Posts by EcoGnome

Nama nije problem pratiti tebe, kada te prati nas 20, pa vidimo da imaš aktivnost bez prekida po 48h u komadu a i više. A ti više u MO nego izvan njega

Aj nam to objasni :D:D:D:D:D

GG/FR

LoL, tko ti je to poslao hahahaha, i tko je sada Ace hahah? Sad odjednom imam i dva acc na tom vašem uniju, nije više samo jedan :D:D:D:D:D

Aj eto molim te prijavi me za multi :D:D:D:D:D:D

Ako sam ja tebi nešto polupao to može samo značiti da se sramiš svog imena. Stavi svoj pravi nick na yakiniju, pobjeguljo :D:D

Zna on dobro, samo se pravi lud. Vidiš i da izmišlja objašnjenja koja veze nemaju sa zdravim razumom. Tko piše FR fiktivnim likovima iz filmovima koji ni ne postoje? Po njemu je sigurno njima pisao FR, a ne nekom igraču :D:D. Niti itko ima takav nick (osim mene). Ni poštenja ni obraza, svašta danas može moderator bit. A igrao je protiv mene prije spajanja, pa se osvećuje/iživljava. Svaka čast GF na izboru članova tima. Baš ste se lijepo proslavili i predstavili javnosti nove članove...

Grimnir

Ovaj dio si ispustio: Koja je svrha prozivanja nekog igrača koji veze s ovim nema osim čistog bezobrazluka i provociranja igrača koji veze s ovim nema?

Znaš na što sam mislio...

2. rečenica u prvom postu: "Hvala Darthu,FR!"

I ti kažeš da me nitko nije prozvao? Zar te nije sram? A jedini sam igrač s takvim nadimkom...

Grimnir Seriously, what is this?

Nigerijski princ hitno treba tvoju pomoć i moli za donaciju za očuvanje mira u Africi. Ako mu odbiješ pomoći ne proslijediš ovu poruku na još barem 7 prijatelja, snaći će te velika nesreća.

Eto, vjeruješ li i u to? Odi uplati brzo. :D:D:D:D:D:D

Rott nije dobio nikakvu opomenu niti kaznu za to, jedino je vjerojatno picnic ili medo editirao post . On samo je dva puta bio opomenut za prozivanje skripta. Kao što sam napisao nigdje se spominje tvoj nick u ovom postu. Tako da ne shvacam poantu dizanje hajke.

PS, a što se Rota tiče, to znam da mu je maknuto, a da li je dobio i nekakvu opomenu/kaznu uz to, to ja ne znam, niti sam to napisao igdje, pa molim da mi ne implicirate da tvrdim nešto što nisam rekao. I to je vrlo pokvareno od vas.

I opet ponavljam pitanje: otkada HOF teme služe za prozivanje igrača koji veze s tim HOF-om nemaju? Kakve veze bilo kakav Darth ima s ovim hofom?

Jedina svrha takvog prozivanja je čisti bezobrazluk i provokacija...

Rott nije dobio nikakvu opomenu niti kaznu za to, jedino je vjerojatno picnic ili medo editirao post . On samo je dva puta bio opomenut za prozivanje skripta. Kao što sam napisao nigdje se spominje tvoj nick u ovom postu. Tako da ne shvacam poantu dizanje hajke.

Zna se jako dobro tko je igrač koji igra pod imenom Darth i na koga se točno misli. Dapače, post iznad tvojeg od sab zero-a te baš lijepo demantira. Osim toga, nije li Leteći medo dao nekom isto tako ban prije možda nekih godinu dana zato jer je taj igrač sebe na forumu isto nazavao Leteći nešto? Sramotno se ponašate, i dapače navodite ove provokatore da misle da sm to stvarno ja.

Osim toga, kakve veze bilo koji Darth ima s ovim HOF-om?

Kažete da proziva možda Darth Vadera? Takav igrač ni ne postoji. Mislite na onog iz filmova? Tvrdit ćete mi da baš taj ima acc tu na forumu? A čovjek je umro prije par mjeseci (glumac). Stvarno je sramotno koliko ste sada bezobrazni VI kao moderator i kakva sve besmislena opravdanja izmišljate!!

GG Deka, Fr obrana.

I Rotkvica je pisao slične gluposti, pitaj ga kako je prošlo :D:D:D  Oppenheimer  PicNic

Neznam tko je rotkvica, tako da mi je malo ??? ... A s obzirom da si kliknuo u 10 reporta, isto ne vidim razlog za report. Možda mislio Deka na Darth Vadera, Darth Maula ili Sidiousa ... puno je Darthova i Sithova u priči , tako da lijep pozdrav od mene.

Pa kliknuo sam jer meni je nick Darth Garth na yakini i zna se jako dobro na koga su mislili. Al ne znam kakve veze ja imam s ovim HOF-ovom i ovim Horizonom. Koja je svrha prozivanja nekog igrača koji veze s ovim nema osim čistog bezobrazluka i provociranja igrača koji veze s ovim nema? Jel tome služi HOF sekcija? Za provociranje drugih igrača? Jel mogu ja tako reciklirat nekog no name slabog nooba na yakini pa okačit na forum i glumit da sam reciklirao nekoga iz HIK-a? Rot je već isto glumio da je ovaj moj acc i dobio je opomenu za to prošli put. Molim lijepo da budete dosljedni i poštujete pravila. Hvala.

Grimnir What is this? Since when is this allowed?