Ma frende hvala al gdje je zabava u tome? Zabava je u tome da učim i da sam radim stvari.
Posts by Penguin Depressed
-
-
Hvala na odgovoru. Kad god uhvatim vremena, čitam po forumima i po wiki-ju pa skupljam informacije malo po malo. Korisno je u svakom slučaju.
Iako mislim da sam u nekom savezu da bi određeni pojedinci više razmislili o tome hoće napasti ili ne. Kad si sam, onda si sam. Nemrem ja sam protiv cijelog svemira hahah.tu i na .org forumu ima dosta objašnjenja kako se braniti od napada, koje stvari su bitne, sam otreba uzet vremena i pročešljat forum, fulat par puta, malo da te razbiju i tak
kad imaš pitanja pišeš na forum, neko će već objasnit
da si kod nas u savezu ne bi ti pomoglo ravno ništa
-
Pozdrav
U osnovnoj školi sam igrao Ogame zajedno s bratom (negdje oko 2007. il tak nešt). Sad mi je 25 i radim puno radno vrijeme. Ovo mi je prvi account u preko 14/15 godina, igram za opuštanje i evo kao što sam i sumnjao nema šanse da preživim sam.
Dok sam bio na poslu, netko me napao i pokrao resurse. Zanima me jel se mogu nekome pridružiti?
Ne igram 24/7 ali pokušavam biti što aktivniji. Nedostaje mi znanja što i kako, ali učim. Nije mi prva igra a ni zadnja. Pokušavam graditi kad god imam resurse za ono što mi treba.
Pa evo, ako me netko želi prihvatiti da surađujemo, bilo bi mi drago.
Hvala i lp