Posts by Dr exter

sve to stoji, samo kažem, ako netko ostavi flotu na izvolte zaslužuje da ostane bez nje...a sad zašto netko posta, netko ne...u to ne ulazim

Spijaš me svakodnevno sa čime sam ok, ali s ovime nisam jer mali Fatić je ležao neki dan i mogao ga je porokati tko je htio, ja ne jer sam imao priliku i prijašnjih dana jer je ostavljao prozor, a gle čuda roknuo si ga baš ti da ga ne udari Gaze, Godlike ili onaj treći ne znam mu ime...

znači nisam zagovornik rušenja puzavaca, satelita...ali, ako netko ostavi flotu da leži 2, 3 sata i NE pazi kao što je u ovom slučaju Fatić ostavio.. brate mili udari

uglavno GG/FR

Ne znam šta vam tu nije jasno neki imaju 4 zadatka od 200 tritija i 2 po 100 ja recimo imam 3 od 200 i 4 po 100 tritija i kako god okreneš i ja i taj drugi izvučemo najviše 1200 tritija sa upaljenim osobljem.

svima je sve jasno da je 20% od 1000 200 pa se dobije 1200 tritija. Problem je što je do sad max se moglo nakupiti 1440 tritija ( 1200 + 20%)

možda do sada nisi nikada riješio sve zadatke pa tebi nije jasno, a ne nama

Ako cemo realno.... kvalificirat se na ovaj wc nije bio neki problem s obzirom da je 48 repki na njemu. RH je uspjeh da prođe skupinu , iza toga je sve previse. Nakon tekme sa ENG se tocno vidi koliko smo limitirani u odredenim segmentima koje danas moderne repke igraju standardno. Sto se tice BiH , gledao obje tekme. Realnost je ta da su trebali dobit i Kanadu i sada trebaju dobit Katar, Swiss je dimenzija za sebe vec zadnjih par godina. Tako da realnost i za jedne i za druge prolazak skupine.

pitaj talijane i istočne nam susjede dal se problem kvalificirati :P

a šta se tiče hrv i bih...po meni kod hrv potpuno promašena taktika sa 3 stopera, potpuno izgubljeni u prekidima, bez ideje prema naprijed... bit će nama i panama problem koju svi podcjenjuju

a bih trebala dobit kanadu, jučer koliko toliko do crvenoga, a katar moraju dobiti inače su zalutali ovdje

Ja platio 240k CM po preseljenju za 12 preseljenja, ccc... da vas obavijestim, Crowbar ban neće dobit, nema tih dokaza koji GF (barem naš, a vjerojatno i njemački) uzima u obzir (ne uzimaju se u obzir dokumenti van GF alata). Bashinga također nema, sretno svima koji ostaju u Yakiniju. Ja odoh sa OGame-a i pravdu tražit van GF-a. Možda još jedna, dvije akcije, ako... Hvala svim supporterima, donatorima, poštenim igračima. GL in RL i igri.

Savez ću prebaciti jedinom preostalom članu kojemu posebno čestitke na m*dima.

gdje ti je taj saveznik? uteko ili