Sta upravo gradite
-
-
bravo samo tako i dalje

-
-
To istraživanje nema smisla nakon level-1 ne dobivaš apsolutno ništa. Ja sam mislio da to ubrzava istraživačke misije ali nema apsolutno nikakav učinak na njih taman da imaš bonus 100%.
-
Brijo sam da povećava šansu za novim otkrićima? Ganjam bonuse... ni to?
-
Stancam si ponoćak i razbacujem žireve po galaksijama😂
-
To istraživanje nema smisla nakon level-1 ne dobivaš apsolutno ništa. Ja sam mislio da to ubrzava istraživačke misije ali nema apsolutno nikakav učinak na njih taman da imaš bonus 100%.
Jesi li siguran u to stripy?
-
Ubrzava put dosta, a i cini mi se da od kad sam sa 30% digo na 100% dobivam više artefakata
Tak da stvarno nije bezbam kakav gubitak ako digneš, jeftino je a pomogne
-
Ubrzava put dosta, a i cini mi se da od kad sam sa 30% digo na 100% dobivam više artefakata
Tak da stvarno nije bezbam kakav gubitak ako digneš, jeftino je a pomogne
Slažem se i ja sam takvog mišljenja

-
Jesi li siguran u to stripy?
Ja sam na Yakiniu dok sam igrao imao na 16 planeta to na level 10 znači trebalo je bit 160% bonus i nije imalo apsolutno nikakvog učinka na brzinu leta letilo je isto. Poslje sam ostavio samo na jednom planetu a ostale planete rekonstrurirao T1 slotove i prvu tehnologiju stavio ono za boost deuterija umjesto ovih drka. Možda se sad nešto promjenilo nakon updejtova igre jer su i na engleskom forumu pisali da nema apsolutno nikakve vajde to dizat više od jednog levela.
-
-