sandi zadavit cu te hahah GG Picnic , sandi fr, manje trave 🤣🤣🤣🤣
šta je najbolje i je radi toga, bio sam spržen ko pohani nosorog ![]()
![]()
![]()
sandi zadavit cu te hahah GG Picnic , sandi fr, manje trave 🤣🤣🤣🤣
šta je najbolje i je radi toga, bio sam spržen ko pohani nosorog ![]()
![]()
![]()
gg tipkamo se dalje
Dobar transomlat, ali nista prestrašno, rijesi se to za dan-dva
gg/fr
već vraćeno
Jednog dana kada nas spoje na globalni server pa kad ga turci pojedu za doručak frajer će si pucat u glavu garant
Turci su priča za sebe to em je ludo i blesavo em su imali pogodnost za kupovanje materije zbog tečajne razlike Lira/Euro pa su za siću kupovali enormne količine materije i sjećam se kad je otvoren server Lacerta prije cca 3 godine na eng domeni frajer je za mjesec dana imao preko 2 milijarde bodova pa se ti slikaj onda.
Sve znam, zato sam i povukao paralelu, uvijek ima krupnije ribe u moru ![]()
Jednog dana kada nas spoje na globalni server pa kad ga turci pojedu za doručak frajer će si pucat u glavu garant ![]()
![]()
![]()
bio je zadovoljan
Lijepo deka, tužan uni , utekli svi suparnici, a tako bili jaki na riječima
Izmigolje tu i tamo van modusa kao hemeroid pa se vrati nazad kao sinoć oko pola noći...
1,3 milijarde bodova, od toga 500 milijuna u ekonomiji, 670 milijuna u formama koje su podešene za poboljšanje proizvodnje resursa...
Dnevna proizvodnja po planeti u prosjeku je 121M metal, 24M kristal i 21M deut
Rl ne dopušta slanje ekspedicija pa se oslanjam na vlastitu proizvodnju
Ja sam na engleskoj domeni sa 90 ekspedicija u danu izvukao skoro 2 milijarde metala, oko 560M kristala i nešto manje od 400M deuterija. Taj dan se nabralo puno resursa a bome i flote je bilo MSU cca 950 milja.
Nije loše, međutim sa svim boostovima za resurse, bilo predmeti bili forme to se lako izvuče u danu kao miner ako imaš dobar acc
Rl ne dopušta slanje ekspedicija pa se oslanjam na vlastitu proizvodnju ![]()
Ubrzava put dosta, a i cini mi se da od kad sam sa 30% digo na 100% dobivam više artefakata
Tak da stvarno nije bezbam kakav gubitak ako digneš, jeftino je a pomogne
Slažem se i ja sam takvog mišljenja ![]()
To istraživanje nema smisla nakon level-1 ne dobivaš apsolutno ništa. Ja sam mislio da to ubrzava istraživačke misije ali nema apsolutno nikakav učinak na njih taman da imaš bonus 100%.
Jesi li siguran u to stripy?
bravo samo tako i dalje ![]()
hahaha pa sta ovo stavljas ti si ovako na mene 100 puta letio hahahah, sa malim brojem zvijezda da neman volje ni ninjat, cim srusim prve odma povuces
e moj BECi, fulao si ceo balun
FR kome treba,
Joj Pic Pic samo ti nemoj pričat o besmislenim napadima, da toliko energije ulažeš u rudnike koliko ulažeš u besmislene napade gdje bi ti bio kraj ![]()
Oppie pls drz se teme, nedaj boze pustit normalan razgovor... kaj gradis?
Sto hodas po ivici sa tim dodatnim textom
![]()
![]()
drzi se teme Medo