Display Morespajanje to je totalna glupost. Kud nas male ribice stavljate u te unije gdje cu biti samo push za nekoga. Razmisljam bolje otici u MO i ne potrošiti vise centa na igru nego ja(800m bodova) uci u uni sa igracem 400 milijarde i sve to expanje i građenje izgubiti na spajanju.
Puno njih je ovdje napisalo tocno da nas male koji smo skorom podjednaki spoje u jedan unij a ova dva velika u drugi. Veze sa vezom nema odluka GFa
Alo kolega ...pa kako nema smisla ovo spajnaje??? sta trabunjas ti???? Pa zar ne kontas da Leteci Medo stima svojoj ekipici safe zone koliko god moze da bude
Pa kad bi spojili Yakini sa Antaresom nijedan HiK ov igrac ne bi nosa promolio iz MO duze od 16h ...i ovako su im oni bastardi sa Zagadre zavrnuli usi pa su svi poplavili . Samo bi im falilo jos novih 15 ak igraca sa Yakinija da ih maltretira
Ja mislim da je ovo spajanje odlicno odradjeno...u HiK ovu korist.
GG leteci
Pa ja iskreno mislim da je najbolje da nas spoje sa en domenom i amen. Pa da vidimo, i tamo ima isto takvih sličnih profila igrača pa neka igre gladi počnu
Uglavnom za spajanje servera donosi odluke GF, realno tu smo premala zajednica da mi mogli mi što previše odlučivat. I sami znate da su ugasili ba domenu i spojili sa hr, slovensku domenu su npr. ostavili iako nema nikakve logike, po meni su trebali napraviti balkan domenu i sve ex yu u tu domenu strpat i možda bi se spasila igra, ali nemojmo zaboraviti ova igra je tu +15 godina, i većinom ovu igru igraju stariji ljudi ili kak bi rekli oldtajmeri tamo još iz prošlog desetljeća kad su vremena bila drugačija nego danas.
Ovaj put je ovakva odluka, sljedeći put možda stvarno budemo svi strpani u isti koš. Ali to ne garantira nikakvo povećanje igrača ili aktivnosti, btw i ljeto je tu sada, većina igra ovo na jesen ili zimu kad je veća aktivnost. Živjeli pa vidjeli.