Posts by k1ka

  Od: Izvjestaj flote
  Vaa ekspedicija je pronala staru tvrđavu koja je naputena prije par godina. U hangaru su pronađeni neki brodovi. Tehničari pokuavaju osposobiti te brodove za let.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Mali transporter: 230

  Krstarice: 95

  Veliki transporter: 110

  Mali lovac: 1062

  Veliki lovac: 2

  Borbeni brodovi: 5

  Sonde za spijunazu: 1


  Od: Izvjestaj flote

  Nali smo staru piratsku stanicu u kojoj su neki brodovi. Nai tehničari pokuavaju utvrditi jesu li jo neki brodovi korisni ili ne.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Mali transporter: 390

  Krstarice: 197

  Mali lovac: 230

  Bombarder: 11

  Rezultat ekspedicije [4:55:16]07.04.2021 19:40:01

  Od: Izvjestaj flote
  Nali smo ostatke armade. Tehničari su otili direktno do netaknutih brodova da ih pokuaju pokrenuti opet.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Mali transporter: 1992

  Mali lovac: 503

  Krstarice: 179

  Sonde za spijunazu: 1312  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izgleda da ovaj dio univerzuma nije jo istraen.

  Od: Izvjestaj flote
  Tvoja ekspedicija je pronala mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi.  4.000.000 Deuterij je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izgleda da nijedan čovjek nije bio u ovom dijelu galaksije prije nas.

  Od: Izvjestaj flote
  Naa ekspedicija je uspostavila prvi kontakt sa specijalnom rasom. Izgledalo je kao biće napravljeno od energije i nazivalo se Legorian, proletjelo je kroz ekspedicijske brodove i na kraju odlučilo pomoći naoj nerazvijenoj rasi. Kutija sa Crnom Materijom se stvorila na brodu.  12.645 Crna Materija je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.

  Od: Izvjestaj flote
  Nali smo ostatke prijanje ekspedicije! Nai tehničari će pokuati popraviti neke brodove.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Veliki lovac: 199

  Veliki transporter: 72

  Mali lovac: 21

  Krstarice: 1

  Krčilac: 1

  Sonde za spijunazu: 5

  Mali transporter: 1

  Rezultat ekspedicije [4:55:16]18.03.2021 17:58:57

  Od: Izvjestaj flote
  Izvestaj ekspedicione flote govori o otkrivanju rusevina ogromnog vanzemaljskog broda. Nisu bili u mogucnosti da nauce ista iz njihove tehnologije ali su podelili brod u delove i izvukli dosta korisnih resursa.  18.187.500 Kristal je uzeto.

  Od: Izvjestaj flote
  Naa ekspedicija je pronala planet koji je skoro uniten u prijanjim ratovima. U njegovoj orbiti plutaju neki brodovi koje nai tehničari pokuavaju popraviti.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Krstarice: 58

  Oklopna krstarica: 51

  Mali lovac: 660

  Veliki transporter: 21

  Razaraci: 1

  Krčilac: 21  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.
  :)

  Od: Izvjestaj flote
  Nali smo planetu sa ostacima civilizacije. Vidjeli smo veliku netaknutu svemirsku stanicu kako orbitira oko planete. Neki nai tehničari i piloti su otili na povrinu u potragu za brodovima koje bi mogli iskoristiti.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Krstarice: 830

  Sonde za spijunazu: 9852

  Borbeni brodovi: 8

  Mali transporter: 238  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Skoro smo se susreli sa drugom ekspedicijskom flotom. Nisam očekivao da bi nekoga moglo biti ovdje.

  Od: Izvjestaj flote
  Izvestaj ekspedicione flote govori o otkrivanju rusevina ogromnog vanzemaljskog broda. Nisu bili u mogucnosti da nauce ista iz njihove tehnologije ali su podelili brod u delove i izvukli dosta korisnih resursa.  72.750.000 Metal je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.

  Od: Izvjestaj flote
  Tvoja ekspedicija je pronala mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi.  9.375.000 Kristal je uzeto.  Izvadak iz dnevnika oficira za komunikaciju: Izvandredan je osjećaj putovati dijelom sektora koji jo nije istraen.

  Vaa ekspedicija je pronala staru tvrđavu koja je naputena prije par godina. U hangaru su pronađeni neki brodovi. Tehničari pokuavaju osposobiti te brodove za let.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Bombarder: 76

  Razaraci: 22

  Veliki lovac: 38

  Borbeni brodovi: 14

  Mali lovac: 2

  Veliki transporter: 2

  Od: Izvjestaj flote
  Naa ekspedicija je nala staro automatsko brodogradilite. Neki od brodova su jo uvijek u produkciji pa nai tehničari pokuavaju popraviti brodogradilite da se ti brodovi dovre.  Sljedeći brodovi su sada dio vaše flote:

  Borbeni brodovi: 108

  Veliki transporter: 48

  Veliki lovac: 10

  Mali transporter: 28

  Mali lovac: 23

  Oklopna krstarica: 2