Posts by PicNic
-
-
GG/FR
Ima takvih sličnih igrača i na Antaresu, iako je večina otjerana u modus.
U svakom slučaju imate tajnicu pa njoj pišite u rukavicama .
Ovdje bih molio da ostane na ovome. Thx.
-
Možda ne bi bilo loše kod prikazivanja postavki univerzuma dodati informacije o tome koliko bonusa donosi klasa General na uštedu deuterija, koliki postotak ruševina generira General prilikom napada te koliki je postotak popravaka iz Svemirskog pristaništa, budući da kod univerzuma s visokim postotkom flote koja odlazi u ruševine ovo značajno utječe na dinamiku igre.
-
- Ekonomija: b)8
- Istrazivanje: c)18
- Prijateljske flote: c)8
- Zadrzavanje flote: c)5
- Borbene Flote: c)6
- Galaksija: a)5
- ACS: a)da
- Rusevine: c)70%
- Odbrana u rusevina: c)50%
- Polja planeta: c)+20
- Potrosnja deuta: a)0.5
- Kapacitet sondi: a)da
- Ignorisanje praznih / inaktivnih sistema: a)da
-
-
-
GG
Ubaci 15% bombera uz te ripere; smanjit ćeš trošak napada i gubitke za 50%.
Meni se čini da Gaze i Fran Krsto igraju "Povlačenje konopca" na HoF sekciji.
obrana FR
-
Ne raspravljate o kaznama na Forumu. Za to služi Sistem podrške.
Molim lijepo, hvala.
-
Čestitke Gigixxx na odličnom udaru. Iako je forum mjesto za razmjenu mišljenja i iskustava, molim vas da se svi držimo teme i izbjegavamo nepotrebna skretanja sa iste. Ovaj post je odličan primjer iskorištene prilike za spy@fly sa močnim razorima, pa hajde da svi doprinosimo konstruktivnim komentarima i ne razvlačimo diskusiju u širinu. Hvala na razumijevanju!
FR Rayland .. i mani se mojih satelita i puzavaca
-
Umiksaj malo bombera s žeteocima, smanjit ćeš potrošnju deuta a i ekipa će imat više vremena za računanje XD
-
-
-
gg/fr
Kad narastem želim biti GaZe!
-
Koliko god se zabavljali čitajući vaše postove molim da optužbe uputite na tajnicu.
GG/FR
-
GG/FR
izabacio sam ti višak iz objave, prebacimo te na pravi server kasnije
-
Gg za volju
De mi reci kako to da svijetliš od 0-24
Fr
Poštovani Rampage,
ako imate mogućnost vidjeti da netko svijetli 0-24 to je vjerojatno neki bug, te bih Vas molio da isti prijavite putem tajnice,
jer iz modusa odsustva ne bi trebali imati mogućnost pregleda galaksije.
Obrana fr, vidim kolonija još stoji u ss.
-
Uništenje mjeseca, uništenje izvidnice, novi mjesec, pa opet uništenje mjeseca.
Poruka svim HiKovcima, ONofcima, OFFovcima, ostalim wingovima i podobnicima: manite se mene i sustava u kojima su moje kolonije!
Vaša flota sa [1:184:8] stigla je na mjesec mjesec [1:184:11].
Oružje Zvijezde smrti pale alternirajući šok gravitona na mjesec, koji se nadovezuju do jakog potresa koji na kraju uništi satelit. Sve zgrade na mjesecu su uništene. Pravi uspjeh.
Flota se vraća na domaći planet.
Šansa za uništenjem mjeseca: 15.65 %, Šansa za uništenjem ZS: 46 %On 05-08-2024 --:--:--, the following fleets met in battle:
Attacker PicNic [BGH]
________________________________________________Battlecruiser 77.750
_________________________________________Defender A-Z [HIK OFF]
________________________________________________Small Cargo 1
Espionage Probe 1
Deathstar 2
Pathfinder 85.000
Light Laser 200
_________________________________________After the battle ...
Attacker PicNic [BGH]
________________________________________________Battlecruiser 77.555 ( -195 )
_________________________________________Defender A-Z [HIK OFF]
________________________________________________Destroyed!
_________________________________________The attacker has won the battle!
The attacker captured:
6.168 metal, 4.056 crystal and 525.147 deuteriumThe attacker lost a total of 16.575.000 units.
The defender lost a total of 2.655.405.000 units.
At these space coordinates now float 417.511.200 metal, 774.481.800 crystal and 410.955.000 deuterium.
The attacker captured a total of 535.371 units.The chance for a moon to be created from the debris was 20%.The enormous amounts of free metal and crystal drew together.
A moon was formed around the planet with a diameter of 8.774 km.The attacker(s) captured the debris.
Summary of profit/losses:
Summary attackers(s)
Metal: 411.667.368
Crystal: 766.685.856
Deuterium: 408.555.147
The attacker(s) made a profit of 1.586.908.371 units.Summary defender(s)
Metal: -690.308.168
Crystal: -1.283.107.056
Deuterium: -682.525.147
The defender(s) lost a total of 2.655.940.371 units.Vaša flota sa [1:184:8] stigla je na mjesec mjesec [1:184:11].
Oružje Zvijezde smrti pale alternirajući šok gravitona na mjesec, koji se nadovezuju do jakog potresa koji na kraju uništi satelit. Sve zgrade na mjesecu su uništene. Pravi uspjeh.
Flota se vraća na domaći planet.
Šansa za uništenjem mjeseca: 15.65 %, Šansa za uništenjem ZS: 46 % -
gg/fr
Držmo se teme u kometarima i uzivajte u CR
-
-
Ajde da probamo otključati/otvoriti temu i možda predložiti još nešto, kao npr.
Oppenheimer, hvala na komentaru, evo ga ovdje kao primjer.
Pošto nema teme open tj nije u spam sekciji, htel sam predložiti možda deff isto u ru, pošto ima mnogo neaktivnih s puno deffa a slab uni, možda bi više onda aktiviralo.
Zamolio bih da ostanemo u okvirima teme, i damo konkretan prijedlog ako imamo. Komentarisemo šta bi nam koristilo i zašto bi to dobro bilo.
Ajmo probati
Da hvala , ma da ako vec ide deut u ru bilo bi dobro da se onda i deff ubaci u ru, naravno ako prođe uopče prijedlog za deut u ru. Vidjet cemo dalje.
Odličan prijedlog! Deuterij i obrana u ruševinama bi Vam uvelike promijenili dinamiku igre.