Posts by Architect
-
-
-
-
brak na prvu, a jesi baba , sad mi pijanom sinulo 😀😀😀🤣🤣
-
stripy FR, bio si korektan na forumu , jbg desi se, brak na prvu , bolje nego cuga pa me baš briga , FR , picko zajeban, pusa svima
-
GG, nego jel netko zna šta je sa HIKovcima, 1.maj je prošao , pitam za prijatelja 😂, ja mislio u njih lavlje srce, a ono mlohava ču...
-
opet rotka pljusnio haha
GG
FR rott
cijeli dream team je noćas imao akciju, al neću im govorit greške više, al ovo je bila full smijurija , ostao sam bez par moonova uglavnom 😂
-
GG , obrana FR , ma ništa im nije trebalo , samljeli me ko kupus salatu, kad sam otvorio mob još sam sve i gledao, brtuala totalna, trebat će mi da se oporavim od tog šoka možda i mjesec, dva, srećom neke stvari treba i znat u ogameu pa sam si lagano stavio kavu i umirao od smijeha . Kordinirana akcija , ala mala.dijeca iz pete ulice 😂.
-
ajde biggyntebe sam čekao, ovi jazavci nisu vrijedni pažnje , sad kad si tu nemogu ti reči dobro došao na moj uni, al nije ninravnopravno ja sam spor ovo je eko acc, tak da se smatraj metom, pa da rješimo te stvari ko je kome dužan, ovi jazavci te neće ulovit 100 godina , ja te čekam brate izdajnički,
fr nalad obrana fs
-
-
Ma nemam gdje sa resursima
Ovo je najbolji account koji sam ikada igrao, kakav FS, kakav RS
Dvije planete dolaze kod tebe u sustav za cca sat vremena, ostatak slijedi.
Još nekoliko levela silosa kliknem
ZS idu od sada redovno.
Sada sam morao povuci ovu jednu ZS jer bio bio bashing, skoro zaboravio
Ali kao što si rekao, imaš veliki mjesec pa nemaš brige.. iako mi nije jasno žasto si ga uopće branio kada se hvališ sa omjerom
Stvarno držiš forum čistim i preglednim, svaka čast na tome.
Ali si zbog toga sada dobio moju pažnju, pa ćes sada imati priliku i razlog da se redovno po noći budiš
GG
šta kaže "tata" na ovu zaje... tvoju ?
-
-
Pošteno , lipe rime , GG , Bost FR
-
Ovo vrijedi još jednom pogledat i komentirat.
Jel natikača iskoristila 1 dan slobodnog pullnga da se vrati sa otpada?
GG
nadamo se da je 😂, u kojoj oni zabludi žive da su neki flotaši, da nam se da kao nekad popadali bi svi u tjedan dana 🤭, ovako imamo respekta malo jer misle da su najjjj najjj, slađe ih je pomalo , GG, FR
-
GG , hmm, jel taj famozni HIK na aparatima ili je počeo klečat na kukuruzu, pitam onak za prijatelja koji se nije mako iz dvije i neke, jel onak se smije bacit spy ili će se obrana nulirat ak se baci, neznam , mal mi prijatelj u strahu, ima nekog kaže kornija šta god da je to, otvorenog garda , a netko u rupe, niste valjda mislili da smo se uplašili "famoznog"Gazele koji jedino zna spy & fly 😁😁🤣, dobro došao HIK u reciklere, u 1 godini će vas pomest tajfun zbog ruganja , a mogli smo se nadigravat onak rekreaciski, al et kad ste nakon prve bitke zatvorili uni, red je da mi onak stavimo pečat na dinosaure, GG Pic , taj je jedini bio u Rotkvinicinom savezu, nisi trebao , taj se mogao još malo nadat, zato FR
Ne baljezgaj nobino.
Fr sloboce
hehe, baš si falila, još kažem kak sam se pretvorio u prvu jezičinu nadobudnu foruma kak te nema, al evo te , preuzmi palicu , sam promijeni savez jer od HIKa ti ostali dugmići
-
GG , hmm, jel taj famozni HIK na aparatima ili je počeo klečat na kukuruzu, pitam onak za prijatelja koji se nije mako iz dvije i neke, jel onak se smije bacit spy ili će se obrana nulirat ak se baci, neznam , mal mi prijatelj u strahu, ima nekog kaže kornija šta god da je to, otvorenog garda , a netko u rupe, niste valjda mislili da smo se uplašili "famoznog"Gazele koji jedino zna spy & fly 😁😁🤣, dobro došao HIK u reciklere, u 1 godini će vas pomest tajfun zbog ruganja , a mogli smo se nadigravat onak rekreaciski, al et kad ste nakon prve bitke zatvorili uni, red je da mi onak stavimo pečat na dinosaure, GG Pic , taj je jedini bio u Rotkvinicinom savezu, nisi trebao , taj se mogao još malo nadat, zato FR
-
-
GG, eto lete i riperi , nisu zabađabe , obrana FR
-
-