iskreno neznam sta si, niti si rudar niti si flotas, samo znam da si neposoban.
[UKUPNO: 30.676.140.000] Cezar vs. krampuss (N: 5.163.624.000, O: 25.512.516.000)
- Cezar-Pink Panter
- Closed
-
-
hahah
iskreno neznam sta si, niti si rudar niti si flotas, samo znam da si neposoban.
ova ti je dobra...sta si ti kad te neko nesposoban kao je strpa u reciklere? to se zapitaj ..njabino ...jos oporavljas i finansijski i psihicki od tog :D..vrijeme lijeci sve i prekovremeni sati ,sreca pa u mene baba ima svabsku penziju pa kad god zatreba cm baba da unuku
-
tebe ocito mama nije voljela dok si bio mali pa sad lijecis komplekse ovdje. pa mene nije bilo problem strpat u reciklere sa jedne strane ako imas dovoljno para, za to nije trebalo znanje.
-
ti imas znanje kako biti reciklliran!
-
-
pa necu te ja pushat sa svojim zs
vececras opet druzenje iza ponoci
da nisi dosao online skico bi ko sutnuto pasce
-
Flota je lezala na mjesecu strucnjak nisi ni spijao a krenuo akciju rusenja s 10 vas praava organizacija ,kakav mozak
-
lazes ko pas
pogledaj spije
-
jedna opomenica od mene za sad. mozete se natezati bez kojekakvih pridjeva
-
Ovo nisam znao do maloprije za ove ZS, bilo bi mi drago da ste ga uspjeli skinut da i ja imam napokon mira ali kad malo bolje pogledam koliko napada a niste mu uspjeli skinut ni jedan mjesec, stvarno ste strucnjaci, a Pedro je "general" gluposti
-
nek je tebe general gluposti rastavio na sastavne dijelove i umalo te poslao na psihijatriju ostalo je totalno nebitno
..hahahahaha
-
vidi kako si me rastavio, jos sam tu i nikud neidem, samo zbog svoje gluposti sam pao ali sad me neces uhvatit da zivis jos 3 zivota, fs je zakon pa kako god da bio jak u danasnje vrijeme.
-
vidi kako si me rastavio, jos sam tu i nikud neidem, samo zbog svoje gluposti sam pao ali sad me neces uhvatit da zivis jos 3 zivota, fs je zakon pa kako god da bio jak u danasnje vrijeme.
pa jesam ti fino govorio prije nego si pao pocni raditi fs? evo reci javno..ja sam poslao u savezu screenshot naseg razgovora kad sam to rekao a ozbiljno sam vec planirao da te oderem .
zato sam i zatvorio sisteme jer znam koliko treba da nekom uletim u sistem i koliko meni treba da nastancam milju razora i znam kako da sakrijem bez da iko posumnja sta imam...cm mi nikad nije bila problem
over and out!
-
javno se hvalis da zatvaras sisteme, sta da kazem drugo nego da nemas m..a.
-
Momci ajmo malo smiriti tenzije...
Cezar je ipak napravio najviše krša i loma u uniju. Kako i na koji način nije bitno, lik nije dobio niti jedan ban tako da je za sada sve legalno.
Mali vrag ti nisi napravio ništa osim što si ulupao brdo para i pao dva puta jako naivno.
@ jedino PEDRO je tu koji vas dvojicu drži pod kontrolom...
bar uni nije dosadan...
veselim se budućim akcijama... znam da će ih biti uskoro...
-
nikad nista nisam ni nakacio na hof, samo farmam inaktivce i to je jedino sta znam i tu meljem gluposti. Mag pokrij se po usima i sjedi jedan. malo se vise informiraj
-
btw. Mag daj me mi kazi kako se expe salju pa da i to naucim, znam samo poslati napad na inaktivca
-
Mag uvlaciguzu misu mali, svaki moj hof je bio castan i posten. Mojim umijecem... Nit mi je ko trebao nit sam se iza koga krio, i "veselio se buducim akcijama" .
S pedrom i ostalima slao zs na mene i odjednom ti neki hepek veselis se
Napravi bar jedan hof ti pa se "veseli"
Jadno..
-
btw. Mag daj me mi kazi kako se expe salju pa da i to naucim, znam samo poslati napad na inaktivca
ne napadaš ti samo inaktivce, tebi je najveći pljen onaj početnik koji taman prestane biti zelan da ga možeš napasti, kada ti je to jedan prigovorio da imaš 200 milja više bodova od njega a on još ni milju, ti si mu rekao " veliki su trofeju a na malima se živi". Ti se poklopi ušima i u mišju rupu...
-
mag pogledaj malo stat o unistenim brodova