nova domena -->
hr.ogamestats.eu
hr.ogamestats.eu - statistike za HR domenu
-
-
* update novih univerzuma
-
Super napravljeno. Šteta da nema i za ba domenu, pošto se i ba spaja sada na hr Io i Vegu
-
fala.
bit će sad svi ionako na .hr -
Ma je, neće trebat uskoro, ali bi bilo zgodno da se može vidjet kako tamo igrači stoje, još se nisu svi prebacili.
-
Ma je, neće trebat uskoro, ali bi bilo zgodno da se može vidjet kako tamo igrači stoje, još se nisu svi prebacili.
-
kod mmorpg su bodovi identični kao u ingame statistikama.
kod mene se bodovi ekonomije, vojni i obrambeni drugačije prikazuju, trebali bi biti bliže pravim vrijednostima kao npr. Infocompte -
kod mmorpg su bodovi identični kao u ingame statistikama.
kod mene se bodovi ekonomije, vojni i obrambeni drugačije prikazuju, trebali bi biti bliže pravim vrijednostima kao npr. Infocomptene uspoređujem ja te dvije stranice, nego cisto okvirno moze na mmorpg pogleda sve unije na balkanu ko koliko ima bodova
-
Evo i za .ba:
http://ba.ogamestats.eu/ -
Bravo svaka čast