Posts by GAVRAN
-
-
Pa očito je acc završio kod vas , kad se ovaj Gavran javio i prosipa neke priče i nebuloze.. Još je iz provokacije stavio nick A-Z. Prozirni ste.
Nije akaunt kod njih već kod mene a ja nemam veza uopće sa ovom drugom ekipom ne interesiraju me uopće. Meni taj acc ne treba pa nek stoji zasad samo ću maknit taj nick da ne blatim čovjeku ime bzvz a jedini tko je bio recikliran ovdje to je Renton koliko sam vidio među porukama prije nekih cca 5 mjeseci okinulo je puno flote a poslje još nekih 70-tak tisuća zvjezda je klepito a da ne kažem kako ga je stari vlasnik framo redovito ko od šale imam dokaze. Hof od reciklera također je ostao i znam tko ga je odradio i poslje još kakav je framing bio po tom akauntu tko je sve brkove omastio na njemu. Ali ja to neću da iznosim ovdje nije moja stvar i ne tiče se onih koji bi htjeli više znati. Eto jeste sad svi zadovoljni.

-
Kažete da je taj lik navodno neki Portugalac?Možda vam ovo nekako pomogne da se akaunt vrati kad znate kod koga je potencialno ako ga nije utopio dalje već. Eto toliko informacija od mene ako šta treba tu sam.
Krasan Vam je ovaj pokušaj da nešto pokušate smjestiti ni krivom ni dužnom koliko vidim sad po grupama, a i tvojim poruka .
Lijepo te nagovorilo.
Tiket je napisan od strane ljudi kojima si se javio tako da uživaj tamo u ban4lifeu, meni je žao accounta, al sramota te može biti i tebe i tvojih prijatelja silnih ( i naših i tih stranih govana- kao eto ti nešto znaš jel !!! )
Još jednom da ti kažem, sramota te može biti !
Nitko mene na ništa nije nagovorio nikakvi tobože prijatelji ovi ili oni kako ti tvrdiš ja sam se sam HICI javio da sam uspio dobit tvoj akaunt nazad . To što se se vi međusobno natežete tu na forumu Yakini krkani protiv Antreas krkana to je vaša stvar ja nisam ničiji prijatelj u tome ali sam sa ljudske strane odlučio pomoći da ti se akaunt vrati kad je tebe taj banovao.
-
-
-
-
-
To što si pokupio ti je u Inventaru u rubrici predmeti i aktiviraš ako hoćeš. Kad se predmet aktivira moraš se odlogirat i ponovo prijavit da uračuna bodove ili do sljedećeg refresha statistika.
-
-
Dobar vam ovaj Nedjeljni dan i tako opet Crowbar u akciji. Danas cca oko podne dotični se opet zaletio sa serijom napada krstarica na moje planete sa ciljem pljačkanja resursa i odnjeo je nešto u međuvremenu dolazim online i započinjem da ga raketiram sa preostalim resursaima na planeti u nekoliko valova. To ga je očito ras*izdilo pa je kasnije poslao još jednu turu napada na sve planete jer je skužio da su mi se transporteri sa resursima vratili nazad pa je odlučio opet da me opeljuši srećom nije ništa odnjeo. I tu kreće njegovo ahhggrrr šalje napade zvjezda misije rušenja mjeseca srećom po mene moje su se flote već vraćale nazad pa nije bilo bojazni od hvatanja u ručni i sliče vračke. I lansira bajo 17 napada na mene https://prnt.sc/rPXccdC-N5at u među vremenu moje su flote sletile i ja palim MO jer neda mi se sa njim natezati više naporan je lik kao suhi kašalj. Ono što me raduje da je od 17 napada rušenja na mene izgubio dobar dio zvjezda mada to nije za njega ništa ali meni je neizmjerno drago jer sve ono što je proteklih dana uzeo od mene sad sam mu naplatio pa makar i ovako kako se kaže KARMA IS A BITCH a njega je snašla.
pa evo da počnemo
NOILETA [3:469:15]
stigla je na mjesec M-12 [3:472:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. ODEEE - 149 zvjezdica skupa sa mojim mjesecom

Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 45 %
stigla je na mjesec M-14 [3:474:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. ODEE još - 250 komada
Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 46 %
stigla je na mjesec M-15 [3:475:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. još - 306 komada
Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 47 %
stigla je na mjesec M-17 [3:478:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. još - 138
stigla je na mjesec M-16 [3:477:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. iii joooš ode - 340 komada najveće

Šansa za uništenjem mjeseca: 100 %, Šansa za uništenjem ZS: 47 %
stigla je na mjesec M-3 [3:462:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. Ode još - 161
stigla je na mjesec M-2 [3:461:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. iii jooš - 149
Flota sa
stigla je na mjesec M-6 [3:466:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. još maloo - 175
Flota sa
stigla je na mjesec M-7 [3:467:8].
Sve jači potres uznemirava satelit. Mjesec se počinje raspadati i na kraju se raspada na milion dijelova. Odjednom flota nestaje sa radara. Nešto je pošlo po krivu za napadača. i ovo je zadnjih 138 komada što je okinulo.
Kad se tu sve zbroji i oduzme to je izgubljenih 1806 zvjezda za šta ja te pitam Crowbare ne idi glavom kroz zid okani me se i sve će biti uredu. No hard Feelings
ŽIVIO TI MENI

-
Da se oće ovdje otvorit neki Hard Core server sa 10x eco/20x istraživanja, 8x mirna flota a 6x ratna i zadržavanje. 80% u ruševine, -50% potrošnja deuta i deut u ruševine , 6 galaksija i sonde sa kapacitetom teret i kružne galaksije. Prvi bih ga igrao.
-
-
Što reći napadač dobar posao GG
A obrana FR drž se.
-
Kako bi ova dvojica rekla...
Pedro napokon došao na svoje GG
Obrana FR sad je Nightdream good night.
-
Meni je airsoft zakon nakon mog dugogodišnjeg služenja kao Satnik HV-u ovo mi dođe kao igra.
-
ajmo se svi nać na macoli, napit, potuć, najest i da gasimo domenu
Bolje se prvo napit i najest poslje nećemo bit za tuču jer smo se svi nažderali i napili
a ne za tuču. -
A uhh što se ovdje sve zahuktalo. Evo baš sam sinoć uletio u akaunt malo nakon dužeg izbivanja jer eto uživam u RL sa ženom malo smo glavinjali po Jadranu i Bosni ovih par dana da je vrijeme bilo bolje još bi duže ostali ovako kiša nas poćerela. Dakle sinoć malo izašao iz modusa i imam šta vidjet Crowak aka Crowbar mi se doselio u sistem na poziciju 15 u nadi da me sad može maltretirat svojim oklopnim krstaricama svaki put kad nisam onlinem, nakon onog neuspješnog pokušaja rušenja od prije 2-3 tjedna. A vidio sam da su se i neki ostali igrači iz ICBM saveza također naselili u blizini mene primjetio sam da je panzer relocirao sve planete na osmicu bit će sada metal overproduction. E a stvarno mi nije jasan taj lik Crowbar znači koliko sam skontalo lik je utukao silne pare u akaunt da ima to što ima i rekao bi ok svaka čast tvoje pare tvoja stvar. Ali da se zbog toga ovako ponaša kao neka seljačina nadobudna to mi ne idu u glavu nikako pa evo i taj Hammmer No.1 također ima strašan akaunt pa nisam vidio nigdje na forumu da ga je netko popljuvao ili rekao nešt ružno od njemu za razliku od ovoga kompleksaša. Neće se No.1 kurčit on zna da je baja već uvijek ovaj ispod gmizavac. Zbog likova poput Crowbara nam i propada domena jer se ništa ne poduzima da ga se sankcionira na neki način. Igrači napuštaju servere daju akaunte ili prodaju jer im je pun kufer nadobudnosti jednog igrača. Ajd da je barem igrač več je velika NULA a i ta NULA je veličina za njega.
-
Jednog dana kada nas spoje na globalni server pa kad ga turci pojedu za doručak frajer će si pucat u glavu garant

Turci su priča za sebe to em je ludo i blesavo em su imali pogodnost za kupovanje materije zbog tečajne razlike Lira/Euro pa su za siću kupovali enormne količine materije i sjećam se kad je otvoren server Lacerta prije cca 3 godine na eng domeni frajer je za mjesec dana imao preko 2 milijarde bodova pa se ti slikaj onda.
-
Dotični se opet dao u rušenje obrane i bezuspješan pokušaj krađe resursa. Ja razumijem frustraciju od neki dan kad ti meta pobjegne iz 3 sekunde ručne ali jbg druže
tvoj ego ne može podnjeti to poniženje pa se sad tu junačiš. A koliko sam vidio na postovima drugrih igrača od ranije ovo je kao neka tvoja odmazda. Mene bi bilo sramota da igrač sa 180 milijardi bodova i preko 25 milijardi flote radi ovakve stvari Pedro je makar gospodin za tebe kad sam ga pitao što mi nije on opljačkao resurse onda sa planeta rekao je ne dižem brodove na onu siću a bilo je cca ukupno na svakom planetu između 600 i 800milja resursa ali zato ovaj papan diže on diže na sve brodove.
Evo imam neke teleskopske snimke iz svemira treće Yakini galaksije dotični prvo napada sa oklopnim krstaricama planete a ova druga slika šalje na stotine tisuća zvjezda za šta pitam se?
-
Dali je bio lag ili ne ja sam uspio nekako uteć iz ručne od 3 sekunde u pravo vrijeme sam stisnio refresh sekcije flote i u 2 klika podigla se flota na moje oduševljenje.