viđe deuta auu svaka čast
Posts by Moonlight
-
-
To ti treba odobriti OGame i mora se vecina u uniju sloziti oko toga. Isto kao i kod mijenjanja postavki Zagadra.
-
Covjek lijepo pitao koliko treba pricekati odgovor od Tima a rasprava odvela skroz negdje drugdje. Pa dajte ljudi 2024 je pocela!
-
Moraš paziti da ne pofarmaju
-
-
-
Možda je update pa su spojili..
-
Zato što su to sve noliferi. Davno sam igrao hr domenu i moram priznati da mi je drago što sam otišao vani. Manjak igrača po serverima (da ne spominjem prvenstveno iskusnih ali i časnih ljudi) dopušta ovih prikazama da rade što hoće kao u postu prije ovog gdje imaš 10 igrača u istom savezu od njih 30 u uniju i onda mi reci kakav normalan razvoj ti tu imaš? Čini se da moraš biti u nekoj stranci ako želiš preko reda ccc
A da ne spominjem prohibited programe koji dodatno ubiju volju za razvojem i igrom.
Svaka čast ovom podatku da smo najjaktivnija zajednica ali mislim kako je to samo santa leda.
-
-
rokaj nolifere
-
-
Što se ovako ne borite za plate i ekonomiju države? Samo 10% volje za promjenom od ove rasprave za mjenjanje postavki bi cijelu državu izvuklo iz dugova
🤦♂️
-
Koliko zs?
-
-
Ne mogu svi uniji biti 8x ili 10x eco. Treba malo različitosti kako u životu tako i u ogameu. Jel vas tko tjerao da igrate 6x eco?
-
Vidiš da rade update i implementiraju lifeformse sutra na neke unije, privremeno će biti izbacivanja, da.
Sve to stoji, ali privremeno svaki drugi klik da te baca van nije bas ljepo haha
Ak koristis programe za aktivnost 😂
-
Vidiš da rade update i implementiraju lifeformse sutra na neke unije, privremeno će biti izbacivanja, da.
-
Jel moze vani?
-
Neka ih je, old is gold neki kažu.. Najbolje su bile one verzije 4.5 i sl.
-