Posts by Mag
-
-
-
-
O čemu ti pričaš...
Možeš ući u uni po želji ali ako nisi u top 15-20 a u svoj uni koji si počeo i stekao sve što imaš možeš se vratiti uvijek bez pravila ( top 15-20).
Pitanj je zašto ne želiš igrati svoj matični uni?
P.S. kada bi bilo po tvom onda ne bi bilo ni onih 20 igrača koje si ti naveo da igraju u jednom uniju...
-
Bravo Bananko GG
Obrana FR
-
Lik ne dočekuje flotu nikada pa sam ulovio malo vremena da to kaznim.
Posveta savezu i frendovima.
17-05-2023 --:--:--, Slijedeće flote su se sastale u borbi:
Napadač Mag [Medellin]
Veliki lovac 1.328
Krstarica 23.330
Borbeni brod 25.911
Kolonijalni brod 1
Recikler 37.137
Sonde za špijunažu 33.863
Bombarder 1.157
Zvijezda smrti 50
Oklopna krstarica 19.289
Reaper 250
Pathfinder 3.789
Oklopna krstarica 505.050 ( -2.900 )
Napadač je izgubio ukupno 246.500.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 7.190.413.000 jedinica.
Na ovim koordinatama sada pluta 3.192.261.600 metala i 2.312.112.000 kristala.
Napadač je zarobio ukupno 719.696.250 jedinica.
Šansa za stvaranje mjeseca je 20%.
Ruševine pokupio napadač(i).
Ukupan dobitak/gubitak:
Ukupno napadač(s)
Metal: 3.345.160.350
Kristal: 2.390.981.992
Deuterij: 241.427.508
napadač(s) ostvario je dobit od 5.977.569.850 jedinica.
Ukupno obranioc(s)
Metal: -4.143.225.750
Kristal: -2.969.009.992
Deuterij: -797.873.508
obranioc(s) je izgubio ukupno 7.910.109.250 jedinica.
-
Pozzzz fanovimaaa.... Nema Cezara vise vec neko vrijeme nije moj acc, mozete na miru slat expe, ne radit, i ne docekivat fs penzioneriii :)))
Uni je mrtav naravno, ko ga je odrzavao u zivotu,pravio hofove i rusio vas, to je bio Cezar.
Strah i trepet svima, uzbuna kad dodje iz Mo
Uzivajte sad u mrtvilu , tako vam i stima lol
Pozz
Tebi sam rekao da si bivši još prije par mjeseci... a ove fore u mo pa predao acc, smiješno!!!!
P.S. mogli ste tu vašu akciju odraditi legalno ali hvala što ste pokazali znanje i pohlepu! Nema vama pomoći.
-
-
-
cmoljo jedan..pametniji smo mi od tebe i od vraga zajedno.....pratili smo mi skok po floti tako da to ste vas 2 pacijenta smislila ne moze proci kod mene pa cak ni ono tvoje proseravanje i vraga kao da tvoje sonde lete svukud pa on tebi prijeti bla bla .. Inteligencija ti je o +plus onaj tvoj pokusaj podmetanja kako ti znas gdje je njegova flota pa da ja kao poletim na njega...pa ga nazivas prepotentnom budalom u pokusaju da mene uvjeris kako vas 2 se gledate preko nisana pa kao duzan ti sonde za moon ..znaci bolesno glupi djeciji fazoni ..i zato sam te podjebavo do bola ...tu si ti panjina sto nisi skuzio da te podjebavam.
Vrag se odlicno odbranio bas kao sto bi i ja ..zato sam okupio ekipu da mora biti vidljiv njegov pokusaj odbrane..mi smo svi bili na vezi tako da 3 minute prije udara smo skuzili sta se desava i vidjeli skok u floti povukli...12 milja reciklera je bila u zraku al nedovoljno da pokupi sav krs..da smo mogli pokupit pustili bi.
Imao sam jos 340 komada paketa metala prije napad al ne isplati mi se sad toliko bacat sad u flotu nego u eco
ja sam vraga dosad puko 3x i naucio sam ga da treba da radi fs a ti smijes igrat samo dok si budan.
THC..jbg..
Eto THC da ti zelim FR ne zelim jer imas dugi jezik i neznas se ponasati. one silne prijetnje preko moba ti stvarno nisu trebale. Onaj dan kad si mi potukao transe nije me nimalo zaboljelo ali tebe je vise zaboljelo kad si popio ninju pa ostao bez teske flote.
eto da se i ja javim jer vidim da pises gluposti, uspio si me samo jednom reciklirat pa bolje nemoj sirit lazi okolo, a sta se tice neuspjelog pokusaja ponovnog udara (bilo je odradjeno kako treba da nebi neko mislio nesto drugo) na mene niste imali dovoljno muda da pustite da dodje do udara jer ionako bi zavrsilo nerjeseno a vasi recikleri bi pokupili vecinu ru-a, ja bi ostavio do kraja na vasem mjestu (nekad sam radio i vece kakikaze). A ovo odvracanje udara se spremalo od onog dana kad si me reciklirao (ali sta se moze nije uspjelo), prvo znao sam da ces opet krenut na mene pa sam ja odabrao mjesto radnje, niste ga vi odbrali, vrije radnje ste samo vi priblizno odabrali ali ja sam odabrao tocno vrijeme i sve se spremalo mjesecima za ovo samo sam napravio malu gresku sta su mi ovaj put i transi bili uz glavnu flotu (inace su uvijek letili odvojeno na stacionazu koju nikad nebi vidjeli) pa sam imao malo problema sa skupljanjem resa taj dan.
Ahahah pa ja ću se ranit....
Pogledaj malo bolje izvješće o bitkama... tu večer si od mene dobio 2x napada a samo jedan sam postao, noć prije te moj saveznik isto ofarmao...
i btw vidim da te zaboljelo što sam te roknio kad se vrlo dobro sjećaš, jbg ego je zajebana stvar, znam nije ti lako kako ćeš ženi reć di si stuko 3k E...
Meni ko meni da ti budem iskren nije žao niti jednog broda kojeg sam izgubio na ovog igri, jer je to sve igra i igram iz zabave, a ne da se živciram...
jbg živcirao bi se i ja da sam toliko love utukaoi opet strepiš po noći šta će ti se desiti...
Jedini ko ovde ima dug jezik i oće malo medijske pozornosti ste ti i tvoj voljeni miš...
Al kao što sam već prije rekao NEBITNI STE !!
I još nešto za kraj....možeš me reciklirati još x puta ali me se nećete riješiti...
BRAVOOO!!!
Sve jasno napisano, nažalost (ili na našu radost hehe) mislim da će ga više zaboljeti pad par njegovih solaraca i puzavace nego da se veseli padu naših flota...
JADNO!!!
-
Čestitam na udaru, FR obrani... volio bi da sljedeči merge bude Vega- Yakini ... očito bi donijelo svježe krvi i fajtova, vjerojatno bi na koja 3 4 mjeseca zaživio uni i bilo bi svega, a modus ratnici jbg to skakanje van po noči pa spy pa povratak u modus je po meni bezveze, trebalo bi jednostavno uvest ako izađeš iz modusa da nemreš 48 sati natrag u modus... pa bi se brzo rješio takav problem i bilo bi fer pravilo.
...da ako moraš min. 48h biti vani zašto ne bi morao 48h biti unutra
-
Svako ima svoj nacin igre. Neko sa cm igra neko bez, al u svakom slucaju mora se imat i znanje. Nije sve u tome.
Ogame je kao neka vrsta šaha, dosta razmisljanja i nadmudrivanja.
I to je čar ove igre.
Meni je iskreno cilj bio da igram bez imalo kupljene cm, sladje mi, i tako sam i igrao. Pa rusio i one sto se pumpaju sa cm.
Uskoro se vidimo opet, cim rijesim obaveze u rl
Pozz
Aj ne seri... ti si bivši igrač ovoga unija!!!
-
ovaj puta nerjeseno, dakle niciji, ali igramo se dalje pa cemo vidjeti
No.1 (ti) na 1,9 mlrd poena
No.2 na 1,5 mlrd poena
No.3(ja) na 350 milja
pa bi se ti igrao... može!!!
nije isto uloviti flotu i ulupati brdo para u acc, to bi ti mogao tvoj novi saveznik reći...
ali da ću ti gasiti struju i rokati puzavce to možeš očekivati svaki dan!!!
-
-
Stari jbg FR će biti, ruda je jedna od boljih u uniju...
Cezar GG, koliko god to bilo teško reći ali nek si ga opet poklopio...
Neki nikako da nauče!!!
Što se tiče onoga napada, čim si ti išao u pauzu sve je bilo jasno, mislili smo da nema šanse da opet ulupa tolike pare ali je nadmašio sva moja očekivanja a mislim i njegova hehe
Mislio sam da će eventualno ulupati nešto para u rece i probati ukrasti ru...
Ali ovo nisam mislio ni u ludilu da će napraviti, problem mu je bio što to ne možeš skriti, odnosno napraviti u par sek...
jbg od lovaca smo postali lovina ali to je ona draž gamea...
Veselim se sljedećim borbama...
-
-
Vama ovo hofovi za 9 mjeseci starog unija lool
Tugoo moja
Al' hajde pao je prvi, bit ce bolje
Ovo napisati je jadno da jadnije ne može... ali navikao sam na tebe (nekada davno samoprozvani kralj a sada ružičasti nitkov koji se boji izići iz mo.)
THC samo rokaj dok ima profita a i kada ga ne bude opet rokaj hehe
-
-
Zadnji odgovor liku koji je izdao sve svoje saveznike... sretno dalje... u nekom drugom uniju gdje te nitko ne zna, promijeni nick obvezno!
-
Uni Yakini
Acc je 3# na stats. Flotaski i rudarski
Srami se... kralju
da li znate zašto ga mijenja... ?
nitkov nema izlaza pa bi uzeo bilo što da se ne izblamira,,,
tko god uzme acc neće spavati dok mu flota ne pane... pa probajte...