Posts by GAVRAN

Ne znam šta vam tu nije jasno neki imaju 4 zadatka od 200 tritija i 2 po 100 ja recimo imam 3 od 200 i 4 po 100 tritija i kako god okreneš i ja i taj drugi izvučemo najviše 1200 tritija sa upaljenim osobljem.

svima je sve jasno da je 20% od 1000 200 pa se dobije 1200 tritija. Problem je što je do sad max se moglo nakupiti 1440 tritija ( 1200 + 20%)

možda do sada nisi nikada riješio sve zadatke pa tebi nije jasno, a ne nama

Znam ja za to da se moglo skupiti prije 1440 a znao sam i taj završit event 2 dana prije isteka bude 5 od 7dana a ja već sve dane odključao jer sam za 5 dana skupio 7200 tritija svaki dan po 1440. Maksimalno sam bio nakupio skoro 10k tritija ali šta ti vrijedi to kad nemaš koristi od toga.

Ono što ja mislim jest da su oni zeznuli ovaj event tako što su ovu verziju nagrada trebali staviti samo za novootvorene servere jer su novi serveri otvoreni isti dan kad je i krenio event sa ovim nagradama. Za stare servere trebale su biti drugačije nagrade i više zadataka.

Pogledaj samo recimo dan 3 daje ti 100 mali transportera i 200 sondi ako imaš zapovjedno osoblje to odgovara igračima koji su počeli novi server igrati nama na starim serverima te su nagrade u najmanju ruku smješene.

Ne znam šta vam tu nije jasno neki imaju 4 zadatka od 200 tritija i 2 po 100 ja recimo imam 3 od 200 i 4 po 100 tritija i kako god okreneš i ja i taj drugi izvučemo najviše 1200 tritija sa upaljenim osobljem.

Ide nova tura metala 13x46 bit će +80M novih bodova 8)

A taman mi se potrefilo da imam na tavanu neiskorištenih 13 platinum Krakena.

Jutros skok 50,3M sad još +81,8M ;)

Bilo kako bilo mi svoju igru imamo u Srijedu pa sad šta bude bude možda nam engljezi vrate za onaj poraz u polufinalu 2018 mislim da ih i dan danas boli to kad je Manđo uletio kao torpedo. ^^

Tada Englezi govorili Football "It's coming home..."

onda došli mi i reko "You're going home..."

Pozdrav štovani i oni manje štovani posljetitelji ovog foruma.

Šta mislite tko će večeras dobit utakmicu Bosna ili Kanada. Ja vjerujem da svi već znaju odgovor i za koga se navija danas ;)

Ja naravno navijam za Bosnu u to nema sumnje jer to je moja rodna gruda, ali Hrvatska je trenutno moj DOM.

Kaže FIFA rank trenutno Bosna je 64 a Kanada 30 međutim ako Bosanci budu igrali na ovom SP kao Hrvatska 2018 mogu daleko da doguraju.

Kad ih spraše dobro neće im ni grtalice pomoć ^^

Ajmooo NAPRIJED ZMAJEVI!!!! 8)

Polja ne gubiš ali ima stvari koje dobivaš ili gubiš. Na polju 8 imaš 35% veću proizvodnju metala i solidnu proizvodnju energije iz solaraca. Na poziciji 15 gubiš taj bonus metala i solarci ti proizvode mnogo manje energije jedini plus je što ćeš imat veću proizvodnju deuterija. Ta povećana proizvodnja deuterija generalno nije uvjetovana pozicijom planete već najnižom temperaturom na planetu što je hladniji planet više deuta proizvodi. Imao sam situacija gdje je planet na poziciji 13 proizvodio više deuta već ovaj na 15 jer je nekoliko stupnjeva hladniji. U praksi bi planeti trebali bit najhladniji na 15 ali to nije uvijek slučaj.

Po meni osobno ovo nije baš bugusing jer se koristi mehanika igre koja radi kako je zamišljena. Ali ne bih nagađao je li to dozvoljeno ili nije jer takve stvari ipak tumači GO tim.

Ako želite službeni odgovor, najbolje je poslati ticket pa ćete dobiti točnu informaciju od Game Operatora.

Iskreno, ne vidim ni neku veliku praktičnu korist od toga. Nakon prekinutog ili neuspjelog preseljenja postoji cooldown prije nego što se isti planet može ponovno relokirati, tako da nije baš da možeš beskonačno držati mjesto rezerviranim bez posljedica.

A uz to, naši serveri su danas više prazni nego puni pa se slobodnih pozicija 8 uglavnom može naći sasvim dovoljno.

Nisam ni mislio na naše servere naši su prazni kao pustara već na serverima koji su odradili već 2-3 godine ili više i gdje se skupio velik broj igrača na malo galaksija i svi love uglavnom poziciju 8 iz već navedenih razloga. Kad jedan planet aktiviraš preseljenje čekaš cijeli dan i pred kraj preseljenja povučeš to taj planet će imat vrijeme hlađenja ali za daljnje čuvanje jednog ili više mjesta mogu ti poslužit drugi planeti kad se jedan planet hladi ti aktiviraš preseljenje sa drugim planetom i tako u krug bitno da imaš dosta materije koja će ti dozvolit preseljenje i naravno moraš pripazit da si zabunom ne preseliš planet.

Pozdrav ljudovi moji imam jedno pitanje dali je ovakva praksa protivna pravilima igre i dali je kažnjiva.

Recimo primjer krećeš igrat jedan stariji server koji je već u odmaklom stadiju tipa 2-3 godine je star server galaksija je malo 5 ili 6 a igrača puno.

Večina igrača pikira poziciju 8 zbog najbolje proizvodnje metala i nekako je najbolje izbalansirano po pitanju proizvodnje energije sa solarcima a i proizvodnjom deuterija je ok.

E sad kada se ugleda negdje slobodno mjesto 8 kako ga sačuvati a da se netko drugi ne uvali tu. Vidio sam kada pošalješ relokaciju na određeno mjesto to se mjesto zaključava za koloniziranje drugim igračima i tebi samom sve dok se tvoj planet ne preseli na zadanu lokaciju. Ti recimo možeš to mjesto sebi čuvati na način da pošalješ tu relokaciju nekog svog planeta drugima se blokira to mjesto i ti sutra dan prekineš relokaciju ranije i postaviš relokaciju nekog svog drugog planeta na to isto mjesto i tako čuvaš tu poziciju. A relokacija se neće naplatiti prije nego se planet preseli samo što moraš imat dovoljno materije da započmeš relokaciju. Dali je ovakva stvar kažnjima u praksi ako se dokaže da netko na taj način sebi čuva mjesto.

Klinci danas skupljaju nešto sasvim drugo. Moj stariji sin je skupljao sličice kad se bilo svjetsko u Africi 2010 i u Brazilu 2014

A ja kad sam bio klinac skupljao sam one okrugle ZAGI naljepnice i dan danas imam u kuhinji na pločicama par njih zaljepljenih ^^