Posts by Stripy
-
-
-
Igra se Forza Horizon 4 i The Crew 2 uglavnom. Tu i tamo odigram Counter Strike 2 i nećete vjerovati stari Blood iz 1997 to je bila legendarna igra sa pre je*enim zvučnim i vizualnim efektima za to doba. Ubijaš kultiste sa vudu lutkom GG
Nedavno sam i pronašao jednu staru a meni jako interesantnu igru za 60 centi na steamu u pitanju je Nosferatu: The Wrath of Malachai horror FPS iz 2003.
A nekad kad budem imao volje dovršit ću kuću što sam započeo u built simulatoru i naranit svinje u Farmingu 25
-
-
-
-
-
-
Malo i ovih nedobitnih ćorak ekspedicija.
Naš ekspedicijski tim je naišao na čudnu koloniju koja je već jako dugo napuštena. Nakon slijetanja našu ekipu je pogodila velika temperatura od stranog virusa. Kasnije su saznali da je taj virus pobio cijelu kolonizaciju koja je živjela na koloniji. Naš tim se sada vraća doma, i nažalos ne nosi ništa nazad.
----------
Vasa ekspedicija je snimila prelijepe slike super nove. Ništa novo nije moglo biti prikupljeno na ekspediciji osim dobre šanse da se pobijedi na takmičenju za "Najbolju sliku univerzuma".
----------
Ekspedicijska flota je pratila čudan signal neko vrijeme. Na kraju su oktrili da taj signal dolazi od stare sonde koju su poslale prijašnje generacije da dočekuje strane brodove. Sonda je sačuvana i neki muzeji na vašem matičnom planetu su pokazali interes za nju.
----------
Vaša ekspedicija je prikupila nova saznanja o praznini univerzuma. Nije bilo čak niti jednog malo asteroida koji bi mogao učiniti ovu ekspediciju uzbudljivom,
----------
Izvještaji ekspedicije ne javljaju nikakve anomalije u istraženom sektoru. Ali flota je naletjela na sunčane vjetrove i zbog toga se flota vraća prije nego očekivano.
-
Vaša ekspedicija je pronašla prastari, pun resursa napušteni konvoj. Nešto novih resursa je moglo biti spašeno.
Kristal 63.824.000-----------------
Vaša ekspedicija je pronašla staru tvrđavu koja je napuštena prije par godina. U hangaru su pronađeni neki brodovi. Tehničari pokušavaju osposobiti te brodove za let.
Veliki transporter 852Krčilac 143
Mali transporter 213
Veliki lovac 54
----
-
-
-
-
-
-
Deka... GG jesi kuckao u bostan da vidiš dali je zreo
Bostane Fr