Lijep udar jos jednom, fr rylane :)) brzo to ide brz je uni^^ :)) uzivaj u dobitku rott.e
Posts by Pikachu
-
-
hehe Talent Show Balkan hehe nema sta , svaka cast na pokusaju samo otislo je bice deuta hrpa :)) A crow, jbga izvukao si se ovaj put mozda? heheh No hate za obje strane, respect, lijepo je vidit akciju i dramu na nasim unijima malo :)))) Fr objema stranama^^
-
Veliki sam fan Football Managera trenutno igram 2023...svaki save ide Dinamo pa onda dalje nek je Bog na pomoci trenutno u Ajaxu i najjaci na svijetu sa njima... GT7 vrlo aktivno se igra i ponekad se baci Dota ali nazalost vrlo malo vremena se ima za igrati
oh taj fm nisam igra ja mislim jos od 2007-8e... vidim dobra je cijena ovoj 2024-25 verziji.. ili igras preko "druge verzije" hehe moga bi se okusat u njemu opet iako u zadnje vrijeme jedva ista signem kuci gejmat
-
Dobar ranojutarnji udar u Kraljevskom gradu, svaka cast... Fr raylane
-
992 971
-
992 974
-
Gdje su igrači CS1.6?
uff kad se to igralo jao mila majko, tad sam imao i vise kose nego sta danas imam na glavi.... ahahha da se bact, nadji server skinicemo pa udremo.. tek nakon cs.go-a sam nacuio da treba spray control i tako to aim ludosti, tad sam u cs 1.6 samo rafale dera.. i ljutio se kako ne ubija ahahahhaha :'D za oplakat o cemu tad ko danas u svim igricama ni pomislio nisam da mehanicki treba odradit hahahahh :'D
Igra se Forza Horizon 4 i The Crew 2 uglavnom. Tu i tamo odigram Counter Strike 2 i nećete vjerovati stari Blood iz 1997 to je bila legendarna igra sa pre je*enim zvučnim i vizualnim efektima za to doba. Ubijaš kultiste sa vudu lutkom GG
Nedavno sam i pronašao jednu staru a meni jako interesantnu igru za 60 centi na steamu u pitanju je Nosferatu: The Wrath of Malachai horror FPS iz 2003.
A nekad kad budem imao volje dovršit ću kuću što sam započeo u built simulatoru i naranit svinje u Farmingu 25
uhrani, sagradi, nagradi!! Jeftinije je tu nego u RL gradit ista... cijene su baci ciglu pa da na glavu padne doslovno dosle hahah metar2 betona dosa na 400-600eur... a vrica za 5 kvadrata je 7 eura ( ukljucujuci struju i vodu utrosenu u mjesalici ) hahahah
-
ja to sad igram... neki dan dobio shiny palkiu i jednu obicnu, shiny kyogre i jos jednog obicnog , gyaradosa, tyrantruma u jednom danu, a dan poslije jos 2 poprilicno rijetka
auuu gg:D :'D
osim o game, 15+ godina world of tanks, profi kompetitivno
ohoo bravo svaka cast
-
992 976
-
haha GG Napokon da smo aktinviji s druge strane Cesttke
-
992 978
-
-
992 981
-
-
switch je super, dijelimo istu sudbinu, iako sam ja uspio biti pokemon majstor i pokemone imao lvl 100 😂
auuu najs, to asm uspio tek na gameboyu obicnom hahaha al nadoce heheh
-
Samo WoWs i WT na zvučnike, poseban osjećaj, kad opalis topove i oglusis, pa ti susjedi j sve po spisku...
haha cimer mie nedavno igra taj WoT izglea cool, zvukovi su bas extra
90% ovog prvi puta cujem 😊🫢😮 dakle nis. Ogame i pokemoni, farm simulator na ps5 🫣🫣
a pokemoni standard, bila je era pokemon GO.a cak itd.. svega.. a ogame redovno on off
-
-
-70 amooo stars do 100-
-
992 987
-
992 989