Posts by Fatic

citam ove dekine postove i osjecam kako mi IQ pada...

al nema veze nije on kriv

https://prnt.sc/0b8r6WRsvCkd

godina i pol modusa ga lupila u glavu

pa tako glasanje radi... vecina pobjedjuje dok manjina gubi

https://tenor.com/o6uK.gif

zanimljivo je kako se sere po archiu da samo vrijeđa a vi ko pokvarena ploca ponavljate jedno te isto

crow je odabrao svoj nacin igre, koji naravno ne branim, puno sam mu puta srao, ali njegov je odabir, ko što je modus vaš

ja sve uvijek gledam iz neke realne perspektive, a s obzitom da se dio obrane nakon napada popravi nema smisla da bude obrane u ru, ako bi bila obrana u ru onda se obrana nakon napada ne smije obnavljat

takav nam je ovaj nas krasan kapitalizam, novac kontrolira sve xD

da domena je propala kolko to jos puta treba ponovit?

https://prnt.sc/ibaASOSVDJ0v

svakako treba vratit kapacitet u sonde... najbolja opcija koja je ikad bila u igrici xD

pa na to nismo mogli utjecat otvorili su server kakav su otvorili, za ovo nam se daje pravo izbora

a i u ovom slucaju oba servera imaju eko 10, no yakini je sporili a antares dosta brzi, znaci na antersu je puuuno lakse doc do hofa pa u jednu ruku je fer

a mozda se tu pravu cak da sve bude identicno osim brzine pa cemo vidjet

Leteci_Medo sta nije da je brzina istrazivanja UVIJEK 2x od ekonomije?

pa mislim da je fer manji eko al ne zato so kazes "veselim se da susjedu crkne krava" nego taj vojni bi imao bolje ru, i vecu brzinu sto znaci da je lakse doc do ress i od inaktivaca i od exp i od drugih

jel bilo kad da je DiDF bio iznad 30%? Nisam nikad vidio to a igro sam sve nase i dosta vani unija

realno jel fer da ratni ima brzu flotu i isti eko... smanjit eko na 8 i onda je fer

Opcija 1: Merkur (Raj za rudare)

Ovaj univerzum je idealan za igrače koji preferiraju mirniji razvoj, gradnju rudnika i više vremena za reakciju.

• Ekonomija: x8
    • Ratna flota: x1(sve flote x1)
    • Ruševine (DF): 30%
    • Odbrana u ruševinama (DiDF): 0% (probijanje "bunkera" flotašima nije isplativo)
    • Potrošnja deuterijuma: 0.5
    • Bonus polja: +30 (savršeno za izgradnju maksimalnih rudnika na svim planetama)

Opcija 2: Nusakan (Flotaški san)

Ovaj univerzum je namijenjen igračima željnim akcije, brzih letova i ogromnih profita iz bitaka. Greške se skupo plaćaju, ali su nagrade masivne.

• Ekonomija: x10
    • Ratna flota: x5 (ostale x6)
    • Ruševine (DF): 80% (ogromne profitne marže od razbijenih flota)
    • Odbrana u ruševinama (DiDF): 60% (ili više)
    • Potrošnja deuterijuma: 0.5 (jeftini letovi za lakše pokretanje masivnih akcija)
    • Bonus polja: +25

Kako u ratnoj igrici može bit raj za penzionere . Onda te postavke oborite kako sam napisao pa če pravi penzioneri otič tamo i svejedno im koje postavke. Neće bit letova i stavite 0 posto ru. Ili će to ipak biti bijeg za neke pa im se pravi raj. Ili i u taj stavite 60posto ru da se ni rudari neosječaju sigurno bar.

Ja sam da bude jedan ulazni uni nekih srednjih postavka između antaresa i yakinija. X3 brzine, 80 posto ru.

1x je presporo... pa ubijes se dok dodje transport 2x minimalno za sve, a prijateljske moze i 10:D

Pozz, sve strpat u jedan uni. Svaka tri mjeseca mijenjat postavke. Npr tri mjeseca rudarenja tri mjeseca flotarenja, svi sretni i zadovoljni. Igra ce dat opet neku zadovoljstinu, kad ti se ne da kliknes mo i odmoris. Modus uvesti kad izidjes ne mozes 48h nazad. Igrao sam neku vitesku igru koja je funkcionirala odlicno na taj nacin, trajala runda mjesec dva gradjenja lupanja po isteku odmor i onda nanovo. O Postavkama onda lako raspravit-

a i ovo je dobra ideja... neki server izmedju sa srednjim ru srednjim brzinama i logicno max eko

to je na onoj drugoj verziji zapravo dobro napravljeno... tko god je 3x slabiji od tebe ga ne mozes napadat tko god je 3x jaci od tebe ne moze te napadat... a ovo 500k nema smisla od kad je igrica p2w jer 500k bodova je nista...

uvijek iste napadate... kao da vi nikad nista niste skrivili... prestanite prozivat gluposti

LN, radim sutra treba zaradit da mogu na faksu runde placat :D

pa nije strah obaveza xD

GG biggy

fr slobo