Posts by Architect

Bas si njub pa ti nebi mene reciklirao za 100 godina da još igraš. Pa igrao sam do neki dan konstatno i sta si uradio, nista????? ne igra mi se ova propala igrica nasao si je sad igrati nakon 15+ godina.

Jel igra propala nakon što si investirao u račun ? Ili prije? Što ulažeš. 🤔

Propala mu je kad se usro ko grlica, investirao da se spasi, mišić mali, jadna duša egotripra :)

Bas si njub pa ti nebi mene reciklirao za 100 godina da još igraš. Pa igrao sam do neki dan konstatno i sta si uradio, nista????? ne igra mi se ova propala igrica nasao si je sad igrati nakon 15+ godina.

Šta je Beci mamac, :), Beci je institucija za tebe po pitanju čovjeka, neću ja protiv Becija nikad , a i Gigiju sam oprostio ili ne, al kako god okreneš ti si moj kao zadnji u centralnoj kafani, zato sve ove egotriperske fore potkrijepi i mudima, mišiću mali, nedaj da te zavaraju tuđi uspijesi jer vlastitih nisi imao nikad, dan danas se kitiš tuđim perijem jer nisi nogu pružio nikad

stalno sam na putu, ko ce se tebe, laprdala bojati, smiješan si.

Jednom skrsio puzavce i nesto obrane ti to zoves farmingom? Pa do sad sam ti uzoro acc uzduz i poprijeko.

možeš samo biti u mojim reciklerima, zbog tebe i famoznog HIKa i je ovaj acc kod mene, ostao je još samo 1 za završit posao, naravno ti, u životu nisi FS napravio, svaki tvoj pokret i sve što radiš pa i ovo na forumu samo pokazuje koliko se bojiš, nažalost to samo ti ne vidiš. FR mišiću mali

Bas ti hvala što si hof postao jer ja ga nebi postao, tako ti i frend Arhi najebe, svako malo 45k, 70k, 75 razaraca, pa 200k reciklera naravno to nisam postao ništa. I o kakvoj ti strategiji pricas kad napadas na duplo manje stvari i sad si kao u čudu!?!? Jebote ogame propala igrica …

Btw dobio si i ti farming od Arhija , zato i igraš MO igru, ali "sa čime se budala ponosi pametan šuti" , a ta tvoja 2 farminga oterala te u MO igru jer znaš da mi više neće bit ispod časti te farmat, gg Picko fr

Sta si ti razvalio ti si bio samo običan prikljucak bez imalo znanja, jedino skrsio si lorda koji nije uradio FS i nije bio odgovoran, renton ostavio vam flotu jer bio pijan ko guzica, a vidio je vas napad i sklonio flotu i onda ode spavati. btw zaboravio si da ste dobili ninju, zaboravio si neko iz mase, zaboravio si undertakera itd.? Zašto becia nisi skršio? Oces da ti prodam acc naviko si kupovati kao od killera, pa da se možeš kurciti sa flotoom?

ne vidiš ti dalje od svoga nosa nažalost ili si skužio pa te sad strah, znam da ti deka računa sve , gaze ti sredio acc , nisi ti brate nikakav igrač pa ni najslabija karika HIKa , ti si jednostavno sve ovo što za mene drobiš plus puno toga dodatnog vidi se kod instanja

Koliki bot moraš biti kad ti pijanac i najslabija karika sa saveznicima razvali tim, jedino je meni tebe iskreno žao, ostalo ti od prijatelja i saveznika jedino deka čovjek kojeg je mi je i muka spominjat s obzirom na ovu igru , nisi to zaslužio definitivno, ali s obzirom na tvoj jezik, a i znanje o ovoj igri ipak možda i jesi.

Daleko si ti definitivno u znanju i od najslabije karike što i pokazuješ konstantno.

Jako te se bojim, kad sam u mo prozivate, kad sam van mo šutite, btw zašto ti radiš fs? Ajde ostavi flotu kao svi ovi naši što su vam je ostavili pa da vidis hofa. Prijatelju moj dok si ti zakovan ja radim putujem diljem svijta naravno i pravim vrhunske rezultate, i dalje ti kažem serem ti se u ovu propalu igricu i vaš ego nakon toliko godina. Igrao si sa mnom u jednom savezu i znas kad mi se igralo kako se igralo, oces i da ti posaljem poruku na mob jos ga uvijek imam. Zadnji broj b

Bottko poznati ego triper usra se ko grlica, krenuo igrat MO igru , njuška velika , flota NO1 na uniju sa kojom ne zna igrat pa će sad MO igrat :D , e na šta si spao

I btw , flotasem te napravile ove spavalice od igraca, koje su podcijenile spori uni, plus acc ne znam na koga prijavljen valjda na zenu, onaj mali nebitan acc , ali supersonican, sve vidi sve zna , taj cuda radi , kad izadjes iz MO , hof je u par minuta , racunam ja i na to , bude ti sad veselo kad se spojimo, pogotovo tom supersonicnom accu kad te dovede u zabludu , bojis se ti kraljice arch koliko vidim , al i sa pravom , toliko dugih komentara sugerira samo na jedno, paranoja ti je na max 😅, al nema beganja sad, hvala Bogu isti uni pa da opet skinem neki rekord, nadam se da nece sastavljanje nove stolice biti izgovor

Evo procitao, btw, najjakiji flotasi HIK su dosli na Antares glumit flotase, pomeli smo ih, sad idemo na druge flotase , i drago mi je da ti kao flotas parekselans , makar i MO flotas nemas gdje , mi nastavljamo gdje smo stali i necemo se kriti i igrat MO , bit ce ti veselo kad se doselimo ;) , budes ko i tikica proslost , lajes , a skontao sam ti sve mane , i jbg nema sad bezanja, koliko pises vidim da te panika i paranoja gruva na max, budem ti slozio poslje jednoga Sun Tzua , kad te skrsim skupa sa botkvicom

Daj skrati i jasno , pa to 3 dana moram citat, aktivniji si ovdje nego u igri

Oš da te čistim svaki dan u fullu? Nije vam se Rottko pohvalio kako ga gulim kad je vani i zašto je sad u MO, meni to sića za HOF, a on se folira, sa jednom farmom 🤣, jedan uni, dobre srednje postavke i ne bojim se nikoga, lupam na sve, kakvo biježanje, kukavice 2 unija i te fore, ae pusa medeku pa možda se sakrijete, al jbg ak si pametan i da su 2 nemaš di, zato je i besmislenom ugađad HIKu jer su na oba trajno u MO, mislim ova 2 ostatka kukavička od centralne kafane, Rottko i gaze, i oni će u reciklere jako bruo

Tebe štedim, rado sam te dao drugima u noći da te skinu jer nisu imali eko, da flotaš sam i to ekstremni, ne trivijalni balkanski , mete su mi Rott i gaze, da pokažem kakvi su to levati, imaš najvecu aks akciju u mome aranžmanu koja je trajala mjesec dana, boba feta, pa onda solo na lorda kad je japiju radio uslugu, sta ti pricas sta se javlja uopce, nemoj se trudit sa tim aktima u G5 predmet su sprdnje kao i rottkovi transi, providno i smiješno, nemoš flotašu radit fake aktove, bezveze

Ima nas i večih flotaša sa finim flotama, manji na žalost morat će mislit duplo, mislim da je najbolje jedan uni , ako su dva bit će silovanja na oba

Mislio sam da si onako malo pametan, sad tek vidim običan glumac i osrednji manipulator

Tko to mi nemamo utjecaj, tko si ti , valjda admini imaju utjecaj ako mogu mijenjat postavke, nebitan MO igrač uzima ulogu admina , di ideš ti tu ću i ja, a između redova tko zna čitat zna sve , jedan uni , ne da mi te se vrebat satima na sporom

Propala je samo centralna kafana , ostali se zabavljaju, znam da vas boli što je taj acc završio kod mene i da će vas još dugo bolit, pobjegli na krivi uni mislili imat monopol , maltretirat sve okolo , bahatit se i ležerno ne radit fs , sklopili savez sa ostalim igračima koji su vam se dodvorili i priklonili osim sa ovim accom, na kraju ste totalno krivi korak napravili i ostali bez svega, sad vam je jedino nostalgija i ostala, eto jedan od razloga zašto bi svi trebali u jedan uni, složit srednje postavke da svi donekle budu zadovoljni i rokanje, sve ostalo je besmisleno.

Taktika unaprijed smišljena, taj acc vam polomio cijeli taj vaš famozni savez, a sa moje strane pijana nekultura je isto dio taktike, al što ja to pričam uopće noname liku koji ne bi znao dvije nacrtane ovce čuvat , vratimo se mi na temu koja je otvorena i dalje sam za jedan uni pa da vidimo tko zna igrat a tko ne , vrime je da se malo i velike flote lome