Posts by Hannibal
-
-
Pukla volja? Ili mazohizam, jer zatrpat ce te pricama i razlozima zasto su bas oni najbolji izbor
P.s.
Ne zelim taj acc
-
-
Nadmudrivanje su ubili onaj tren kad su stavili da se pojavi aktivnost nakon svakog klika misa (nekad se aktivnost nije vidilia ako si osvjezavao pregled).
Mozes skrivat se na nekoj mobilki, ali to je to. Te 3-4 fore kako izracunat vrijeme puta nije bas takva znanstvena fantastika. Najvaznije 2 stvari su vrijeme i volja (stavio ih zajedno jer su usko vezane), a tu si ti jak. Imas vremena i volje bit budan nocima i spy po spy i trazit tko je zaspao bez fs-a (odnosno cijele dane trazit tko se primio posla bez fs-a), a to je 99% tvojih hofova.
Volim citat Hofove i ne sjecam se neke ručne ili rusenja moona da bi napravio hof.
-
ovaj puta nerjeseno, dakle niciji, ali igramo se dalje pa cemo vidjeti
No.1 (ti) na 1,9 mlrd poena
No.2 na 1,5 mlrd poena
No.3(ja) na 350 milja
pa bi se ti igrao... može!!!
nije isto uloviti flotu i ulupati brdo para u acc, to bi ti mogao tvoj novi saveznik reći...
ali da ću ti gasiti struju i rokati puzavce to možeš očekivati svaki dan!!!
Lijepo rečeno
-
-
-
Fino skupljas resse Darky trebat ce ti za Big Finals 🤫
Newbie steta al pamet u glavu i lagani FR, neki imaju ekonomiju 🫣
Cestitke napad
hahahaha Biggy
šaljivac stari... a inace, sprema se neki vatromet?
Newbie brz FR. Dark je najopasniji kad u njega uđe kofein. GG majstore
ma nema tu ni FR-a, a kamoli brzog haha, i ovo malo bodova sto imam u ekonomiji, vecina otpada na nanite xD
Morat ces sam u ribolov, ili s kolegama iz saveza xD
-
Čestitke na ulovu, sitnica me koštala ovog, ali tako to biva u svijetu ogamea
bost ajd nemoj se ljutit zbog mog specificnog humora haha
-
-
-
-
ja sam jednom davno reko da trebaju raditi 4 puta godisnje ratove servera.. da nas stave u uni i rokacina naravno nagrade za bolje..
ideja kakti dobra, al da ovo nije balkan
sjećaš se kako je bilo nakon zadnjeg velikog spajanja, pushanje na sve strane, bez obzira na bodovno stanje (skoro pa cijeli najjaci savez zavrsio u banu).
a sad da to omogućiš 4 puta godišnje hahaha, tko bi sve to popratio
-
-
Hannibal uletio si ko žaba u vodu
Bit će brzi FR, a obrani GG
Imas jedno n previse u nicku hihi
FR/GG
-
-
Ma RL koma, trenutno sam i mama i tata i "kuharica" i direktor i radnik , neznam di mi dupe di mi glava :), svaka čast na udarima izrokali me ko malog majmuna
, dobro iskorišteno , kad budem imao vremena budemo se igrali, za sad ništ od mene, ne snalazim se baš najbolje u trenutnim ulogama
Bilo je takvih faza i kod mene. Izdrzi i vjeruj u sebe, ti to imas u sebi.
Prioriteti su prioriteti, lako za ogame..
-
Kad smo vec kod najjaceg hita jel nije bilo prije kao na orgu da za svaki uni bude posebno negdje top10 borbi?
Samo ovo, koliko znam, nema vise pojedinacno za svaki uni. Prije je sigurno bilo posebno.
Sto se tice borbe, super brojkice, pogotovo one sto se ticu profita
Zivjele flote od BB-a xD
GG/FR
-
-
I takav igrac je trunuo u MO sve ovo vrijeme...
GG Beci
FR branitelju