Posts by General Orb

  Ako se sta nadje javim ti ;) samo pomalo, ignoriraj ove pametnjakovice, takvi ima na balkanu vec dugo vremena.. ubijaju dosadu glupostima ovuda po boardu jer se nemaju skim u rl.u druzit.. ;)


  A sta ti... Novi račun a? Ma daj me nemoj da si si otvorio i drugi račun na forumu a!? Na eni0 ti nece dat niko acc pa ides probat ovako a!? :/;(:love:

  nit znam koe taj niti ne nije drugi racun spammeru, idi pa se leči. Nauci ba korisnije vrijeme iskoristit a ne ovako xD

  tipicni balkanci.. samo spam, vrijedjanje i slicno.. nista se promili godinama vec.. nebitno necu spamat nit slicno.. a ti killeru ne nisam taj sta spominjes itd nit znam koe tako da ostavi se slijepa posla i zadnji si koji bi trebo sto govorit kolko vidim. Igro sam i antares u startu i jos uvijek ga igram ali bez viza kartica amerikana i slicno al necu se spustat na tu tvoju djetinjastu razinu kao ni drugu stoga Leteci_Medo ili PCELICA SUZY moze lock treada. Nema smisla se raspravljat niti ista pozitivno pokusat napravit jer to ocito netko tup kao stup nemoze ni shvatit. Lp.

  Pozdrav,


  Budući da sam dugo po org.u i .us serverima ai nešto sam se igrao s .de ... došao ima mjesec na yakini i sve 5, al pre sporo je nekako ovo 1x fleet, razumijem da je to da se moze i uživat u rl.u pogotovo sad na ljeto kad je većina na moru izletima itd... Ali evo jedna IDEJA, nadam se ne za ismijavanje, ali iskustvom i "stažom" na ogameu naučena, a to je da se možda skupimo, dogovorimo i votamo za 2 opcije koje su vjv jedine i dostupne tu.. Na .hR unijima kolko vidim po boardu nije da se baš tražilo to ikako osim novi unija i slično.. ali "vanka" uredno prolazi, samo GA ili COMA LVL treba poslat anketu ingame da votamo i onda ako prodje a to je više od 80% pozitivni glasova, onda kroz tjedan iza ankete dignu obično postavke nove bez problema.. A jedne od njih za prijedlog su:


  1. Friendly tj prijateljska flota dizanje brzine flote sa 1x na možda 2-4x , čisto za ova pusta dnevna i noćna i slično transanja resa

  2. War speed tj borbena flota dizanje brzine max sa 1x na možda 2x iako ta stavka može ostat kakva je.


  Tako da ako se slažete i skupimo kakvo mišljenje na temi da PCELICA SUZY i Leteci_Medo to mogu poslat GA il COM-i zaduženom za .hr domenu, i to ide bez problema na obradu dalje.. Neznam ako tko ima iskustva s tavkim stvarima ali već sam bio u par unija gdje smo počeli na isti način i dobili željene postavke..


  Pa rado bih čuo vaša mišljenja pa da krenemo bar sa friendly fleet tj misijama "transporta , deploya, kolonizacije, expedicijama" na veću brzinu 2-4x .. A sta se tiče war ili neprijateljske flote tj "napada, špijanja, ruševina, uništavanja mjeseca" mogu ili ostat na 1x ili 2x promijenit max.. Eto toliko od mene, nadam se da ima bar pozitivaca i vas koji citate board i tu i tamo ste aktivni pa da složimo bar nekoliko glasova i da se to pokrene.. Hvala unaprijed i Lijep pozdrav svima :)

  Ako se sta nadje javim ti ;) samo pomalo, ignoriraj ove pametnjakovice, takvi ima na balkanu vec dugo vremena.. ubijaju dosadu glupostima ovuda po boardu jer se nemaju skim u rl.u druzit.. ;)