Posts by Architect

Petak danas , resetiranje, a šta reči na HIK i pristaše HIKa, časno ste pali, nitko vam ništa za to reči ne može , pa ni famozni Rott, ovo je samo igra netko gubi , netko dobiva, neki su čeastitali , a neki nisu, cijenim vas sve kao protivnike, kapa dolje , Pic gg protivnik FR, idemo dalje do kraja... pravila se mijenjanju mi koji igramo org, nekad i ne fer složimo strategiju prije nego dođe na naš uni, a dobro kako je tako je

Beci znaš da si zadnji zbog maria, uživaj , igraj, ti nisi rottko, sad ću rotkvana bacit u prapovijest, i želja lagana skinut hamera na spajanju, a sa tobom kavu popit u splitu Antares se zatvara , bilo mi je drago ugostit vas na mom uniju , pusa, Rotkvica cijeli ide u fuder flotu :), takva mu bahata sudbina

samo jedna riječ prijetnje od stRane Hika ni ovo Rottovo spašavanhe neće bit dovoljno šta 7 flota levatini ni jedbu be stigbeš

Pijanac opet ločeš

Najači si kad popiješ samo baljezgaš...

pa da :))), a i ovako inace, al kad popijem gust mi citat sta sam nadrobio , a tebi lutko zelim sve naj i vidimo se u citulji , to zadnje ce ti deka prevest

Neki dan pičimo ja i žena skupa na motoru vraćamo se kući a meni u glavi odzvanja ova stvar. 8)

Kad krenu moto susreti sada kroz mjesec dana lagano uživancija malo u Sloveniju, malo u BiH pa malo u Srbiju možda i Mađarsku a nadam se ove godine zaletit se i do Makedonije do Ohrida vidit onu ljepotu.

Pozdravi Javu i veliki pozdrav Legicama , crno bijela R6 nekad je kidala Osječki asfalt

“Onaj tko vlada sobom može si dopustiti da izgleda izgubljeno — jer zna da drugi tada gube oprez.” Sun Tzu

promijeni sliku profila, ne stoji ti , stavi nekog zeca , vrime je blagdana

kukavica, bio, kukavica ostao, dalje neću jel bi ušao u RL

U pravu si opet čovjek popio i daje si na važnosti. Šta ti je maca popala za jezik daj nam ime i prezime da ti provjerimo sportsku priču i tvoje laži da si ovo da si ono.

Ovo je igra Ogame, pravila foruma su jasna, ajmo se igrat ne biti kukavice , RL nikakve veze nema sa igrom, ili je panika mišiću moj naivni :), nakon svih tvojih prijetnji nakon moga prvog spya , rekao sam ti opušteno ovo je samo igra :) , tako je i dalje, samo sam počeo igrat, a ne usro se kao mnogo puno prije igrači di ti je to prolazilo , ne ne , svaka prijetnja nosi svoje posljedice GL ti želim

Levatu , ajd brobaj još jednom, ovo ti je zadnja opomena za solarce, kao što si ti meni u startu dao zadnju opomenu za spy :) , levatino

Na ovo tvoje pitanje , ja ne znam odgovor, ali znam dok sam bio djete , da apsolutno niti jedan njegov borac me nije porazio, a pogotovo kad sam malo odrastao :), tad je bila duša ratnika , danas baletana :) :)