GG Anu! Pokazao si da se znas zabit..
Nista manje od tebe, moje je makar bilo planski
Da li si pokazao vise u ovom uniju od mene, ako se gleda broj hofova, svakako da jesi. Ali ako se uzmu u obzir i druge okolnosti, da se vas par skupilo oko drleta (koji ima 30tak miliona vise bodova nego cao nas savez od 7 clanova), a mi svi ostali protiv, procentualno broju meta ne mogu se sloziti da sam nesto manje pokazao. Naprotiv, ispravi me ako gresim, nijednu rucnu nisi uradio (fulao si me onda za vise od 10min!), za ninju nisam siguran (ako ovo ne racunamo), a ja sve to imam u ovom uniju. Sportski pozdrav
stari dobar si decko, ali sad si natrkeljao toliko ne istina da je to strasno hahhahah - da jesam fulo sam 10min u rucnoj na tebe, kao sto sam ti vec rekao - ostalo mi na 'peacefull' brzini, okej nebitno niti sam jednom tvrdio da sam ja nesto vise napravio - tako da ne znam kaj si se sad digao na sve 4.. cinjenica je da je tvoj staz u ogame punoooo veci nego moj..
nas par se skupilo oko Drle - ravno 4 nas je u savezu, s tim da je jedan apsolutna kornjaca.. a ove price da je vas par protiv svih, neznam kakvih si se preparata nagutao - cinjenica je da ti i tvoje kolege su skupite i gang bangate par ljudi iz unija u unij... - tako je i na ovom... znaci doslovce od pocetka vas 15 (bez obzira sto niste u istom savezu! ali ispravi me ako grijesim, non stop suradujte i ne napadate jedne druge OSIM onog famoznog pusha za koji su ljdi u tvom savezu bili sankcionirani, a legenda Maverick je obrisa acc!) protiv nas 4-5... nema vise 100ke i Elifa.. znaci sad nas je 3 sa flotama...
saljem i screenshot.. a ti reci di sam pogrijedio (treba dodati jos i Fatica i Maverickov izbrisani acc)