Posts by Stripy
-
-
-
-
Ohoho rokaš ti i dalje GG

-
Auhhh ovo je vrijedno divljenja al stvarno svaka čast u manje od mjesec dana okačit 2 borbe sa +500 milijardi štete i sa +400 milijardi profita veliki respekt čovječe GG.
Fatiću želim brz oporavak FR. Pusti sad malo ogame hebeš to imaš ti vjerujem bitnijih stvari od ovoga.
-
-
Po meni jedini koji je od nule krenio i za godinu napravio nešto konkretno je deka_ns čovjek je udarao na bivšem Io kad god je stigao neki će reći da su mu hikovci zna se na koga mislim pomogli i držali mu leđa vjerovatno ima istine u tome ali ne možeš reći da čovjek nije igrač ja znam kad sam tek krenio Io igrat prije otprilike 3 godine imao sam novi od nule drljav akaunt kao i on kasnije sam prebacio svoj mnogo jači akaunt sa eng domene dok se to moglo i opet me deka vrlo skoro obišao i debelo nadmašio jer je udarao malo malo evo Hof u Io sekciji tko drugi nego deka. Jedan je od rijetkih koji me uspio skinit jer sam ja ponekad bio nepažljiv čovjek vrebao i upecao priliku i sprašio me. Još od onih koji su me skinuli jednom su bili Tiki na Io i PicNic na Antreasu. Uvijek sam bio pošten prema onima čuj skinio si me svaka čast čestitam i neka treba čestitat kod mene nema mržnje prema nikome i neke zle krvi otrovne.
Jedino ne volim osobe poput Crowbara i to je sve da je kakav igrač ne bi radio onakve jadosti ostalim igračima već bi se potrudio skinit nekoga pošteno na pošten način. Nije bio sposoban čovjeka u ručnoj od 3 sekunde skinit sa Pedrom čovjek im odletio pred nosom jer zna kako se to radi.
-
-
-
-
-
Čovjek taman skupio finu zalihu resursa kad eto ga Deka i popase sve
GG, nego oće bit kakvog bostana uskoro kad je berba?Obrana FR

-
Pa prst u govnu je ozbiljna neugoda.
Finga, cini se da te ipak osjecaju. Prvo prst u govnu, a onda k...
To je u rangu sa Ličkim rukovanjem hahahahaha
-
-
-
Bravo stari samo udriii jbg ovdje nema toliko raje pa mi se iskreno i neda igrati dosadno je. Imate na eng domeni Mars se otvorio danas.
karakteristike> Sezonski server
Fleet Speeds: 8x Peaceful | 2x Holding | 2x War po meni brzine super brz transport resursa pogotovo kad se ekspedicije počnu rokat
Features: 8x Economy / 16x Research, 30% DF, +10 fields, 6 galaxies, 50% deuterium consumption, Deuterium into DF + 8,000 Validation-DM ovo ostalo također paše možda i zaigram tamo od sutra kad bude 50% DM ako ste zainteresirani javite. -
Igrao sam taman na Lacerti kad se otvorila i kad sam vidio da igrač skače svaki dan po 4-5 milja a kasnije i po 15-20 milja dnevno instantno sam odustao od igre tamo idi begaj reko.

-
-
-