svako 2-3tjedna je merge u zadnje vrijeme, 15tak jos comunitya se treba mergat +-, tek su 3-4. Ovim tempom rekao bih kroz 4 - 15tak tjedana. tako da smanje broj unija "starih" itd da bude manje stresan prelazak LF.a na sve unije itd, tako da kao sto je sirswhester objavi na .de forumu od lf.a nista do 3mj najmanje, cak i tamo i 4tog mj, to tie taman cca dok se svi community mergaju, da nebi bilo lagga i svih bugova i ludosti da se lf more uvest kako treba. Baci oko po ostalim boardima i discordu pa ces lako nac sta trazis
Posts by eni0
-
-
-
Prestrašno koliko to traje. Ali to je valjda tako kad su im live serveri zapravo test serveri. A onda testna bermuda ima tako loše postavke, sporija je od svih unija, pogotovo nakon spajanja. Običaj je da na testu bude barem 10-ak puta brže sve nego što je inače, jedino je na ogame-u suprotno... I na tom testnom serveru treba bar par mjeseci da se razvije sve do te mjere da se otključaju sve tehnologije i da se uopće može istestirati sve. Totalni promašaj.
misl dobra im je ideja , stvarno dosta toga mos boostat "free" s lifeformama, itd malo zacina na ovaj boring usual ogame... ali treba dosta vremena za sve itd... steta
dobra je ideja bila ali fali malo ugodjaja . D
-
ma cisto da nam daju novi uni s Lifeformsima da se igramo malo ovde zanimljivi su... nista drugo
s average fleet speedom da nie dosada da se roknes cekajuci napade i slicno... Iako nece bit vise od 30-100ljudi registirano od koji ce ostat 20nakon prvog tjedna al eto cisto da se na naškom klika
-
Mali edit: koja je svrha novih unija, ne domena
sorry za spam 🤣da prave promet i zaradu gf.u xD hahaha
logicno
-
I ja isto,bolje nego aplikacija.
dasta.. bjezi od aplikacije kolko te noge nose
-
-
Iako trazim acc pref u Io / Vega .. Vrlo rado bi i ovdje u yakini postavka servera radi, preuzeo neki acc ako tko odustaje ili ima dostupno
Igrac s 16god ogame iskustva od same classic verzije pa do najzadnje s lf.ima.. trenutno top 4/10 na org/us ... ali zelja i stare uspomene uvijek vezu uz nasu domenu... pa bi vrlo se rado i tu poigrao.. stoga ako ima sto dostupno slobodno se javite
lp! i svako dobro!
-
Pool ne dolazi u obzir jer po prethodnom iskustvu koje kaže da su se otvarali novi računi samo za glasanje takvo glasanje ne vrijedi ništa, ali slobodno ostavite post sa prijedlozima sta bi željeli i ja ću predložiti, a gf ako odobri imate taj. Mislim da sam već i otvorila bila neku sličnu temu pa je odaziv bio dosta slab.
edit: Eco x10 je ograničen po 1 po domeni ,a imamo več taj "yakini" tako da to ne prolazi.
također neče mi odobrit nešto što več imamo tako da eto povedite malo računa i o tome
Eh iskreno nisam upratio tu yakini postavku, ali svakako neki 8x eco 16x research, 1x war 5x friendly, sa 0.7 deut consumption bi bio ideala balans rl.a i ogamea.
Sta se tice odaziva znam stanje po svim boardima takorec ai vidim ovdje svratim svako malo, pa eto ako ima tko kakav dr prijedlog neka slobodno predlozi b)
-
a nije bas solidno... top 4 je... ?
Haha i dae top 50 isto dobro .. ako nudis odlicno , ako je 1. April il slicno prodaja nista od toga..
-
Buduci da novi uniji ugl dolaze ( bar vani org itd itd ) na bazi od 40tak dana, moguce je da ce novi isto tako oko 27.01 doc, mozda cak i tu, ako i bi, dali je moguce napraviti neki poll pa progurati za postavke? .. I ako je moguce buduci da je "ograniceno" na 1x po domeni, 10x eco uni, bilo bi super ubacit tu eco postavku... Sta se flote tice speeda, oko 1/2x War i 4-5x Friendly, uz prosjecan 70% DF i 0.7 deut consupt bi bilo extra.. vjv uz lf.e posto dolaze na sve nove servere uglavno... A sta se tice mergea dolaze polako cisto sumnjam da ce tu bit al eto... Pa cisto me zanima PCELICA SUZY ako se moze nekakva takva ideja o settingsu unija za nasu domenu ili raspravit ili progurat prema gf , comi etc ... Hvala a za ostale settings itd nek se i napravi pool ili ekipa raspravi.. Neki "balans za rl & gaming"
LP!
-
zadnji update je da nece prije 3mjeseca, za te stvari popratite .de forum , tamo onaj sirschwester redovno updejta oko tog pitanja LF.a za sve unije ( koji nemaju )
eto tolko da znate ... lp
-
Evo ja dajem na vegi?
moze i tamo nesto solidno nije probelm :)) hvala svakako trenutno igram org malo zajeb se i us, top4 i top10, al eto trazim rado na hr serveru opet malo na "naškom" igrat
hehe
-
*refresh*
-
Hehe dobri stari hanibal heh
-
-
-
Nakon dugog niza godina igranja na .org i dio us domeni rado bi se vratio na domacu "scenu", a vidim dosta aceva u mo itd propadaju samo pa i oni od par stotina milja bodova.. pa me zanima da li ima sta dostupno:) nemore nit nesto bas pre big al dostojno da ne propada bezveze po mo , hvala unaprijed!
-
-