Posts by NaClWhat
-
-
a mozda je dobar s adminima pa ce mu proci kao i par drugih hofica sumnjivog karaktera
-
-
Cezare svaka cast na udaru a tebi Arhitekt FR pa da se opet veselimo.
Sta se opet mene spominje uzalud, pao sam jer sam bio najjaci a nisam mislio da ce netko ulupat sta je ulupao, moja greska.
Samo jedan covjek u uniu ima moj status, a to nije Cezar(nemojte sada reci da ga branim). Vise i nije neki problem vidjet, da tko si da imalo truda da vidi kad sam tu i kad nisam, tako vas molim lijepo da ostavite puste price na stranu. Samo rutina i opustanje su bili problem. Nekada nisi mogao napraviti preko noci 160-170 milijardi flote. I sta je nagore bio sam procitan kad sam bio pun ko brod sa resima (cekao da se astro zavrsi i da kliknem sljedeci level). Vise sam bio neaktivan nego aktivan zadnjih mjesec i pol dana. Onaj ko kaze da nikad nije pao, laze, onaj koji kaze da nikad nece pasti isto laze, jer nitko nemoze igrat savrseno - pa tako ni ja.
Nekad davno ja sam svoj zivot podredio igri, igrao dan i noc, rasturao, reciklirao i nemoguce stvari. Nakon skoro desetak godio se vratio na ovu igru i rekao sam sebi da mi igra nece vodit zivot, ali opet malo vodi, ali kako je nekad bilo sada je nula.
I jos jednom kazem covjek me posteno odradio ali to je sve igra.
Veliki igraci nisu oni koji su najjaci nego oni koji znaju priznat poraz
(P.S. dobar je strah kome ga je bog dao)
rišpekt i cezar nesto iz ovoga moze nauciti
-
hajd barem ti cezar ne vidi onoff na novom serveru
-
-
koliko sad ima bodova?
-
ajde valjda ce odobriti pravi fajt sa Yakini prije nego CIK objavi rezultate, zasto se preskace?