Posts by Fatic
-
-
-
Istraživanja oblika života vrijede svugdje, zgrade samo sn tom planetu
Orbitalni brlog je korisniji kao booster prostors rudnika, nemojte ni gledat to "zaštićeno"
-
Jeste tryharderi
52
-
-
🤣🤣🤣
Sretno u RL, netreba ti ovo
Što se same igre tiče, od 10 mj. do sada nisam niti jednom popušio flotu
Popušio sam jedino nakon Crowbarovih rušenja moonova i zatim falange sa 50 milijuna oklopnih krstarica, za što je dobio 2 mil. nečasnih bodova. U principu, tu ne možeš ništa. Koliko si ono ti puta spušio?
Nadam se da će GaZe nastavit posao
Šamaranje 
Wow jadne li osobe, kažem ti sretno u RL, i ono što iskreno mislim... netreba ti Ogame, nikom netreba i ti tako odgovaraš...želim ti sreću i odjebuckaj
-
🤣🤣🤣
Sretno u RL, netreba ti ovo
-
-
-
992 687
-
-
-
Ti isto💀
Ja sam već sljubljen🤣
-
-
992 700
-
992 702
-
-
-
Sje**** te gejforđevci... Logovi se nakon 2tjedna brišu, to jest vidi se samo 2 tjedna unazat... Jel tako Leteci_Medo
-
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay More
Finale je da fatic izgradi jednom svoj account i dođe do 100 milijuna bodova.

HAHAHAHAHHAHAHAAAA fatic je free to play došao do 800m bodova, a onda se tek počastio
Display MoreMa krvo razmišljaš finga, lako i brzo Crowbar obnovi ogromne količne obrane na mjesecima. Za 100k plazmi mu je valjda trošak max 3€, pa ti odluci da li ima smisla sate, dane, tjedne gubiti na to.
Moraš izazvati rekaciju na drugaciji način

Zato ti predlažem da raketiraš njegove saveznike, prijatelje itd.. dok on ne prestane farmati slabe accounte

I imaš izbora "psihicko nestabilnih" meta

U top 3 su Pedro, bost i Darth Garth. Njih raketiraj i nece ti biti dosadno

Ima ih još ali ovaj trio je dobar izbor 
I budem valjda uskoro malo izašao iz modusa. Ako budeš tu pošaljem ti resurse. Meni se stvarno ne da raketirati.
Crowbar igra po pravilima koliko vidim, to što se iživljava na tak slabim accountima (jbt, 30 mil bodova finga ima

) i to što je reciklirao suigrače pokazuje samo koliko je nesposban za bilo što ozbilnije. Ja ne vidim u pravilima igre da je zabranjeno biti nesposban 
Krivi pristup... ideš da mu nastetiš pa te on pusti... Bolje sa ideš tako da mu pomogneš pa te pusti, raketiraj gejza😂
Ili još bolje nemoj raketirat jer je to bezzzzzvezzzeeee
Ajde mali ne prduckaj , dobio si acc na io , za po godine si u miunsu sa poenima zavrsio

Ti si nesposoban da bilo sta napravis, prica se i da si razred pao

FR svima
Eeeeeeto njega opet
Mali ti u gaćama
Prije bi ti imao pozitivan IQ nego ja razred pao😘
pusti ti deku, deka je maturirao sa tim negativnim IQ 🤣
E ako je on maturirao onda sam i ja🤣