Posts by njab

Kako vi predstavljate portugalca, tako i ovo s tobom i balishom ispada... :P

Ajde nes mi ti 850bn ress, nista mi ne znaci sto mi je ukralo acc kad je svakako sagrađen od HIKovih ressa i vaših igrača, a naposlijetku su u tim resursima uživali moji prijatelji :D

Peace out dekice pekice

Samo rokaj Picko, ove još boli Portugal a pojma o pojmu nemaju Isuse.( I da, nije mi niti malo žao što su moj bivši acc uspjeli sjebati da kažem, moji prijatelji !)

Rotko botko, deka njegov učenik čekamo da opet pofarmaš onog Bališu kao spy-fly....

Kako to da ga Pic i Biggy ne uspijevaju srokati a ti deka uspiješ uslijed izlijetanja iz MOa i to uz lijep profit :P

Isto malo čudno jelda, ali iskreno svi vi skupa mi ne falite baš.

Pozz

Samo deri picko, GG...

Hahahahaha ovaj neke optizbe baca a to bio njihov lik Isuse, dajte malo realnosti...

Sam Pic rokaj, pa jednog dana i becija laprdavog bez pokrica ;)

Donesi mi magnet za frizider iz portugala molim te

Još uvijek boli legalan hit, koliki kr**** moras biti da se pushalo s onim udarom gdje je 60% ru uz ove pojacivace za trgovca otpadom gdje ide preko 80%...

E moj beciks, nikad nisi bio najpametniji igrac hahah, narucim ja neki iz portugala pa posaljem nije bed, sam javi adresu ;)

GG Arhitektu veliki, nije baš bilo za očekivati ovo od tebe hahah

Snow fr,što da ti kažem jako sam te poštovao do tvojih lažnih optužbi kojekakvih tako da i dalje nek je FR.

Tko zna, možda je i tebi portugalac ušao u acc, samo ti toga nisi bio svjestan :P

Šalu na stranu, brutalan udar, al pomogne ti ekipa za FR na čelu s BoTTkom, ovaj mislim Rottkom :)

Edit:

Kad smo kod Rottka, kako se taj lik zna naslađivati na malim svojim hofovima i slično, kad su mu od strane mene padali Tiki,Renton,Snow,Beci,Gigi i svi njegovi redom lik se na niti jedan HOF nije javio niti sa GG, niti sa porukama podrske kolegama za razliku recimo od Gaze koji je gospodin za njega..to valjda dovoljno govori o njemu jel, tako da Arči ne očekivaj GG od njega, premal mu je ovaj HOF 😂

Zemljače to je moj pokušaj da tebi vratim tvoj akaunt jer si ga naivno izgubio. Kad sam vidio tu borbu na forumu i čitao komentare netko je spomenio tog portugalca i znao sam odma o kome je riječ . . Htjednem pomoć čovjeku na moju štetu pa me tu još optužuje da ja tu sa nekime petljam tu gluposti.

Sve pet ! Prijavljen si svakako, imao dobru ili lošu namjeru al ovo sve vodi ka jednoj stvari.

Lp

Kažete da je taj lik navodno neki Portugalac?Možda vam ovo nekako pomogne da se akaunt vrati kad znate kod koga je potencialno ako ga nije utopio dalje već. Eto toliko informacija od mene ako šta treba tu sam.

Krasan Vam je ovaj pokušaj da nešto pokušate smjestiti ni krivom ni dužnom koliko vidim sad po grupama, a i tvojim poruka .

Lijepo te nagovorilo.

Tiket je napisan od strane ljudi kojima si se javio tako da uživaj tamo u ban4lifeu, meni je žao accounta, al sramota te može biti i tebe i tvojih prijatelja silnih ( i naših i tih stranih - kao eto ti nešto znaš jel !!! )

Još jednom da ti kažem, sramota te može biti !

Uskoro rentonu kradu acc u Turskoj pa ce me napasti.

Ništa nas nebi čudilo 🤣

pa da ali prijavit ce to odma, slucajno ce daci code za poklanjanje, i ja vjerujem da ce odma prijaviti na tajnici.

Ako Rentu treba povoljna karta za Tursku nek ga AZ poveze sa Portugalskom turistickom agencijom,,.prica se da su imaju najpovoljnije dilove.

Meni to cak nije smjesna fora, nitko sretniji od mene da i dalje svoje zetelce i krste opake vozam :(

Uskoro rentonu kradu acc u Turskoj pa ce me napasti.

Ništa nas nebi čudilo 🤣

pa da ali prijavit ce to odma, slucajno ce daci code za poklanjanje, i ja vjerujem da ce odma prijaviti na tajnici.

Vidim apsolutno si upućen u detalje mog tiketa, koji je koliko ti god bilo krivo - istinit.

Znam da nekad istina boli, al s obzirom koliki si egomanijak ja ti obećavam da ću si nekakav acc iskemijat jer ima ljudi koji me poptuju tu, i jedva ti čekam rokati puzavce solarce i ostalo jer za više neću imati flote sigurno hahahah

A gle, boli ručna na reciklerima ja to znam :)

Kažete da je taj lik navodno neki Portugalac?Možda vam ovo nekako pomogne da se akaunt vrati kad znate kod koga je potencialno ako ga nije utopio dalje već. Eto toliko informacija od mene ako šta treba tu sam.

Ma javio sam ti se, onaj lik je što si napisao samo što sam ja trebao dobiti acc na orgu fini zauzvrat a dobio da ne kažem što.

I onda se tu kojekakvi dušebrižnici javljaju sramotno jer je ekipa ispala pametna i obrlatila smrada sa statusima aktivnosti da ga sjebu...

Ma sve u svemu, acc mi je ubijen, nema wreckagea niti icega

Da se bivši vlasnik računa javi.

Account je ukraden još čini mi se 02.09.2025 godine mojoj glupom nepromišljenošću, pustio sam svoj kod , a zauzvrat nisam dobio kod s accounta na orgu koji sam trebao preuzeti.

Sve što se događalo je odmah prijavljeno na tajnicu, uz moju nadopunu da mogu dostaviti apsolutno sve relevantne informacije i tijek dopisivanja sa board.org gdje me ta osoba kontaktirala do discorda, na kojem sam gle čuda nakon krađe završio blokiran.

Medo je odmah bio upoznat sa situacijom i mojom frustracijom, tjt Striike prvo pa Medo, a gospođicu Suzy sam kontaktirao istog trena da mi pomogne ako može na boardu, gdje se možemo čuti al eto, ta poruka je tek viđena jučer koliko vidim.

Account je ukraden od strane nekog portugalskog smrada i meni je a ne drago nego super drago da ga je riješila ova ekipa i što se budalu uspijelo namamiti na let na HICU koji mu je bio off u prijateljima. :)

Isti taj acc je izlazio iz MOa u zadnjih 30+ dana i sve redom spijao, i iskreno jedini strah mi je bio da ne završi samo u egomanijakovim reciklerima ( Rottovim dakako ) , te je isti taj acc neki dan ležao Rentonu u sistemu dobrih 45 min bez akta, 4 min leta i bio bi kod vas al očigledno ne pratite okolinu.

Tako da, sve je leđit kako bi vi rekli. Ja razumijem kompleks da ga Rott nije puko jer je morao u modusić da ga netko ne bi roknuo ajme majko razmišljanja.

Uglavnom, meni je jako jako žao mojeg bivšeg accounta jer je sagrađen od udara na redom dobrim igračima : Snow, Renton, Gigi, Beci, Boba i Tiki tako da jbga što je tu je, barem su ressi završili na meni dražoj strani :)

Dečki GG, a ja ako se snađem za kakav account dođem tu i tamo malo ekipu podbadati farmanjem ako ništa.

Živili mi :)

Long time no see. :)

Jednom davno sam čitao post po forumima od "velikana" Rottkva, kad je pričao kako je negdje došao na uni pa krenuo rušiti od manjih prema većima. Tu sam sebe nekako vidim, iako su za sada japi i deka nekako preskočeni ali okej, idemo dalje da probamo rottkvanu parirati s obzirom da nisam pobornik paketa i sličnoga, jednostavno izgradim s ressima što imam i tjt od mene.

Za obranu je bilo malo čudno da nije sejvao već oko 23h, provjerim poslije ima aktova ali to nije on. Jednostavno bi bio recikliran malo ranije da nisam vozio i da nemam mobitel kakav imam pa je propalo 6bn deuta , nakon male strke deut nabavljen , let odrađen, prvi pa drugi i sve kod nas. Plus s time što ga je Gaze dobrano odao radenjem akta na GP. :)

Profit jako jako fin sve u svemu. :)

Posveta za Bossa i Nessu.

Imali ste čast da Vas rokne netko od Nas !

Obrana FR, s obzirom da se nisi javio nadam se da je sve ok u RL.

Treća galaksija, puno sumnjivog akta

AZ kao i do sada uglavnom nema takta,

Zove Undera diži se luda glavo,

Biggy se odmah javlja i kaže što i mene nisi zvao budalo.

Sretna tri prijatelja poletiše skupa,

Nakon udara stvori se na statistikama flote ogromna rupa.

Jedan po jedan HIKOvci padaju,

šteta nam samo što nam zbog njih nanovo Detroidi stradaju !

Mala šala s pjesmicom, obrana još jednom FR.

Peace out !

12-05-2025 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:

Napadač A-Z [HIK OFF]

Krstarica 19.473.421

Reaper 15.104.830

Napadač Undertaker [HIK OFF]

Krstarica 20.047.333

Borbeni brod 5.051.259

Oklopna krstarica 8.039.342

Napadač B___Y [VVV]

Oklopna krstarica 2.269.754

Obranioc Renton [Brau]

Mali transporter 2.037.895

Veliki transporter 5.756.859

Mali lovac 99.997.644

Veliki lovac 14.707

Krstarica 9.240

Borbeni brod 6.072

Kolonijalni brod 83

Recikler 12.066.726

Sonde za špijunažu 10.078.331

Bombarder 4.314

Razarač 5.760.011

Zvijezda smrti 76.390

Oklopna krstarica 4.056.871

Reaper 6.026.944

Pathfinder 5.013.127

Poslije bitke ...

Napadač A-Z [HIK OFF]

Krstarica 5.990.409 ( -13.483.012 )

Reaper 11.631.474 ( -3.473.356 )

Napadač Undertaker [HIK OFF]

Krstarica 5.793.808 ( -14.253.525 )

Borbeni brod 2.365.425 ( -2.685.834 )

Oklopna krstarica 5.121.152 ( -2.918.190 )

Napadač B___Y [VVV]

Oklopna krstarica 1.547.364 ( -722.390 )

Obranioc Renton [Brau]

Mali transporter 0 ( -2.037.895 )

Veliki transporter 0 ( -5.756.859 )

Mali lovac 0 ( -99.997.644 )

Veliki lovac 0 ( -14.707 )

Krstarica 0 ( -9.240 )

Borbeni brod 0 ( -6.072 )

Kolonijalni brod 0 ( -83 )

Recikler 0 ( -12.066.726 )

Sonde za špijunažu 0 ( -10.078.331 )

Bombarder 0 ( -4.314 )

Razarač 0 ( -5.760.011 )

Zvijezda smrti 76.390 ( -0 )

Oklopna krstarica 0 ( -4.056.871 )

Reaper 0 ( -6.026.944 )

Pathfinder 0 ( -5.013.127 )

Bitka završava neriješeno.

Napadač je izgubio ukupno 1.830.695.873.000 jedinica.

Obranioc je izgubio ukupno 2.890.228.180.000 jedinica.

At these space coordinates now float 1.419.196.237.801 metal, 914.499.728.215 crystal and 283.676.196.790 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 313.705.163.000 metal, 226.478.059.000 crystal and 70.408.252.000.

Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.

Ruševine pokupio napadač(i).

Ukupan dobitak/gubitak:

Ukupno napadač(s)

Metal: 339.150.307.801

Kristal: 343.398.679.215

Deuterij: 104.127.302.790

napadač(s) ostvario je dobit od 786.676.289.806 jedinica.

Ukupno obranioc(s)

Metal: -1.049.360.314.401

Kristal: -776.709.675.015

Deuterij: -238.384.447.590

obranioc(s) je izgubio ukupno 2.064.454.437.006 jedinica.

Pokreće OGotcha IOB konverter 5.1.0