ae , jos ako nisi u savezu s 3 je igraca minimum onda je daamn nista od day1 ![]()
Posts by Pikachu
-
-
Display More
Polaris je baš cool.
Mislim da ću se tu preseliti za stalno, mirno sve, brzi transporteri ovo ono.
Kad bih htio nekom pokloniti acc sa Yakini, 63. sam na listi, to je jednostavna procedura? Ako može pomoć bio bih zahvalan.
Onom Crowbaru sam pokazao dobrano ne usudi se ni krivo me pogledati više

auu dobar acc uvijek dobrodosao

-
Šteta što je agresivni svemir, baš se ponadao nekom rudarskom. Eventualno da obrana ne ide u ruševine, ali što je tu je. Preskačem. Probat cu Polaris.
mozda iduci da se vota onda suprotnost 1/2x friendly, 1 war 1 pause ili no acs, i 8x eco, lagano za obiteljske ljude i penzionere

-
Kaj šalješ u eksu da dobiješ tolko ??
ima velik % ress gaina od lifeformsa + disco bonus i pretp item za expo gain
-
Hmm tko će znat, možda vreba iz sjena :p Razumljivo, ljeto, praznici i Život se dogodi..
Neki smo i zaboravili što je to
hihi Sad samo možemo čekat hitove da vidimo kakav će party bit na njima
hha Sretno i poštujte pravila i dalje :p -
hmm ako se ne varam, cak stariji od 6mj, moguce godinu, al kolko se sjecam, uni je meni spojilo prosli merge dok nije niti napunio cijelu godinu, falilo je nekih cca 3-4mjeseca otprilike ( al mozda ) ili je propust bio gf.a
ali defitivno bi volio, ko sto negdi imaju unije sa 1x speed sve, da se target napravi, da se moze kombinirat RL + ogame.. pogotovo ljeti i slicno..a sta se tice novog target unija, nesto tipa:
Economy x10
Research x20
Fleet Peaceful x1-2 max
Fleet Holding x2
War Fleet x1
Galaxies 5 / 9
ACS OFF
DF 30%
DiDF 0%
+25 Fields
Galaxy Circular
System Circula
0.5 Deuterium consumption
Probes with cargo OFF
25.000 DM
Deuterium on Debris Fields ON
Flight time/consumption ignore empty systems ON
Flight time/consumption ignore inactive systems ON
tako da je ovakav donekle "Miner Peacefull" uni, a za one koje traze akciju i slično, nešto tipa bez da troše memoriju za servere i slično heh samo stave antares ko target uni..Stim da bitna stavka da "Omoguće" da i ljudi iz antaresa i yakinija i slicno se mogu prebacit i u novi target otprilike.. a ne standard opcija yakini - antares + novi target, a da ljudi iz navedena 2 nemogu nigdje.. jer su "core" il slicno...
Isto tako "novi prijedlog" ... iako vjerojatno ništa od toga... postoji li kakva mogućnost da nakon "20 godina" se uvede unijima speed sa 10 na 12 - 16x mozda eco... mislim stim reć " da se malo modernizira ogame" itd..? pozz
-
-
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jel to cca 200-300% bonus?

-
-
Ajde mozda za Božić bude opet astro ili nesto slicno 1 day event kao prošle i pretprošlegodine, tad su uvijek bili "šire ruke" nego za Sv. Nikolu

-
hahahaha svast :'D
-
-
-
-
-
-
imas ako si drugi mail registrirao u lobbyu opciju "add account" pa mozes stavit taj mail ako se sjecas itd.. pa mozda ti nekim cudom ubaci acc osim ako nije izbrisan.. jer promijenilo se dosta servera i graveyarda i slicno.. pa postoji mogucnost da ga ipak nema..
A koordinate i to, nece ti puno pomoc jer se toga nastaka na off serverima i nikad vise nisu iste
hehe^^ pozdrav, najbolje ili ispocetka, novi neki uni, ili pak ako neko ima acc viska da ti pokloni. lp -
gdje njivu orati
-
-