Posts by bost

  Hvala, ne želim,,,samo uradim print screen i čekam...Medo je rekao da će me protjerati, a ti si dao like...I da znaš, kada smo sa Abu-Ilahom letjeli na Rotta, a on se povukao i pustio frienda niz vodu, ja se nisam njemu u dupe uvukao...tada sam imao jaču flotu nego ti,,,Živio i sretno ti..!

  Ovisi igraš li u HiK i jesi li Medin miljenik...!?

  ako malo bolje pročitaš pravila igre i foruma

  vidjećeš da piše da HiK i ne mora pisati tikete

  dovoljno da pomislimo na nešto i tim to mora odmah riješit

  Hole poznam te dugo ingame, znam te i drugačijeg, i ne znam šta se sa tobom desilo...tebe nisam prozivao, nisam nikoga..Ali dobro... Ne znam u kakvom si maznom odnosu sa Medom..! Živio!!

  Uglavnom, moje pitanje je koliko dugo se ceka na odgovor na supportu za ogame.hr racune.


  Ja imam 2 ticketa napravljena tamo, prvi je napravljen 13.02.2024 a drugi jucer, 14.02.2024 pa bio bih vam jako zahvalan ako bi mi mogli odgovoriti kada bi mogao ocekivati odgovor na njih.


  Hvala velika unaprijed, Index

  Ovisi igraš li u HiK i jesi li Medin miljenik...!?

  Uspon i pad veličanstvenog bosta.

  • 3. Dio - progon sa HR domene 😂😂


  993716

  E Medo, progon je teška riječ, djelo progona je još teže, a ti to upražnjavaš..!! Vidim imaš i lajkera. Postoje i neke druge opcije, razmišljam da ih primjenim..!!

  993 715

  Ne, Medo, nema razloga...i ne ponaša se tako... Ni ti nisi imao razlog, ali je tvoj problem vjerovatno u nekom kompleksu, pa i sada provociraš i pokazuješ svoje animozitete..!

  993-719

  Vidim dobrotu i čednost u vašim opravdanjima Medo, kojim pokušavate da se ogrnete...Ja se rijetko javljam, ali redovito čitam ( još od 2005.godine) ...Igrač koji drugog igrača naziva šljam ne bude kažnjen ili upozoren, a je li to zato što ste istomišljenici...I stvarno, ja ne smijem više napisati niti " dobar dan " , pošto ne znam kako ste raspoloženi u tom trenutku. Ni sarkazma vam ne manjka, zato što ste u povlaštenoj zoni. Sve je to zorno.!! Ne znam niti zašto je naš zahtjev zasmetao igračima sa drugih servera, sa kojim ste se složili. Kaže se, svako zlo za neko dobro..!!

  Dobro je deka_ns ...niste bili neutralni a trebali ste biti, bilo bi to lijepo i kulturno, čak i viteški...eto vi već znate da će se spajanje desiti, i da ćemo mi doći kao inferiorni, a mi ne znamo ništa, zato što nismo u klanu. Medo vas dobro štiti, ono volonterski ali profesionalno.

  https://prnt.sc/0RwO-l5J-vl0


  Realna slika, 10 ljudi igra u istom savezu i oni traže neke promjene i zazivaju "revoluciju za Zagardu"

  Usput uvijek se sjete vrijeđat druge ili ismijavat... i to je čista istina neaktivan server traži promjene postavke servera haha, smješno.

  Amen.

  Ko je vrijeđao...i koga...eto ti vrijeđaš svojim izmišljotinama. Upitaj se kakav je čovjek koji iz hira spočitava drugima...dalje..kakve veze ima koliko je igrača, da je i samo jedan.

  Pa čemu kukate, predali ste zahtjev , zahtjev je proslijeđen dalje od Pčelice glavnim operatoru za to pitanje... a vi sad svakih pet dana ko papagaji otvarate iste teme i kukate ko mala djeca, realno odmah ču vam reči da zahtjev vam ionako neče proči jer je premalo igrača aktivnih ne samo na zagardi nego i ostalim serverima, prije če se radit mergovi nego zahtjevi pojedinaca... tipa glupo mi čitat ja više ni kune nedam u igru blaa blaa dok mi ne ispunite želju... pa tko te sili imaš org de fr servere odi tamo igraj i troši pare, ionako če te uložene pare vjerojatno završiti ubrzo u reccima od nekog drugog igrača...uglavnom sretno vam dalje s borbom tzv. mini revolucijom jednog saveza protiv ostatka servera... jer sad smo i mi ostali kao več krivi što vama ne prolazi prijedlog...

  Upravo si rekao šta je problem osnovni..mergovi su problem...kada se spoji sa napushanim accevima kakve šanse imaš,,,a znam da neki igrači igraju samo na silu...

  dodjete igrati na Io

  i prestanete samo izvirivati iz modusa i kukati po forumu

  dosad ste mogli imati extra dobre acc


  al najlakše je kukati

  Poz Hole...slažem se sa tobom djelimično, ali znaš ti dobro da je istina ovo gore napisano, i da je bilo siledžija koji su bili zaštićeni kao krava u Nju Delhiju od strane nekih moderatora, da se o tome raspravraljo i ranije, i da je bilo nemoguće razviti se. Da ne razvijam ovdje priču, strah me da ću i na spam sekciji dobiti upozorenje a možda i ban. Pitanje je još, zašto se IO prvi pobunio zbog zahtjeva za promjenom postavki servera Zagadra, kada je to server odvojen od IO...!? Moderatori su uvažili protivljenje igrača sa IO, a ismijali legitiman zahtjev igrača sa Zagadre....ispravi me ako sam u krivu..!

  Ja ne smijem više reći dobar dan na forumu, zato što ću biti upozoren. Toliko od mene, ovo izjavljujem svjestan da ću popiti upozorenje, a moguće i ban!