Posts by Oppenheimer
-
-
-
Sve ti je petar832 odgovoril, iskreno Rhea je daleko od nekakvog spajanja pošto je sezonski server ali ostali bi mogli s vremenom vjerojatno spajat u jedan uni, nažalost malo nas ima tu na ovim serverima ali treba biti zahvalan što nas ima ipak. Bolje da imamo tu nekakvu zajednicu Balkanaca neg da nas utrpaju u koš na org server sa ostalima.
-
-
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More
Sta lupas sine bio sam van mo od pocetka unija do polovine 25' kad je sve zamrlo. Sa vama se moze igrat jednom rukom (Gaze protiv vas moze i bez ruku
), gomila nesposobnih pajsera koja moze puc samo flote koje leze satima na moonovima. To vam je kranji domet. Sta kazu jel se arčitekta napio da moze odgovorit ?Pa zamrlo je bilo i prije spajanja i nisi bio u MO, vec si igro i sicu ganjo... Mora bit tako kad je vas vecina po MO a sad sto ste u MO je druga prica... Izadete svi iz MO i bit ce zanimljivo, bit ce server aktiviran i desavat ce se svasta, vec navikli da ne radite FS i da vam ne moze niko nista al ta vremena prosla....
Iskreno receno MO igrace ja ne cijenim, izades iz MO i igras ili ne igras, a ne izades iz MO i spy ,pa ako sta lezi lupis i opet u MO. Al opet kazem svako ima pravo da igra kako mu je volja samo sto nema onda pravo da pametuje kad je MO igrac...
LP
Uzivaj
A jest bitno koga ces ti cijenit , nisi napravio nista osim rudnika od kako igras. Ne laprdaj puno, iq ti je u rangu sa arčitektom. Izacu iz modusa da igram fs~rs svaki dan, to je tip igre za ogranicene primate poput tebe. Caos
FR
Tvoja razina igre je na posebno levelu IQ , poseban si tip igre u tome se možemo se složiti , zato ti i skurim svaki vikend namjerno deut kad poletiš u nadi da ćeš roknut nekoga a neznaš bez posebnih "pomočnika" u igri živjet. Caos FR Dreka

Au cuj ovog 2x letio na nejga od pocetka unija, a trosak deuta je ogroman nema sta

Jos nisi gramatiku nacuio, mukica

Ajd zacinio sam vam corbu, odo sad

FR
Kad odigraš mjesec dana u komadu javi mi se kolega Drekica. Da skinemo i to postignuće i umijeće navedenog
FR Dreka 
-
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More
svi koje vise po MO , cesto ili non stop, nemaju pravo govorit o igri tj. izadite iz MO i pokazite se i onda pricaj te.... Pricate price od prije 10-15 godina....
To isto da ja pocnem pricat sad o 2006 kad sam igro i prekino 2009 godine kako je bilo... Nekad sam bio mlad i mogo svasta radit a sad me godine polako sustizu a mladi dolaze, jaci, pametniji itd. tako da sto je bilo bilo je, dolaze nove generacije i to je to...
POMIRITE SE SA TIME....
LP
Sta lupas sine bio sam van mo od pocetka unija do polovine 25' kad je sve zamrlo. Sa vama se moze igrat jednom rukom (Gaze protiv vas moze i bez ruku
), gomila nesposobnih pajsera koja moze puc samo flote koje leze satima na moonovima. To vam je kranji domet. Sta kazu jel se arčitekta napio da moze odgovorit ?Pa zamrlo je bilo i prije spajanja i nisi bio u MO, vec si igro i sicu ganjo... Mora bit tako kad je vas vecina po MO a sad sto ste u MO je druga prica... Izadete svi iz MO i bit ce zanimljivo, bit ce server aktiviran i desavat ce se svasta, vec navikli da ne radite FS i da vam ne moze niko nista al ta vremena prosla....
Iskreno receno MO igrace ja ne cijenim, izades iz MO i igras ili ne igras, a ne izades iz MO i spy ,pa ako sta lezi lupis i opet u MO. Al opet kazem svako ima pravo da igra kako mu je volja samo sto nema onda pravo da pametuje kad je MO igrac...
LP
Uzivaj
A jest bitno koga ces ti cijenit , nisi napravio nista osim rudnika od kako igras. Ne laprdaj puno, iq ti je u rangu sa arčitektom. Izacu iz modusa da igram fs~rs svaki dan, to je tip igre za ogranicene primate poput tebe. Caos
FR
Tvoja razina igre je na posebnom levelu IQ-a , poseban si tip igre u tome se možemo se složiti , zato ti i skurim svaki vikend namjerno deut kad poletiš u nadi da ćeš roknut nekoga a neznaš bez posebnih "pomočnika" u igri živjet.A to omaložavanje ostalih koji rade rudnike i igraju igru na svoj način dovoljno govori o tvoje IQ vrijednosti, lako biti bahat kad neznaš dulje od 4 sata izdržati u igri . Caos FR Dreka

-
-
Sve ćete saznat na vrijeme, Medo će vam pustiti sigurno najavu eventa na vrijeme.
-
Hanni pazit na fs, ovo mi već nekako smješno a bome i čudno...Fr Hanni, Deka izdrži duže od 24 sata u igri . GG
-
-
Eh taj AI , pojest će nas... jako sam protiv toga, jer danas ama baš svatko ko nezna neko rješenje, upali taj Chat GPT , Deep ili Meta Ai... neki dan imal lika nije znao izračunat koliko mu kubika šudra treba na 12m kvadratnih i kaj napravil išel on pitat umjetnu inteligenciju...

žAli zanimljivo da nitko više ne koristi vlastiti mozak za neke jednostavne stvari

-
Transomlat , ali lagan ko pero... Fr već obrađen...
A Picnic gg..
-
-
Za ekipu

-
GG kolega , Fr obrani. Sitno po sitno ali treba i to naći danas od flote

-
-
-
-
-
Ili jednostavnije kao i na org forumu. Ako branitelj objavi hof prije napadača , a nije prošlo 48 sati , napadač može otvoriti svoju temu i hof , a braniteljeva tema će biti zatvorena tog trenutka kad napadač objavi hof. A ako napadač ne objavi u roku od 48 sati svoj hof, ostaje od branitelja hof.
GG Root, FR Deka