Posts by k1ka

  Izvestaj ekspedicione flote govori o otkrivanju rusevina ogromnog vanzemaljskog broda. Nisu bili u mogucnosti da nauce ista iz njihove tehnologije ali su podelili brod u delove i izvukli dosta korisnih resursa.  69.750.000 Metal je uzeto.

  Nali smo ogromno groblje brodova. Neki nai tehničari iz ekspedicijske flote su uspjeli opet pokrenuti neke brodove.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Krstarice: 119

  Veliki transporter: 1578

  Borbeni brodovi: 32

  Sonde za spijunazu: 340

  Mali transporter: 16

  Mali lovac: 66

  Veliki lovac: 1

  Od: Izvjestaj flote
  Vaa ekspedicija je pronala staru tvrđavu koja je naputena prije par godina. U hangaru su pronađeni neki brodovi. Tehničari pokuavaju osposobiti te brodove za let.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Mali transporter: 230

  Krstarice: 95

  Veliki transporter: 110

  Mali lovac: 1062

  Veliki lovac: 2

  Borbeni brodovi: 5

  Sonde za spijunazu: 1


  Od: Izvjestaj flote

  Nali smo staru piratsku stanicu u kojoj su neki brodovi. Nai tehničari pokuavaju utvrditi jesu li jo neki brodovi korisni ili ne.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Mali transporter: 390

  Krstarice: 197

  Mali lovac: 230

  Bombarder: 11

  Rezultat ekspedicije [4:55:16]07.04.2021 19:40:01

  Od: Izvjestaj flote
  Nali smo ostatke armade. Tehničari su otili direktno do netaknutih brodova da ih pokuaju pokrenuti opet.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Mali transporter: 1992

  Mali lovac: 503

  Krstarice: 179

  Sonde za spijunazu: 1312  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izgleda da ovaj dio univerzuma nije jo istraen.

  Od: Izvjestaj flote
  Tvoja ekspedicija je pronala mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi.  4.000.000 Deuterij je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izgleda da nijedan čovjek nije bio u ovom dijelu galaksije prije nas.

  Od: Izvjestaj flote
  Naa ekspedicija je uspostavila prvi kontakt sa specijalnom rasom. Izgledalo je kao biće napravljeno od energije i nazivalo se Legorian, proletjelo je kroz ekspedicijske brodove i na kraju odlučilo pomoći naoj nerazvijenoj rasi. Kutija sa Crnom Materijom se stvorila na brodu.  12.645 Crna Materija je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.

  Od: Izvjestaj flote
  Nali smo ostatke prijanje ekspedicije! Nai tehničari će pokuati popraviti neke brodove.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Veliki lovac: 199

  Veliki transporter: 72

  Mali lovac: 21

  Krstarice: 1

  Krčilac: 1

  Sonde za spijunazu: 5

  Mali transporter: 1

  Rezultat ekspedicije [4:55:16]18.03.2021 17:58:57

  Od: Izvjestaj flote
  Izvestaj ekspedicione flote govori o otkrivanju rusevina ogromnog vanzemaljskog broda. Nisu bili u mogucnosti da nauce ista iz njihove tehnologije ali su podelili brod u delove i izvukli dosta korisnih resursa.  18.187.500 Kristal je uzeto.

  Od: Izvjestaj flote
  Naa ekspedicija je pronala planet koji je skoro uniten u prijanjim ratovima. U njegovoj orbiti plutaju neki brodovi koje nai tehničari pokuavaju popraviti.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Krstarice: 58

  Oklopna krstarica: 51

  Mali lovac: 660

  Veliki transporter: 21

  Razaraci: 1

  Krčilac: 21  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.
  :)

  Od: Izvjestaj flote
  Nali smo planetu sa ostacima civilizacije. Vidjeli smo veliku netaknutu svemirsku stanicu kako orbitira oko planete. Neki nai tehničari i piloti su otili na povrinu u potragu za brodovima koje bi mogli iskoristiti.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Krstarice: 830

  Sonde za spijunazu: 9852

  Borbeni brodovi: 8

  Mali transporter: 238  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Skoro smo se susreli sa drugom ekspedicijskom flotom. Nisam očekivao da bi nekoga moglo biti ovdje.

  Od: Izvjestaj flote
  Izvestaj ekspedicione flote govori o otkrivanju rusevina ogromnog vanzemaljskog broda. Nisu bili u mogucnosti da nauce ista iz njihove tehnologije ali su podelili brod u delove i izvukli dosta korisnih resursa.  72.750.000 Metal je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.