Mjeseci prosli od merge, a najveci hof-ovi originalnih Yakini igraca su i dalje nad vlastitom ekipom.
Posts by Kelenken
-
-
Dizes zivce Crowbaru, opet si stigao do njegovog kolege prije njega samog
GG
-
I meni osobno je Crowbar napao par expo planeta za kojih miljardu resa, srusio crawlere i obranu, jel eto, uci lekcije "prijateljima" o tome kako se FS radi. GaZe kao "neprijatelj" mi je u susjedstvu i nije nikad isao na planete. Van nekog ratovanja, pravi igraci to jednostavno ne rade, a kamoli oni s kojima si u nekakvim NAP odnosima.
I najzalosnije je to kako je nekim amigosima sasvim OK da ih igraci iz saveza s kojim navodno imaju NAP napadaju jer "nisu napravili FS pa da im se ocita lekcija". Pravi prijatelji ce vam radit laznu aktivnost i probat javit van igre ako primjete da je FS zaboravljen, a ne reciklirat vasu flotu.
Oni koji odluce ostati u savezu i dalje nakon ovoga, ne budite ovce - svi ste aktivna meta.
-
Međutim, iz objašnjenja gore nije mi shvatljivo mogu li ja potencijalno svoj acc na Io odvesti na groblje i prebaciti se onda recimo na Vegu (ne bi bio top 20)?
Mozes, samo imaj na umu da se vrste bodova gledaju odvojeno i za svaku moras biti van 20. Za vegu trenutno moras imat ispod 58M vojno, 385M ukupno itd.
-
I dalje je dozvoljeno prebacivanje na druge unije dokle god je isti community i van top 20. Novo pravilo to jasno kaže i graveyard merge Tool to dozvoljava.
-
Graveyard merging je dobrim djelom upropastio puno unija. Otkad je uveden su non stop stavljali strozije uvijete za merge do ovog zadnjeg koji ce vjerojatno ostat finalan jer ne moze stetit nikome. Samo sto je steta vec ucinjena i GameForge je par godina zakasnio s mjerama.
Nazad na tvoje pitanje - i dalje smijes ici iz unija u uni, dokle god ostajes u istom community i upadas van 20.
-
Ovo izgleda samo kao izlika za beskrajno bashanje. Rupa u pravilima da se uopće dopušta tako nešto da traje praktički beskonačno PCELICA SUZY.
Ako vam to treba da skrsite nekoga, jaki ste stvarno
-
Bok PCELICA SUZY
da li ce biti merge na HR sad kad krece novi val? Vega je prilicno mrtva s 30tak aktivnih igraca...
-
510M bodova (397 eco, 61 research, 51 flota, 38 obrana)
20B resursa
sakupljac s drugim klasama u inventaru
14 velikih planeta (300+), 14 besplatnih relokacija
flota = 4k zvijezdi + transporteri
Javite se na PM (ozbiljne ponude)
-
Svaka cast na organizaciji i udaru! Bilo je vrijeme da se spuste neki egosi na zemlju.
Da vidimo sad redovite HiK-ovce forumase sto imaju za reci. Odmah nakon merge-a pocetkom godine krenuli su sa spikom BA vs HR, malo jadno iz moje perspektive, ali jebiga to je balkanski mentalitet, kacit se oko gluposti i lupat o prsa.
Japi, account je i dalje jak a ovo je samo flota. Malo odmora pa razmislit sto dalje. Sretno kojim god putem!
-
-
app je beta i fali hrpa funkcionalnosti
najbolje za mob je kiwi browser + addons
-
-
-
-
Uvijek je zabavno gledat ove hofove Samo ti gazi što se stigne. Ne postoje pravila da ne možeš rušit bivše saveznike. Mi smo zapravo mi se čini jedini community gdje je u pravilima da unutar 3 dana ne smiješ napadat bivšeg saveznika... Drugdje nema toga, možeš izbacit nekog van i roknut ga odmah.
Jel si siguran? Mislim da je tako i na drugim serverima
Org nema takvo pravilo. Mozes teoretski reciklirat svog saveznika.
-
Uvijek je zabavno gledat ove hofove Samo ti gazi što se stigne. Ne postoje pravila da ne možeš rušit bivše saveznike. Mi smo zapravo mi se čini jedini community gdje je u pravilima da unutar 3 dana ne smiješ napadat bivšeg saveznika... Drugdje nema toga, možeš izbacit nekog van i roknut ga odmah.
-
-
Cinjenica stoji da Cezar razbije sto stigne i skoro svi HOF-ovi na forumu su njegovi. Umjesto cestitki idu optuzbe za varanje, sto je dosta cesta pojava kod nas, kao i na IO gdje se za svaki HOF netko nadje optuzivat o namjestaljci. To je cista zavist ili ti "ako je netko bolji onda je varalica."
-