit na forumu koji ce Cestitati , isto kako me ´´kolega´´ na Thubanu prodao za 1,5tn flote , prvi komentar je moj gdje im cestitam jer sve je to car igre , ali bit covjek to nije za svakog ;)

Edited 2 times, last by Oppenheimer: Pazit na pravila foruma , lijep pozdrav. ().

• Najjace mi je što taj acc tj. blade bota i što sa njima igra.

Uloviti ga ne možeš, ali tu je biggy, i kad su zajedno išli u aks sa istom ekipom, u rušenje moonova onda je to bilo ok. Smješno :D :D

GG FR kome treba

Vi zivi te da bi me srusili ...

bolest , rotko jednom rotku uvijek rotko

Davno sam rekao gdje sam, jedini gaze je to znao :) ... Hik me veze za svaki akaunt , nemam rijeci ...

Vama su b..... isprali moz.. , po vama su svi na njima. lool.. A koliko sam cuo oni su stali ( ta vasa ninja ) ...

Dobar hof , ko god je na acc. steta resss jbga ..

I nemoj te momku kvariti hof

Uzivaj te malo

GG / FR

Chat-GPT-Image-11-maj-2026-23-03-27.png

• Svaki drugi hof ista stvar , isto stanje. Toksični ste polagano svi i sami si stvarate takvu atmosferu na forumu. Sami sebi bacate iste stvari i iste priče u jedna usta pa u druga usta. A svi ste jednaki tu, nitko nije nevin od vas nažalost i to sami znate. Drago mi je da se rokate, postoje tu dva tri klana ekipe, ali poštivajte se barem malo , malo dostojanstva a ne na svaki hof moramo iste gluposti čitat , za takve stvari imate Support, ako mislite da taj dio nije dovoljan taj dio na supportu uvijek lako tjerate na višu razinu tiket dalje.

Uglavnom da čestitam napadaču GG napadu , FR obrani.

Ovo je samo igra, tko gubi ima se pravo ljutiti ali malo imajte granice u ponašanju. Lijep pozdrav.

"Ad astra"

• Svaki drugi hof ista stvar , isto stanje. Toksični ste polagano svi i sami si stvarate takvu atmosferu na forumu. Sami sebi bacate iste stvari i iste priče u jedna usta pa u druga usta. A svi ste jednaki tu, nitko nije nevin od vas nažalost i to sami znate. Drago mi je da se rokate, postoje tu dva tri klana ekipe, ali poštivajte se barem malo , malo dostojanstva a ne na svaki hof moramo iste gluposti čitat , za takve stvari imate Support, ako mislite da taj dio nije dovoljan taj dio na supportu uvijek lako tjerate na višu razinu tiket dalje.

Uglavnom da čestitam napadaču GG napadu , FR obrani.

Ovo je samo igra, tko gubi ima se pravo ljutiti ali malo imajte granice u ponašanju. Lijep pozdrav.

Slazem se u 85% toga s tobom , osim ovog djela za Tajnicu

Kao sto 90% ljudi nezna stvari o meni i tko sam bio prije 15-20 godina u ogame-u .

Al nazalost na svakom Postu , nade se nekolicina ( pametnih ) , koji jedno te isto pisu i misle da je sve namjesteno.

Uglavnom , da ne spamam ovu lijepu rucnu vise..

GG/NO FR

Edited once, last by PicNic: Rasprave o mogućnostima Tajnice ostavite ljudima koju ju koriste. ().

• Kad se vec povlace hofovi sa Thubana bilo bi ok da se pogleda i ostalo od njega a ne samo ovo...

GG na udaru ... i ja sam tog pokuso davno recnut ali svaki put u prazno, pa sam skuzio o cemu se tu radi xD

Svaka cast! GG

Edited once, last by PicNic: Sve sumnje u ne dozvoljene radnje možete prijaviti na Tajnicu. ().

• Biggy priča nešto o desetljećima... :D

Takvo recikliranje bivših saveznika postalo je normalno u suprotnom taboru, bilo da je riječ o Antaresu ili Yakiniiju. :)

Neki dan Optimus na Yakiniiju, danas Blood na Antaresu. A da ne pričamo o tome što je sve ranije bilo. ^^

Baš me zanima što slijedi ako stvarno dođe do nekakvog spajanja Antaresa i Yakiniija. 8)

Pa tada će nestati točno polovica accounta suprotnog tabora :D:D:D

Edited once, last by PicNic: Sve sumnje u ne dozvoljene radnje možete prijaviti na Tajnicu. ().

• Nisan razumio jel ovo kompliment ili uvreda? 🤣🤣🤣🤣

• Bice tebi renoviranje da ne saljes pudlicu

ahahaaa, od tebe mogu dobit samo sadisfakciju tvojih HOFova kad pijan pošaljem zs pa odem spavat i čekam drugi dan kak će se cijela kafana veselit jer si nešt udario ili ofarmao kojeg puzu ili solarkija :D , a ni ne kontaš koja bruka

• Fatic šta nije došao na Yakini maltretirati tvoje frendove kada ima tolika muda. 8)

Fajtić extrica.

Nema ništa bolje nego roknut botka prije Rotka. :thumbup: