Display MoreDisplay MoreNe znam koji je đava danas ekspedicijama na Antreasu ali odlično daju i resurse i brodove ide sve koda je džabe
.
Danas 15.1 Metala i Kristala kao šuge a danas poslao samo 3 ture po 13 ekspedicija a rezultati više nego zadovoljavajući.
Mineralni pojas oko nepoznate planete sadrži neprocenjive resurse. Ekspedicijski brodovi se vraćaju nazad i njihovi spremnici su prepuni.
Plijen Kristal 95.192.331
------------
Tvoja ekspedicija je pronašla mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi.
Plijen Metal 51.734.962
---------------
Vaša ekspedicija je pronašla prastari, pun resursa napušteni konvoj. Nešto novih resursa je moglo biti spašeno.
Plijen Deuterij 27.591.980
-----------
Tvoja ekspedicija je pronašla mali asteroid iz kojeg se mogu izvaditi neki resursi.
Plijen Metal 47.085.324
----------------
Mineralni pojas oko nepoznate planete sadrži neprocenjive resurse. Ekspedicijski brodovi se vraćaju nazad i njihovi spremnici su prepuni.
Plijen Kristal 92.123.460
-------
Plijen Metal 184.085.324.
-----
Vaša ekspedicija je pronašla staru tvrđavu koja je napuštena prije par godina. U hangaru su pronađeni neki brodovi. Tehničari pokušavaju osposobiti te brodove za let.
Plijen
Oklopna krstarica
101
Krstarica
272
Mali transporter
285
Mali lovac
143
Veliki lovac
42
Sonde za špijunažu
7455
Bombarder
3
Veliki transporter
16
Krčilac
1
---------------Naša ekspedicija je pronašla planet koji je skoro uništen u prijašnjim ratovima. U njegovoj orbiti plutaju neki brodovi koje naši tehničari pokušavaju popraviti.
Plijen
Borbeni brod
235
Krstarica
18
Oklopna krstarica
10
Veliki lovac
39
Veliki transporter
47
Bombarder
1
Krčilac
1
--------------------Naša ekspedicija je pronašla planet koji je skoro uništen u prijašnjim ratovima. U njegovoj orbiti plutaju neki brodovi koje naši tehničari pokušavaju popraviti.
Plijen
Oklopna krstarica
159
Bombarder
48
Borbeni brod
21
Veliki lovac
31
Mali lovac
29
Krčilac
8
Sonde za špijunažu
33
Mali transporter
89Ako su to dobre exp, onda ja stvarno ne znam sta je lose...
Pa pokaži ti svoje rezultate pa da vidimo. Za mene koji imam tek 97.5M bodova i relativno slabo razvijena lifeform istraživanja ovo su super rezultati. U jednom danu dobit 2x skoro maksimalnu kolicinu kristala i 1x metala je za mene super a imam tek 38% bonusa na resurse sa ekspedicija i 18% na brodove.