Pozdrav svima! MrEgo, Zwitter ili Riot su bili moji nickname-ovi kroz dugu povijest igranja ogame-a.
Postat cu ja ovaj udar na forum posto svi znamo da Crowbar voli biti incognito
Stavljam oprostajni udar jer je doslo vrijeme da se i ja pozdravim s ovim ogame-om. Ujedno je ovo i prvi put ikada da sam se nasao sa desne strane hofa
Poceo sam igrati na uni3.ba a naucio igrati na najdrazem uniju ikada uni6.ba. To su bila neka druga vremena ogame-a, nismo imali mobitele, nismo imali ovaj mmopgr i jos mnogo stvari. Koliko puta sam znao trcati iz izlaska doma jer sam natempirao fs za određeno vrijeme A i igrači su onda bili neki drugi. Scorpio mi je ostao u velikom sjecanju ko najbolji igrac ogame-a ikada.
Na Io sam dosao sasvim slucajno, nakon 8 godina neigranja, kliknuo da vidim sto se promijenilo, kad ono promijenilo se sve. Javlja mi mail, da imam linkan acc, na ovaj mail i da li ga zelim. Jasno da zelim, pa bio sam u top10 s njim. Ulazim u uni kad ono sulude brojke. Milijarda bodova covjece! Pa to prije nisi mogao ni sanjati. Nemoguce!
Ali eto, prilagodio sam se, acc je bio izgradjen, pa sam mogao samo nastaviti graditi.
Uz to gledao deku kako krece iz nule i rusi cijeli uni (sa profitom) i uzivao.
Tako cu nastaviti pratiti Yakini da vidim sta vam GaZe radi.
Jedan protiv sto i vodi, a i pobijedit ce
Prije nego opisem situaciju, samo cu staviti omjer bodova, cisto da ostane zapisano.
[ICBM] Crowbar (12.037.285) 109.867.477.123
[MYM] Riot (989) 929.283.779 (doduse ja sad imam 80m bodova manje)
E sad, nek malo pojasnim situaciju. Prije jedno tri mjeseca sjedim doma i mrdam pomalo po tom ogameu, kad evo ti napada Crowbara sa dva vala po 400k zvijezdi. WOOW, koja brojka! Javljam se da sam online, kad ništa, ne registrira me ni malo. Kontam si idem probati napraviti ninju, znam Darth ima 200k zvijezdi, ili više, pa sastavimo dolje ovog kompleksasa bez beda. Nista, skontam Darth je u paktu sa Amigosima prolazim po toj statistici i nikog nema na uniju ko nije u paktu sa Amigosima
Tada mi cak i nije bilo drago, odnosno, bas me oprala panika, mislim si pa nije moguce da ce mi dvije godine igre baciti u vjetar eto tako iz zezancije. Javim se HAMMER-u, i on me ''spasi'', valjda govoreći Crowbaru da povuce napad, i ovaj povuce.
Stize mi poruka od Crowbara, to ti je zato sto support-as HiK na forumu , ako je itko ikad pogledao malo po Io forumu ili ingame, mogao je vidjeti da to nije istina.
I evo sinoc nase junacine opet u napadu.
Na svaku planetu, a svaka planeta mi ima 50k rb i 500 plazmi, plus 1000puzavaca i 2000 solaraca, junacina salje 100k oklopnih. Valjda da mu ne bi stisnuo ninju
I na kraju vatromet opet sa po dva vala od 400k zvijezdi na moju korny planetu. Vjerojatno da mu ne bi netko od njegovih pajdasa iz paktova uletio u pomoc meni
Javim junacini da sam online, 10tak minuta nakon sto je poslao napad da sam online i dobivam poruku:
Crowbar 05.09.2024 23:21:22
Dok ti kolega Stripy ne izađe iz Modusa Vi ste mete.
Tako da ubrzaj njegov izlazak.
stavit cu i bodove cijelog saveza.
Meet Your Makers [MYM] - 14 - 10.244.945.091 - ø731.781.792
BRAVO JUNACINO!
ODLICNE METE, NE MOZES PRONACI 1K OKLOPNIH KAD SVE NAS ZAJEDNO ZBROJIS
U svakom slucaju, pozdrav svima, bilo mi je drago kratiti vrijeme s vama svima.
P.S. i ovoj junacini sam rekao i ingame. Takve kao on sam lupao u skoli u prolazu za bezveze, sad mi se vratilo
Junacina se nece javiti na forumu, jer valjda opasnost vreba iza coska. Tako i male curice rade.
Mozda jednom mu se smiluje neka groka i dobije BJ pa ce mu zivot biti laksi.
06-09-2024 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:
Napadač Crowbar [ICBM]
Mali laser 10.000.000
Veliki laser 2.500.000
Gaussov top 1.500.000
Ionski top 2.500.500
Plazma top 1.000.000
Mala štitna kupola 1
Velika štitna kupola 1
Zvijezda smrti 400.000 ( -0 )
Napadač je izgubio ukupno 0 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 265.519.270.000 jedinica.
At these space coordinates now float 1.648.000 metal, 8.048.000 crystal and 2.424.000 deuterium.
Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.
Ukupan dobitak/gubitak:
Ukupno napadač(s)
Metal: 0
Kristal: 0
Deuterij: 0
napadač(s) ostvario je dobit od 0 jedinica.
Ukupno obranioc(s)
Metal: -142.504.620.000
Kristal: -90.011.620.000
Deuterij: -33.003.030.000
obranioc(s) je izgubio ukupno 265.519.270.000 jedinica.
Pokreće OGotcha IOB konverter 5.0.0-beta