To ja tebe šopam resursima da što prije pređeš prag od 100M pa da mi što šaljemo ekspedicije stalno imamo neke koristi od tebe više ćemo dobivat resursa zbog tebe . ![]()
GG Razaraču ![]()
Meni FR ![]()
To ja tebe šopam resursima da što prije pređeš prag od 100M pa da mi što šaljemo ekspedicije stalno imamo neke koristi od tebe više ćemo dobivat resursa zbog tebe . ![]()
GG Razaraču ![]()
Meni FR ![]()
Uhhh kakav profit skoro da je došlo do magične granice 1 BILIJARDA.
Napadač GG...
Obrana Fr...
Kontam da bi i mogao svu obranu dat u staro gvožđe kad od nje ionako nema nikakve koristi protiv ovog krkana a opet može se finih resursa izvuć pogotovo kad dignem otkup na 75%. I onda će napadat jadne satelite i puzavce. Čeka me uzbudljiva noć hahahahaha neka ako ne ova noć bit će vesela jedna od narednih a ja sam ko zapeta puška samo čekam.
Lako se vama kur*it i sprovodit svoju silu na višestruko slabijim igračima od sebe. Našla se 2 loša ubila miloša.
Ne bih ja ništa počeo srat po ovome Gaybaru da me lik nije napao iz ciste odmazde osvete šta ja znam. Samo zato što sam napisao komentar "ostali samo dugmići" kad je RoTT skinuo A-Z i to je dotičnom zasmetalo pa poslao po milju oklopnih na svih mojih 15 planeta da mi skrši što je bilo na njima. Pa jeb*š mi sve onda i igru. I nakon toga nastavio je na isti način terorizirat i ostale iz MYM saveza a vjerovatno i neke druge igrače jer on je "BAJA" moze mu se. Mene samo zanima prošlost tog akaunta u periodu od 3.2 do 8.2 ove godine taj Gaybar akaunt je sa 80-tak milja dogurao do pazi sad 9.1 milijardu šta ti rade eurići čudesa i tako postaneš "Baja" i krojiš tobože neku pravdu osvetnika.
Nek se on ne brine još danas ću izaći iz modusa da vidim koliko je "baja" vješt. Go ahead bit*h sigurno planira poslati armadu zvjezdica u misiju rušenja mjeseca bit će to overkill teški. Samo daj čekam te.
Uživaj u resima
jeb*i ga sada kad sam u gužvi i bez mobitela očekivao sam da će me netko "klepit".
Vratim ja to brzo kroz ekspedicije malo po malo.
I onda kažu hikovci vaki hikovci naki. Ovime su dokazali svima da su top uigrana ekipa od mene naklon imate.
A onaj baja Crowbar sa Yakinia hoćeš me zbog afirmativnog komentara na ovaj fajt opet napasti sa 1.000.000 oklopnih ili 700.000 zvjezda jer ti si baja sa Yakinia ideš redom i napadaš tako svakoga tko pozitivno komentira borbe hikovih igrača . Frajer si dao za zadatak da očisti Yakini od pristaša Hika. ![]()
![]()
Pozdrav zanima me vaše mišljenje što mislite dali je isplativije staviti sve planete na poziciju 8 i tako dobiti bonus od 35% metala ili pak staviti sve na poziciju 15 i imati više deuterija pa to pretvarat u metal šta mislite?
Po meni iskreno bolje stavit na 8 osim što su velike planete znaš sigurno i zagarantiran ti je bonus od 35% i mnogo je jeftinije dizat na veće levele. Dok sa rudnicima deuterija pozicija 15 ne garantira nužno određeni postotak jer sam primjetio da proizvodnju deuterija ne određuje lokacija već hladnoća planeta. Na jednom drugom akauntu imam sve rudnike deuterija na jednakom levelu ali neki su na poziciji 13 neki 14 a neki 15. E sad ovaj što je na 15 ima temperaturu raspon od -149 do -109 rudnik je lvl-36 a daje 208k deuta po satu. Dok imam na 14 isto level-36 raspon temperature je od -168 do -128 a daje 217k po satu i opet imam planet na 13 također level 36 deut sa temperaturom od -167 do -127 a proizvodi 216k deuta razlika je 1k deuta a pozicije sasvim drugačije a o poziciji 15 da ne pričam skoro 10k razlike samo zbog temperature. Znači bolje tražit hladniji planet nego poziciju generalno. Sa metalom i kristalom tebi određena pozicija garantira 100% da ćeš dobit taj i taj bonus postotak kojeg ta pozicija nosi.