Jesi ga protresao dobro hahahah sad je boom tras tres
GG
Posts by Stripy
-
-
Pedro odlučio malo provozat brodiće dobar ulov GG
Obrana FR
-
-
-
To tvoje?? De nemoj me je*at hahaahah lik prešo igricu Depo saveza level_20 skuriš preko 60 milijardi resursa za to

-
-
Nagrade i nisu bog zna kakve ovo kao da daju iz svoga džepa jbt iskreno nisu vrijedne logiranja.
Tko voli nek izvoli FR
-
Pade slobo ko kruška FR
Napad GG profit ko bombonica

-
morati cemo sacekati da vidim hoce li nesto biti

Pitaj kolegicu Neotineu sa eng domene vidim da ste si dobri

-
Kao što i sam naziv kaže hoće li bit ovaj event idući tjedan ?? Pošto aktualni event završava taman u Petak.
Gledajući na engleskoj domeni oni su imali prošle i pretprošle godine takozvani Login Reward System - Santa's Edition 🎄 od 06 do 08.12
A vjerujem da i ostali čekaju onaj specijali event za kraj godine možda nam opet "uvale" Astrofiziku za đabe
a ne bi bilo loše i još neku tehnologiju dat za džabe recimo plazmu 
-
-
daj koja taktika
za toNema tu neke taktike više je sreća pronaći taj iznos samo na veličinu tog iznosa utječu tehnologije od kaelesha i općenito još neke stvari vezane za njih. A bome HICA je naletio ogroman iznos to je recimo nečija dnevna proizvodnja
. I da ovo je iz jednog pronalaska tko zna koliko je ukupno pronašao metala taj dan možda 2 milijarde ili više zavisi koliko redovno šalje. Dobio je preko 500M a osnovni iznos je 150M znači on ima boost negdje između 220 i 250%. -
Od tebe se ništa manje ne može ni očekivati Gaze GG
Bostu FR šta drugo.
-
-
Nerazumin sta si ovdi dobija,ovu flotu,ili rese?
Flotu gamaru sondi i 12 velikih transa koji vrijede toliko u resursima.
-
-
Bravo Riot samo jako svaka borba sve bolja i bolja profit

Obrani želim brz oporavak i ne odustaj.
-
-
-
Pitao sam Chat GPT o 2 igrača šta misli o njima evo odgovora Gaze VS Crowbar
SMJEH malo da se zezamo hahahahahahaha
https://prnt.sc/n4lE_021ZksT Crowbar