Posts by Riot

PS: Molio bi moderatore da možda malo spuste granice što se tolerira i što ne. Ne čitamo poslovni dnevnik nego forum ratne igre gdje emocije isto igraju neku ulogu. Kvalitetno podjebavanje, provociranje i slično je uvijek bio dio šarma igre i nadam se da će tako i ostati. Naravno da se uvrede ne treba tolerirati. Također stvari vezano za RL ne treba tolerirati. Ali kvalitetna provokacija budi inat pa se može oćekivati zanimljiviju igru. Ako ja ikada padnem, molim da moderatori samo primitivne uvrede brišu. Provokacije, likovanje i slično neka slobodno ostave :D

Pa i na poslovnom dnevniku smijes reci puno vise nego ovdje. Nekad imam osjecaj kao da smo u prvom razredu osnovne skole pa nas ucitelj/uciteljica uci pravilima ponasanja. Stvarno nevjerojatno. Pa ova igra se i igra radi toga.

Hof vrhunski! Krstarice isto tako

Gg/fr

BRAVO JUNACINO, VELIK SI!

KAKVA FLOTA, PA TO JE NEVIDJENO!

Steta sto panzer nije letio sa junacinom, sta bi to tek bilo? A, sad ce, vidit cete!

Ovdje junacina pokazuje da ce kazniti no fs. Slijedece ce kalkulirati hvatanje fs, vidit cete.

A VI SAMO GOVORITE DA JUNACINA NEMA ZNANJA I MUDA 😂

A HAMMER izasao iz junackog saveza, vjerojatno normalan tip koji ne zeli biti povezan s junacinom.

Ne vidim nigdje plakanje.

A znam i nebitnog lika, a i zasto nisi vozao tu flotu na koju si jako ponosan.

Sve junak do junaka. Vjerojatno sam i takve kao ti tukao u prolazu pa ste zajedno plakali.

Garant neki debeli gikovi koji programiraju, imaju dobru placu, ali nemaju nit ekipu ni mackice na koje bi potrosili. A da se i nadje neka mackica koja se sazalila nad vama, vjerojatno bi poceli zamuckivati i ponos ne bi radio. A i da radi, garant ne bi uspjela ni skuziti da radi.

Pozdrav svima! MrEgo, Zwitter ili Riot su bili moji nickname-ovi kroz dugu povijest igranja ogame-a.

Postat cu ja ovaj udar na forum posto svi znamo da Crowbar voli biti incognito

Stavljam oprostajni udar jer je doslo vrijeme da se i ja pozdravim s ovim ogame-om. Ujedno je ovo i prvi put ikada da sam se nasao sa desne strane hofa :)

Poceo sam igrati na uni3.ba a naucio igrati na najdrazem uniju ikada uni6.ba. To su bila neka druga vremena ogame-a, nismo imali mobitele, nismo imali ovaj mmopgr i jos mnogo stvari. Koliko puta sam znao trcati iz izlaska doma jer sam natempirao fs za određeno vrijeme :) A i igrači su onda bili neki drugi. Scorpio mi je ostao u velikom sjecanju ko najbolji igrac ogame-a ikada.

Na Io sam dosao sasvim slucajno, nakon 8 godina neigranja, kliknuo da vidim sto se promijenilo, kad ono promijenilo se sve. Javlja mi mail, da imam linkan acc, na ovaj mail i da li ga zelim. Jasno da zelim, pa bio sam u top10 s njim. Ulazim u uni kad ono sulude brojke. Milijarda bodova covjece! Pa to prije nisi mogao ni sanjati. Nemoguce!

Ali eto, prilagodio sam se, acc je bio izgradjen, pa sam mogao samo nastaviti graditi.

Uz to gledao deku kako krece iz nule i rusi cijeli uni (sa profitom) i uzivao.

Tako cu nastaviti pratiti Yakini da vidim sta vam GaZe radi.

Jedan protiv sto i vodi, a i pobijedit ce :D

Prije nego opisem situaciju, samo cu staviti omjer bodova, cisto da ostane zapisano.

[ICBM] Crowbar (12.037.285) 109.867.477.123

[MYM] Riot (989) 929.283.779 (doduse ja sad imam 80m bodova manje)

E sad, nek malo pojasnim situaciju. Prije jedno tri mjeseca sjedim doma i mrdam pomalo po tom ogameu, kad evo ti napada Crowbara sa dva vala po 400k zvijezdi. WOOW, koja brojka! Javljam se da sam online, kad ništa, ne registrira me ni malo. Kontam si idem probati napraviti ninju, znam Darth ima 200k zvijezdi, ili više, pa sastavimo dolje ovog kompleksasa bez beda. Nista, skontam Darth je u paktu sa Amigosima :) prolazim po toj statistici i nikog nema na uniju ko nije u paktu sa Amigosima :D

Tada mi cak i nije bilo drago, odnosno, bas me oprala panika, mislim si pa nije moguce da ce mi dvije godine igre baciti u vjetar eto tako iz zezancije. Javim se HAMMER-u, i on me ''spasi'', valjda govoreći Crowbaru da povuce napad, i ovaj povuce.

Stize mi poruka od Crowbara, to ti je zato sto support-as HiK na forumu :D :D , ako je itko ikad pogledao malo po Io forumu ili ingame, mogao je vidjeti da to nije istina.

I evo sinoc nase junacine opet u napadu.

Na svaku planetu, a svaka planeta mi ima 50k rb i 500 plazmi, plus 1000puzavaca i 2000 solaraca, junacina salje 100k oklopnih. Valjda da mu ne bi stisnuo ninju :D

I na kraju vatromet opet sa po dva vala od 400k zvijezdi na moju korny planetu. Vjerojatno da mu ne bi netko od njegovih pajdasa iz paktova uletio u pomoc meni :D

Javim junacini da sam online, 10tak minuta nakon sto je poslao napad da sam online i dobivam poruku:

Crowbar 05.09.2024 23:21:22

Dok ti kolega Stripy ne izađe iz Modusa Vi ste mete.

Tako da ubrzaj njegov izlazak. :)

stavit cu i bodove cijelog saveza.

Meet Your Makers [MYM] - 14 - 10.244.945.091 - ø731.781.792

BRAVO JUNACINO!

ODLICNE METE, NE MOZES PRONACI 1K OKLOPNIH KAD SVE NAS ZAJEDNO ZBROJIS :D

U svakom slucaju, pozdrav svima, bilo mi je drago kratiti vrijeme s vama svima.

P.S. i ovoj junacini sam rekao i ingame. Takve kao on sam lupao u skoli u prolazu za bezveze, sad mi se vratilo :D

Junacina se nece javiti na forumu, jer valjda opasnost vreba iza coska. Tako i male curice rade.

Mozda jednom mu se smiluje neka groka i dobije BJ pa ce mu zivot biti laksi.

06-09-2024 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač Crowbar [ICBM]

Zvijezda smrti 400.000

Obranioc Riot [MYM]

Solarni satelit 4.000

Crawler 1.030

Raketobacači 10.000.000

Mali laser 10.000.000

Veliki laser 2.500.000

Gaussov top 1.500.000

Ionski top 2.500.500

Plazma top 1.000.000

Mala štitna kupola 1

Velika štitna kupola 1

Poslije bitke ...

Napadač Crowbar [ICBM]

Zvijezda smrti 400.000 ( -0 )

Obranioc Riot [MYM]

Uništen!

napadač je pobijedio bitku!

Napadač je zarobio:

0 metal, 0 kristal i 0 deuterij

Napadač je izgubio ukupno 0 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 265.519.270.000 jedinica.

At these space coordinates now float 1.648.000 metal, 8.048.000 crystal and 2.424.000 deuterium.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 0

Kristal: 0

Deuterij: 0

napadač(s) ostvario je dobit od 0 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -142.504.620.000

Kristal: -90.011.620.000

Deuterij: -33.003.030.000

obranioc(s) je izgubio ukupno 265.519.270.000 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.0.0-beta

Iako se nacelno slazem s tvojim nekim postovim, jednostavno ne mogu vjerovat da si medju glasnijima na forumu, a neces otkriti tko si ingame. Nije mi jasno.

Gg fatic, sad ces mi jos i vise pobjec na stats.

A da li znaš da sistem sam može mijenjati nikname kod migracije ako je već zauzet, naravno on prvo izvrši provjeru preko rodbinskih, krvnih i ostalih veza...?

a zasto bi netko koristio nickname od nekog drugog?

meni je to bas lose, da se ne izrazim bezobraznije. Uzet tudji nick prije spajanja (provokacije radi) i onda pisati po forumu da ih se protezira. Barem u ogameu ima brodova koji mogu provocirati, ovakve jeftine provokacije su bas lose.

Velika pohvala za nedozvoljavanje toga, pa makar i provjerom preko krvnih zrnaca. Uostalom za sve one čije se nickovi uzimaju zbog provokacije svi znamo tko su, tako da ni nije bas potrebna UDBA da bi se provjerilo.

Potpuno si u pravu.

Uostalom, kakvo je to pravilo nemoj slucajno igrat u novom uniju jer te se nece moc prebacit? Strahota. Sigurno je razlog "zato sto ja tako kazem". Tak i moja mala u vrticu kad bude sefica prijateljicama.

Tak sam vec i pisao ovdje. Prije 6 mjeseci kad su ovi pisali "peticiju" za promjenu postavki unija, tocnije eko x10, to NIJE bilo moguce, jer se to eto ne moze.

Kako je sad moguce?

Dam se kladit da ce se netko moc prebacit sa jednog unija na drugi sudeci po dosad vidjenim obrascima.

pozdrav,

Ako sam kliknuo na ovo premjestanje planeta te ako zelim odustati od tog, vraca li mi se to besplatno premjestanje ili ga gubim?

Thx!

Hej,

meni ne dozvoljava prebacivanje u Antares. odnosno, ne postoji mi ni opcija prebaciti se tamo. Zna li tko kaj se događa?

Ja ne razumijem ovo "nedozvoljavanje" pisanja po forumu ogame-a i ogranicavanje istog.

Pa daj covjece pusti tih 20 ljudi koji su na forumu da pisu sto god zele, i tako i tako je to 2024. najzanimljivije od ogame-a.

S druge strane, ne kuzim ovo prozivanje za kupnju crne materije. Pa to je kao da zajebavas vlasnika mercedesa sto nije kupio daciu.

Takodjer, veliko iznenadjenje je ovaj merge, imao sam dojam da je ogame.hr totalno nebitan i da nas se ignorira do jaja.

Vrlo zanimljivo je da su sad oba ciljna unija ekonomije 10x iako su nas jos prije par mjeseci "vlasti" ovog servera uvjeravali da ne moze takva dva unija na serveru.

Slazem se sa ovom konstatacijom da je suludo da nickovi na forumu i ingame nisu isti.

Poruka za gameforge, kao da me se pita, iako znam da me se ne pita. Buduci merge-ovi po meni bi trebali biti izmedju servera.

kao i prošle godine što smo došli na red.

ja to jednostavno ne mogu vjerovat.