Posts by Stripy
-
-
-
Poderali ih Bosanci ko krmača masnu krpu

-
Rat se nastavlja i nema predaje.
Vide se rezultati, počeo je slati umjesto bc-a cruisere. Možda je shvatio da je potrošio stotine do tisuću milijardi deuta pa sada štedi. Naravno bit će kažnjen kako spada.
Krstarice troše više deuta od oklopnih a slabije su skoro troduplo . Jedino su krstarice nešto brže. Najisplativiji brod po meni je upravo oklopna krstarica veoma brz dovoljno napada i štitova ima i troši jako malo. A mogu se još dodatno pojačat jer imaju 2 lifeform istraživanja koja ih poboljšavaju jedno od ljudi a drugo od mehanizama.
Oklopne postaju prave ubojice pogotovo kad ih ima u milionima.
-
Za 17 minuta ću moći opet aktivirat pa budem vidio šta će mi ponudit opet da mogu aktivirat. Mada ostalo mi je malo manje od 3h još da se izgradi
-
Pa kažem ti, to je zbog promjene sata
bilo tako i prošle godine
jučer ako si aktivirao recimo pojačivače resursa imali bi trajanje od tjedna i jednog sata
sve flote sa završetkom poslije 3 ujutro su već imale +1 sat uračunat
Pa ja sam Detroite aktivirao sada nakon pomicanja sata mislim da to nema veze sa njima.
-
Ne znam kako je sa drugim stvarima Krakeni i ovi Newtroni ali Detroit mi nedozvoljava više od 12h da iskoristim.
-
-
Evo sad sam probao sa 3 detroida srebro
Mogu i dalje, nigdje mi ne pokazuje to
Jesi resetao igricu?
Probaj još koji aktivirat ja sam ukupno 12h iskoristio i to na jednom planetu i tamo na onoj listi dole gdje budu aktivni itemi stoje mi 2 Detroita i odbrojava vrijeme hlađenja. Slično kao i ono kad aktiviraš MOONS item pa traje vrijeme pripreme za napad.
-
to ti je zbog promjene sata
Detroiti još nisu prešli na ljetno računanje vremena

-
Kakve su sad ovo gluposti aktivirao sam 2 Detroita od 6h da skratim izgradnju brodova i više mi ne dozvoljava piše period hlađenja sat vremena WTF odkada je to aktualno??
Čak štoviše nijedan drugi Detroit se ne može koristiti više dok se ne ohlade ova 2 .
-
Display More
De vi meni objasnite kojem pametnjakovicu je palo na pamet ovo sa ZS, vecu glupost nisam vidio tj.salje igrac koji je 200 mjesta slabiji od tebe u napad JEDNU ZS za rusenje MOONA.. Ta ZS ne moze ni odbranu unistit a kamoli sta drugo i jos leti na tebe 1d 11h...
Od igre napravili jedno veliko sra...
Samo damije vidjet kome je to palo na pamet da mu cestitam na toj glupoj ideji i orden da mu se udijeli za GLUPOST....
Pa tvoj kolega iz saveza je to pokrenuo pa se njemu požali.

Ja to gledam već godinu dana dugo

A možda i nije godina ali jako jako dugo 
A i molim malo razumijevanje za Crowbar-a. On je bio farma 10 ili više godina dugo. I sada je uložio velike novce da više ne bude farma

Na jake igrače ne smije poslati napad pa su mu preostali samo ovi koji nemaju nikakvu ili imaju samo slabu flotu

On je žrtva u ovoj priči. Svi su ga farmali nonstop, raketirali, maltretirali, itd... Ovo je njegov trenutak osvete

Od nekadašnje žrtve i kante za napucavanje postao pravi bully

Sad će on svima pokazat tko je GLAVNI 
-
Takva je ideja potekla izgleda sa neke druge domene moguće sa engleske jer tamo se daju razno razni prijelozi na dnevnoj bazi često.
Ali evo jedan link sa prijedlozima koji su prošli glasanje u zajednici tamo i koje će sada poslat u gameforge na razmatranje.
Nadam se da će nešto od predloženog zaživit u igri kroz jedan od budućih updateova.
-
Ja iskreno nemam ništa protiv ostatka igrača iz ICBM saveza ali protiv Crowbara imam jer je svojim nadobudnim ponašanjem pokazao kakav je čovjek znači jedna velika NULA . Nadobudnost na nivou to konstantno maltretiranje slabijih igrača pokazuje njegov karakter kao osobe. Njegovo ti je ono ja sam BAJA idem prcat svakoga jer mi se može jer ja sam najjači waaaa bwaaaa grrr. A mnogi su ovdje pokazali koliko je on nesposoban za išta drugo osim za iživljavanje i to mu je plafon igre konstantno iživljavanje nad drugima.
Kad pošalje misiju rušenje mjeseca na nekoga lice mu se ozari OD UZBUĐENJA.
Ja da imam više slobodnog vremena igrao bi opet Yakini ali RL kaže drugačije ogame mi nije prioritet trenutno.
-
-
-
Nećete na Batona niste niprije nedaj se care ovo je kao borba David protiv Golijata.
Nemaju pametnijeg posla pogotovo taj Crowbar izgradili flote i ekonomije sa parama a ne znanjem i borbom i sad se tu šepure ko purani.
-
U spomen na ovu legendu borilačkih vještina koji vam je najdraži vic o njemu ili film scena gdje je on glumio.
Ja ću prvi.
Od viceva najjači onaj kaže Chuck Norris se ukazao gospi

LoL ili Chuck Norris je zatvorio otvoreni radio.Najjača scena mi je definitivno iz filma The Way of the Dragon kad se borio sa Bruce Lee u onom nekom koloseumu.
Da vas čujem.
-
Kakva ninja
GG al šta je to za junačinu. Nije ni osjetio taj gubitak samo se počešao malo. -
Legendarna stvar imao sam to na kaseti stalno mi drndalo u autu. Jesi čuo ovu verziju jedna od dražih.
Ja sam odrasta uz takvu muziku.
Takva mjuza je i bila vrlo aktualna 90-tih i rane 2000-te