Display MoreZdravo Ogejmeri
'Navik on živi ki zgine pošteno '
Solidna prijateljska utakmica
Pedro pilotirao vrhunski
, taktički lijepo posloženo, da bi reč rekel.
Čestitam
skidam kapu za gestu,
Fran Krsto Frankopan, gesta
Display MoreZdravo Ogejmeri
'Navik on živi ki zgine pošteno '
Solidna prijateljska utakmica
Pedro pilotirao vrhunski
, taktički lijepo posloženo, da bi reč rekel.
Čestitam
skidam kapu za gestu,
Fran Krsto Frankopan, gesta
GG, obrana FR , rokaj samo 👍
Ako te zanima putovao sam 26h
Znam znam, pratim ja bolje nego nogomet bez brige, jako dobrih prijatelja imam i dan danas, šteta samo bronca, bit će bolje
Display Moregg modus ratniče!
Trebam li igrati dok mi let traje 16h.
Da li si neki dan napadao mene kao što sam ja sinoc arhitekta pofarmo na takvu flotu?
Noob Arhitekt je u cudu, a ne prica o svojim smješnim provokacijama za koje treba dobiti ban, ne znam što nije dobio do sad.
Da li vas frend stojko napadao na 5000 transa? Želite izvještaje?
Za što vam sinoc nisam pofarmo frenda Hicu imao je malo više od tebe na planeti da mi je do resursa?
Pa bar ja imam resursa koliko želim sve mi medo šalje (jeli tako Arhitekt?)
jel još letiš, ne znam na sat, pitam za frenda ?
Display MoreDisplay MoreDisplay Moregg modus ratniče!
Da li si neki dan napadao mene kao što sam ja sinoc arhitekta pofarmo na takvu flotu?
Noob Arhitek se je u cudu, a ne prica o svojim smješnim provokacijama za koje treba dobiti ban, ne znam što nije dobio do sad.
Za što vam sinoc nisam pofarmo frenda Hicu imao je malo više od tebe na planeti da mi je do resursa?
jadan , Bog si igre, a ni osnovna pravila ne znaš, ja samo provjerama koje je to vrijeme unutar 48h kad ti pustim napad, a da se ti igrom slučaja odmah ne logiraš i ne počneš raspakiravat za def, kad ti nađem nekako tu rupu ideš u povijest zajedno sa drugim dinosaurima, ajde mišu sretan let i vrati nam se živ i zdrav, FR kome treba
Najslabija karika opet puštena s lanca
Daj se skuliraj, popij malo
Onda možemo ozbiljne razgovore voditi
ma bi ja rado, al neš to vidjet duže vrijeme, moram bit razuman i fokusiran sad zbog posla mijenjaju se zakoni u mojoj struci, kad ih pohvatam sve , mogu opet pravit klauna i budalu od sebe, do tad na žalost nita
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay Moregg modus ratniče!
Noob Arhitek se je u cudu, a ne prica o svojim smješnim provokacijama za koje treba dobiti ban, ne znam što nije dobio do sad.
Ajd sto ti medo salje resse , nego sto mozes izac iz modusa kad hoces , to je vec problem...
gg/fr
izašao je već par puta tako, al to je sve legalno, prijavio je bug , ne vidi floti, piše da nema deuta i tako to, admin te stavi u MO popravi i ostavi mogucnost da izađeš kad hočeš , podcjenjujete puno, al zato su vam takvi i rezultati, koliko je vaših igrača trajno u MO, koliko ih nije napravilo FR, vidiš, a mi smo još tu 😜
Izadji malo vani, na svjez vazduh. Ne znas vise ni sta bulaznis. Pojela te propala igrica, luzeru.
al ti stvarno nisi dobro, možda je vrijeme da počneš malo razmišljat o sebi samom, mi mlađi ovo sve ne uzimamo toliko srcu , čisto paljenje vatre malo i tako to , izmjeri si ponekad tlak "pritisak", ako si deka, dida, djed najbolje da pogasiš ovo sve, zabrinjavaš me
Display Moregg modus ratniče!
jadan , Bog si igre, a ni osnovna pravila ne znaš, ja samo provjerama koje je to vrijeme unutar 48h kad ti pustim napad, a da se ti igrom slučaja odmah ne logiraš i ne počneš raspakiravat za def, kad ti nađem nekako tu rupu ideš u povijest zajedno sa drugim dinosaurima, ajde mišu sretan let i vrati nam se živ i zdrav, FR kome treba
Display MoreDisplay Moregg modus ratniče!
Ajd sto ti medo salje resse , nego sto mozes izac iz modusa kad hoces , to je vec problem...
gg/fr
izašao je već par puta tako, al to je sve legalno, prijavio je bug , ne vidi floti, piše da nema deuta i tako to, admin te stavi u MO popravi i ostavi mogucnost da izađeš kad hočeš , podcjenjujete puno, al zato su vam takvi i rezultati, koliko je vaših igrača trajno u MO, koliko ih nije napravilo FR, vidiš, a mi smo još tu 😜
gg modus ratniče!
kao da ga gledam u oči i vidim onog malog , bojažljivog mišića, ovo potezi bezidejnih kukavičkih igrača, mislio sam to vratit , al ipak imam toliko ponosa, FR budeš se oporavio valjda
Postat ću i ja svoje , i mene je satrao , sam da do računala dođem, GG, obrana FR
botovi, skripte, admini
Pa očito je acc završio kod vas , kad se ovaj Gavran javio i prosipa neke priče i nebuloze.. Još je iz provokacije stavio nick A-Z. Prozirni ste.
Vidimo mi gdje je završio acc u kojim reciklerima zar ne? Ni hof od reciklera niste stavili pitam se zašto?
nego de ti nama objasni kako se diže flota preko tuđih paketa , a da se izbjegne pulling pravilo, ovo ovdje tak i tako nikome nije jasno pogotovo od kuda sad ACC kod Gavrana, GG još jednom ekipi , a nadam se da će negdje niknut i ona hrpa Medinih resa koje ima , a ne može vozit
Sve prijave sumnje imas na tajnici, da imaš malo pameti skonto bi da je renton u mo preko 2-3 mjesec bio. Isto sto gavran zna da ga A-Z farma, a on u MO pa mozda i 3 mjeseca nisam siguran?
ma Renton je institucija i pošten igrač , ne pišem ja o njegovim paketima, a na tajnici je sve , al pod tepihom očito
Pa očito je acc završio kod vas , kad se ovaj Gavran javio i prosipa neke priče i nebuloze.. Još je iz provokacije stavio nick A-Z. Prozirni ste.
Vidimo mi gdje je završio acc u kojim reciklerima zar ne? Ni hof od reciklera niste stavili pitam se zašto?
nego de ti nama objasni kako se diže flota preko tuđih paketa , a da se izbjegne pulling pravilo, ovo ovdje tak i tako nikome nije jasno pogotovo od kuda sad ACC kod Gavrana, GG još jednom ekipi , a nadam se da će negdje niknut i ona hrpa Medinih resa koje ima , a ne može vozit
Panzer rano je, nek se još malo Rorttko nada
GG
FR rott
Panzer rano je, nek se još malo Rorttko nada, dinosari su davno izumrli, a sa ovima se igramo malo, nadaju se kopirat Gazea pa mijenjaju LF za yakini, a basterdi sa zagadre sve vas pikiraju 🤣, neće ovi doživjet gerila stajl, a kad dođemo prvo Gazea rješavamo, poslje pucamo visoko, poštovanje prema svim protivnicima
zaboravio napisat , a ne mogu editirat, valjda zbog moba, isprike , vrana je prva meta
Display MoreUskoro rentonu kradu acc u Turskoj pa ce me napasti.
Ništa nas nebi čudilo 🤣
pa da ali prijavit ce to odma, slucajno ce daci code za poklanjanje, i ja vjerujem da ce odma prijaviti na tajnici.
Vidim apsolutno si upućen u detalje mog tiketa, koji je koliko ti god bilo krivo - istinit.
Znam da nekad istina boli, al s obzirom koliki si egomanijak ja ti obećavam da ću si nekakav acc iskemijat jer ima ljudi koji me poptuju tu, i jedva ti čekam rokati puzavce solarce i ostalo jer za više neću imati flote sigurno hahahah
A gle, boli ručna na reciklerima ja to znam
bitno da znaju što ih čeka bez iznimaka