Posts by Oppenheimer

Veliki sam fan Football Managera trenutno igram 2023...svaki save ide Dinamo pa onda dalje nek je Bog na pomoci trenutno u Ajaxu i najjaci na svijetu sa njima... GT7 vrlo aktivno se igra i ponekad se baci Dota ali nazalost vrlo malo vremena se ima za igrati :)

oh taj fm nisam igra ja mislim jos od 2007-8e... vidim dobra je cijena ovoj 2024-25 verziji.. ili igras preko "druge verzije" :P hehe moga bi se okusat u njemu opet iako u zadnje vrijeme jedva ista signem kuci gejmat :D

cekaj FM25 da izade u 3 mjesecu je predvideno jer su sjebali nes inace izlazi barem mislim u 9om mjesecu svake god ja sam vec stavio u wishlist na steamu jebga 60 eura je sada ali mislim da ce cak i manje biti...

ma ni u ludilu nebi dao 60e za fm25, počekat ču par mjeseci pa kupit na sniženju. a sjebali su vjerojatno 3D novi sistem, očito pun bugova. I vjerojatno če izači poluproizvod igre kak i svaka današnja igra s bugovima i svime, bitno da poberu pare pohlepno a kasnije fixaju lagano svaki mjesec dana.

Trenutno je blokada još uvijek. Kad se sazna nešto ili neka informacija javit če se službeno na forumu. Sve čete saznat u isto vrijeme kao i svi ostale zajednice na Ogame serverima . Lijep pozdrav.

Top 6. OGame.Hr - Solo borbe-----autor posta: gigixxx

Top 7. OGame.Hr - Solo borbe-----autor posta: GaZe

Top 8. OGame.Hr - Solo borbe-----autor posta: panzer

Top 9. OGame.Hr - Solo borbe-----autor: gigixxx

Top 10. OGame.Hr - Solo borbe-----autor posta: nanogram

I molim admine da nam naprave jednu grupu bez cenzure, dobio sam ban zbog spamanja, a ova naša prepucavanja bude žar i volju u igri, a i dižu igru na viši nivo.

Nije loše malo zaiskrit na forumu odma se više sati provede u igri.

GG i FR , odličan hof.

Rasprave i prepucavanja su vam dopuštena , ali sve mora imat svoju granicu, jer ponekad nažalost izgubite "kompas" radi neke provokacije.

I da i ne, možda sam star več ali svaka druga igra ima te nekakve skinove, mislim takvo doba došlo i sami imate djecu večinu pa znate da su sad ufurani uvijek u to tko i kakav skin ima, i ostale igre tipa Counter Strikea itd su sad več ušminkane sa skinovima ili Pubg , Wot itd. Sporedna zarada kak bi rekli, ko ima i želi kupovat če a kome ko meni je to nebitno neče se ni zamarat s time. Što se tiče produkcije da nešto je zbrkano ali če popraviti brzo to. Nadoknade i nagrade to če vam se javit sve na vrijeme ako če biti kompenzacije.