Najveća ironija svega ovog će biti kad će ovi "pro" flotaši ići na "rudarski" uni da izbjegnu one "prave" flotaše.
Posts by Oppenheimer
-
-
Display More
Niko ne igra, igra propala ko zeton. Spaja se 10 ljudi iz malih unija u velike i tako u krug. Ugasi domenu!
Javio se "naj aktivniji" igrač na ovoj domeni. U 15 godina karijere više modus dana ima nego aktivne igre na serverima.
Sad gasiti domenu je najlakše, posebno ovima koji ne igraju ili koji tek ušli na forum.... takvi mi najjači .-.
Daj prvo nauci gramatiku luzeru, pa mi se javi. U karijeri imam vise sati ogaya nego sto ti imas na internetu...
FR svima
Kaj je bilo, čemu nervoza , ne delaju ti više skripte....
FR za Drekine skripte.
-
Niko ne igra, igra propala ko zeton. Spaja se 10 ljudi iz malih unija u velike i tako u krug. Ugasi domenu!
Javio se "naj aktivniji" igrač na ovoj domeni. U 15 godina karijere više modus dana ima nego aktivne igre na serverima.
Sad gasiti domenu je najlakše, posebno ovima koji ne igraju ili koji tek ušli na forum.... takvi mi najjači .-.
-
Ukratko ja bi ovo dodao osobno, male izmjene.
Opcija 1: Merkur (Raj za rudare)
Ovaj univerzum je idealan za igrače koji preferiraju mirniji razvoj, gradnju rudnika i više vremena za reakciju.
- Ekonomija: x10
- Ratna flota: x2 (spora flota ne ostavlja puno prostora za brze napade iz zasjede)
- Transport flota/Peace flota: x4 ( Nek ipak bude malo brži transport resa)
- Ruševine (DF): 50%
- Odbrana u ruševinama (DiDF): 0% (probijanje "bunkera" flotašima nije isplativo)
- Potrošnja deuterijuma: 0.5
- Bonus polja: +30 (savršeno za izgradnju maksimalnih rudnika na svim planetama)
- Brzina istraživanja: x20
- AKS: OFF
Opcija 2: Nusakan (Flotaški san)
Ovaj univerzum je namijenjen igračima željnim akcije, brzih letova i ogromnih profita iz bitaka. Greške se skupo plaćaju, ali su nagrade masivne.
- Ekonomija: x10
- Ratna flota: x5 (izrazito dinamična i brza igra)
- Ruševine (DF): 80% (ogromne profitne marže od razbijenih flota)
- Odbrana u ruševinama (DiDF): 40% (potiče se napadanje onih koji se oslanjaju samo na odbranu)
- Potrošnja deuterijuma: 0.7 (jeftini letovi za lakše pokretanje masivnih akcija)
- Bonus polja: +25
- AKS: ON
- Deuterij u RU: ON
- Prazni/neaktivni sistemi/sustavi : ON
-
-
Očito da addoni za igru nisu ažurirani sa trenutnom verzijom Ogame( nova verzija ) treba im par dana da dečki ažuriraju addone i da im google store odobri to, inače traje 2 3 dana to. Nije prvi put, malo zna frustrirati ali polagano ipak dečki koji rade na tim addonima za ogame rade to džabe, a i ljeto je pa možda nisu pratili novosti igre.
-
Oppenheimer zanimljivo kako imas istu pricu o prevarama koju si kao moderator kaznjavao.
Ofsajd ima uvijek ista pravila. Primili smo sedam golova u četiri utakmice i odigrali jedno dobro poluvrijeme na cijelom prvenstvu i čak i to poluvrijeme izgubili. Tako da nismo bli od nikog bolji.
Slažem se time da smo primili sedam golova i odigrali ajmo reći po tebi jedno dobro poluvrijeme, ali ne slažem se s tobom da ofsajd ima uvijek ista pravila, ili nekakav senzor koji očitava tzv diranje lopte. Vidjet ćemo dalje, ide smjena generacije smjena izbornika. Nova lica nova nada, vjerujem da ćemo sljedeći Euro ako se kvalificiramo odigrat bolje nego ovo SP, živi bili pa vidjeli, lijep pozdrav

-
Eto noć nakon ove mogu da kažem grupu smo igrali pomalo očajno, ali Portugalce smo strpali u mali džep. I mogu da otvoreno da kažem da više vjerojatno neću pogledat tekme od ovog SP , jer realno ovakve namještanja nema nigdje kako tamo utakmice namještaju i guraju "odabrane" repke. Jedna od najboljih utakmica na SP je noćas bila , ljepotica i zver. Na kraju nažalost nekim smješnim penalom i nekim senzorom "dlaketa na jaju" su odlučile dvije ključne odluke utakmice. Proširili su SP na 48 ekipa , ali zato imaju preVARu da se gura odabrane samo dalje kad zagusti sportski na terenu. A pravila ofsajda danas svatko tumači kako želi nažalost ne znaš više kaj je ofsajd a kaj nije. Jbg najljepšu igru nažalost mafija iz Fife uništava korak po korak.
-
-
Display MoreDisplay More
Pozdrav štovani i oni manje štovani posljetitelji ovog foruma.
Šta mislite tko će večeras dobit utakmicu Bosna ili Kanada. Ja vjerujem da svi već znaju odgovor i za koga se navija danas

Ja naravno navijam za Bosnu u to nema sumnje jer to je moja rodna gruda, ali Hrvatska je trenutno moj DOM.
Kaže FIFA rank trenutno Bosna je 64 a Kanada 30 međutim ako Bosanci budu igrali na ovom SP kao Hrvatska 2018 mogu daleko da doguraju.
Kad ih spraše dobro neće im ni grtalice pomoć

Ajmooo NAPRIJED ZMAJEVI!!!!

nikad nece nasi dragi Bosanci napravit to sto je Hrvatska, jer im fali jos najmanje 3 kvalitetnih igraca . srecan put, nazalost podijela bodova , steta .
Ma mislim da niti mi nećemo ovo SP nešto odigrat specijalno, dolazi nam smjena generacija , igraju ljudi po zaslugama a ne po formi. Tako da mi ovo SP mogao bi neugodan pad s visina i euforije koja će nas otrijezniti jednom velikom pljuskom. A vidjet ćemo , iskreno ne nadam se previše našoj igri isto. Opet će da Dalić ide igrat na sreću a ne "znanje"

-
Ti nisi još upoznao crowbara očito, pošalji mu poruku bude ti pomogel

-
-
Ma to Sandi FR-a u 2 sata, lagan FR, desi se svakom.
Pic GG.
-
Kad ti otac pošalje ovo a ti vani arbajtaš...
-
-
Haha, vidi što su veseli a uvijek može gore . Drago mi radi vas ekipe , bit ću uzoran član foruma kao i vi

-
A je to.
Rokno Deka multija Deku( Fatica ).
Izgleda da nam junior najjači na forumu hehe , dok ingame jbg kaska za dinosaurima.
GG Deki, Fr Deki.
-
-
GG jedan kolega, FR drugi kolega... kaj ćeš, nije strašno

-
Svaki drugi hof ista stvar , isto stanje. Toksični ste polagano svi i sami si stvarate takvu atmosferu na forumu. Sami sebi bacate iste stvari i iste priče u jedna usta pa u druga usta. A svi ste jednaki tu, nitko nije nevin od vas nažalost i to sami znate. Drago mi je da se rokate, postoje tu dva tri klana ekipe, ali poštivajte se barem malo , malo dostojanstva a ne na svaki hof moramo iste gluposti čitat , za takve stvari imate Support, ako mislite da taj dio nije dovoljan taj dio na supportu uvijek lako tjerate na višu razinu tiket dalje.
Uglavnom da čestitam napadaču GG napadu , FR obrani.
Ovo je samo igra, tko gubi ima se pravo ljutiti ali malo imajte granice u ponašanju. Lijep pozdrav.