Bok PCELICA SUZY
da li ce biti merge na HR sad kad krece novi val? Vega je prilicno mrtva s 30tak aktivnih igraca...
Bok PCELICA SUZY
da li ce biti merge na HR sad kad krece novi val? Vega je prilicno mrtva s 30tak aktivnih igraca...
510M bodova (397 eco, 61 research, 51 flota, 38 obrana)
20B resursa
sakupljac s drugim klasama u inventaru
14 velikih planeta (300+), 14 besplatnih relokacija
flota = 4k zvijezdi + transporteri
Javite se na PM (ozbiljne ponude)
Svaka cast na organizaciji i udaru! Bilo je vrijeme da se spuste neki egosi na zemlju.
Da vidimo sad redovite HiK-ovce forumase sto imaju za reci. Odmah nakon merge-a pocetkom godine krenuli su sa spikom BA vs HR, malo jadno iz moje perspektive, ali jebiga to je balkanski mentalitet, kacit se oko gluposti i lupat o prsa.
Japi, account je i dalje jak a ovo je samo flota. Malo odmora pa razmislit sto dalje. Sretno kojim god putem!
app je beta i fali hrpa funkcionalnosti
najbolje za mob je kiwi browser + addons
Uvijek je zabavno gledat ove hofove
Samo ti gazi što se stigne. Ne postoje pravila da ne možeš rušit bivše saveznike. Mi smo zapravo mi se čini jedini community gdje je u pravilima da unutar 3 dana ne smiješ napadat bivšeg saveznika... Drugdje nema toga, možeš izbacit nekog van i roknut ga odmah.
Jel si siguran? Mislim da je tako i na drugim serverima
Org nema takvo pravilo. Mozes teoretski reciklirat svog saveznika.
Uvijek je zabavno gledat ove hofove Samo ti gazi što se stigne. Ne postoje pravila da ne možeš rušit bivše saveznike. Mi smo zapravo mi se čini jedini community gdje je u pravilima da unutar 3 dana ne smiješ napadat bivšeg saveznika... Drugdje nema toga, možeš izbacit nekog van i roknut ga odmah.
Cinjenica stoji da Cezar razbije sto stigne i skoro svi HOF-ovi na forumu su njegovi. Umjesto cestitki idu optuzbe za varanje, sto je dosta cesta pojava kod nas, kao i na IO gdje se za svaki HOF netko nadje optuzivat o namjestaljci. To je cista zavist ili ti "ako je netko bolji onda je varalica."
s obzirom da je samo tebi, vjerojatno ti je nešto isteklo (inzinjer oficir ili promjena klase itd)
Savez nista ne znaci pravom lovcu. Moras samog sebe zastitit. Zagadra je x5 war speed tako da tu ako nisi u FS cim ti flota lezi preko 15minuta uvijek postoji rizik da ce te netko skinut, pogotovo ako si socan zalogaj.
Lijepo je vidjet da se ljudi druže i zabavljaju, samo tako
Mag, je li igraš ovaj novi uni ili se skrivas?
GG
Losa kompozicija flote gospodina agenta, fodder gazi sve.
lomi bez milosti
ovaj tata mata lik igra jos od urse prije merge
Znaci par godina, account na istoj razini bodova
Sve što radi je namjerno izazivanje jačih igrača i bidanje na aukcijama
Dosta bitna greska koju bi trebalo ispraviti
I meni je pokazao tko je šef unija, srušio transe, satelite i malo proizvodnje brodogradilišta.
FR tebi i meni i svima drugima