Bravo PicPic GG!
Gazi njaba, stari fosil.
GG FR nego javi kako je u Banovicima kad izadjes xD
Bravo PicPic GG!
Gazi njaba, stari fosil.
GG FR nego javi kako je u Banovicima kad izadjes xD
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreKaže bost, da ga HiK nije podlo isključio, sada bi ih točno branio, pošto se sažalijeva na likovima koje pozna već 15+ godina, i koji su narasli ali nisu odrasli..
GG AZ rokaj "njabove"
Sub sviđa mi se kako ai poravnao brojke lijepo je za vidjet FR
Cuj kazes panzeru da je opsjednut jednom te spomene... Kolko ste puta vi mene😆😘
Fatic rob od Splintera, ti da neku kintu deda da pises umesto njega, il je iz ljubavi?
Maada, ipak biti rob od Gnusa kao Pepi...gore nema.
Fr/Gg
E tikvice tikvice, bostinjo je za razliku od mnogih ovdje pošten i također je definitivno najbolja osoba koju sam upozno na Ogame. Tako da za njega samo čista Platonska ljubav
Što se gnusa tice ili kako vi kazete crowbara...ja mislim da ste vi izrazito ljubomorni na njega...to koliko vi njega omalovažavate nije normalno... Stvarno ste jadni jer više niste najjaca ekipa i to je jedini razlog za omalovažavanje
Kao prvo, GNUSa nema, lik je pobjegao davnih godina, tu i tam se vrati u ulozi forum ratnika
Kao drugo, Crowbar nema pojma, on je nešto kao onaj iranski hulk, pun steroida i zraka, a u prvoj ozbiljnoj borbi se vidjelo gdje mu je mjesto
Kao treče, zanimljivi su ti kriterij za najbolju osobu ako se uzme u obzir da je ta "najbolja" osoba više ljudima psovao članove obitelji. A i dalje mislim da je vlastitog psa izmlatio nakon što sam ga recnuo
Pa znamo iz pouzdanih izvora da je "pajser" Gnjusni al ispada na kraju da je totalna nebitna stavka i pokusava se prikrit al dzaba 😁
GG/FR
GG FR a sta se ti javljas majke ti ? Nakon sto smo slali xy ticketa jer svi znaju da si ti CROWBAR u prijevodu pajseric al hajde neka te napadas po 60x po planetam ruseci solarce i puzavce i ofarma 50-100m ressa jer to je tvoj max AZ bar posta di je lupio nekom flotu a nezz sta si ti postao u zadnjih god ili 2? Ah da sjecam se...bio si na forumu al sa desne strane jer za drugu ni nisi nego bit u reciklerima al bitno da imas acc od mastercarda i vise jebga ipak je to bitno a valja nekad i znat napad poslat s vremena na vrijeme,jelda ?...rekoh ti ingame tvoj max je ovo gore sta sam i napisao FR Gnus
Display MoreDisplay MorePrije svega GG još jednom, svaka čast nema šta. Napisao bih mnogo toga, nekad sam elaborate pisao i zamišljao šta ču reći na forumu kad padnem
Mislim moralo se potrefiti dosta toga da dođe do ovoga, ali opet kažem svaka čast jer ovo dosta botova ne zna uradit a vi ste uradili perfektno i svaka čast još jednom. Priča kreće tako što sam uradio FS i krenuo sam na spavanje. Onda sam povukao FS i ponovo nešto izmišljao i radio kratke FS jer nisam znao kad ću tačno leći.
Onda šaljem novi kratki FS na svoj RU zbog slanja resursa na novu planetu (To me vjerovatno odalo jer tu planetu imate pod falangom). I tako kažem nakupilo se dosta toga. Opet moja neopreoznost i opuštenost nakon toliko godina komfornog igranja. Bio sam ja realno i više nego oprezan inače, ali opet nije mi se stvarno dalo slati mamce da kupe RU svako 20-30 minuta.
Zagledao se u YouTube, klikćem pregled i imam šta vidjeti haha. Ali stvarno takva je igra, neke sitnice odlučuju i svaka sekunda znači, Zašto sam povukao FS kad sam uradio? Zašto nisam povukao kratki FS prije kupljenja nevidljivog RU (Koji je bio vidljiv naravno nakon što ste ga napravili), zašto nisam slao mamce da kupe prije glavne flote? Mislim milion gluposti.
Da stvar bude gora ja skoro uvijek i povučem FS prije nego pokupi nevidljivi RU, to je navika iz starih dana. Naravno nekad ne stignem povući kao što nisam sinoć i eto desilo se šta se desilo. Kažem mnogo je faktora tih nekih sitnih uticalo ali šta da se radi. Mislim smiješno je malo kad znaš da ovo vratiš za 50-100 eura, toliko o tome na koliko je niske grane Ogame došao. Skinuli ste vjerovatno najstariju flotu na serveru. Flota datira još iz vremena uni 2 kad sam prvi na serveru došao do 100k bb
Nije mi žao flote kao flote i resursa, jer kao što rekoh u ovoj fazi igre se sve vrati jako lagano. Hvala bogu sjetio sam se pravit na vrijeme rudnike pa sad imam sasvim solidnu proizvodnju. Plus valjda tih 20% će mi se vratit i onda eto taj gubitak i nije neki. Ali osjećaj da je pala flota koja je građena prije toliko godina i skrivana od toliko dobrih igrača. To malo boli i krivo mi je, ali jbg nekad se moralo desiti, ako ne sad onda vjerovatno neki drugi put.
Prvi pad nakon valjda 18 godina i uni 9. Realno šokiralo me malo, nije svejedno kliknut pregled i vidjet da padaš u ručnoj za 2 minute haha
Kako god, da ne davim sad sa glupostima. Ima se tu mnogo toga napisati ali manje više sve je rečeno. Odradili ste perfektno ono što ste zamislili i sve ostale stvari su vam se poklopile da bi rezultat bio takav kakav jest. Ruševine iz tog razloga nisam htio da diram iako sam imao sigurno nekih 40 minuta i mnogo materije na acc da pokupim veliku većinu. Bio sam baš u šoku i onako ne može čovjeku biti svejedno, tako da sam vruće glave odlučio da ne diram RU i to je to.Sve u svemu uživajte u resursima, a ja nastavljam svoju igru bez flote koju sam bespotrebno vozao sve ove godine.
Naravno da je bespotrebna flota kad si njab.
Zapravo toliko si loš da se ne mogu sjetiti riječi kojima bi to slikovito opisao.
Brzo si promijenio ploču otkako si resetiran na tvorničke postavke.
Sada ćeš nestati sa mape kao Natikača.
Navikni se da te HOF bode u srce.
Dugo će se vrtiti na malim ekranima slika reseta.
Haha kako je ovo smiješno kad ti Rentač ne smije slati paketiće za FR.
GaZe je daleko najozbiljniji igrač od ovih kvazi "dinosaura", staviš njegov nick i u totalnom si fazonu!!!
Mislim da proklinju dan otkad su si namjestili Antares.
njab? Tko je sljedeći za namazat na šnitu kruha kao pekmez???
Display MoreJesu li ressi otisli na aukciju ?
gg/fr
bolje na aukciju nego kod lesinara xD
evo 160bn momka u akciji opet xD
mali gnjusić popio jedan samar gnjusno...ko zna do kad ce GO tolerirat ovakve mastercard/visa/diners "igrače" klikanju i malverzacijama...
GG/FR
Veliki sam fan Football Managera trenutno igram 2023...svaki save ide Dinamo pa onda dalje nek je Bog na pomoci trenutno u Ajaxu i najjaci na svijetu sa njima... GT7 vrlo aktivno se igra i ponekad se baci Dota ali nazalost vrlo malo vremena se ima za igrati
oh taj fm nisam igra ja mislim jos od 2007-8e... vidim dobra je cijena ovoj 2024-25 verziji.. ili igras preko "druge verzije"
hehe moga bi se okusat u njemu opet iako u zadnje vrijeme jedva ista signem kuci gejmat
cekaj FM25 da izade u 3 mjesecu je predvideno jer su sjebali nes inace izlazi barem mislim u 9om mjesecu svake god ja sam vec stavio u wishlist na steamu jebga 60 eura je sada ali mislim da ce cak i manje biti...
ma ni u ludilu nebi dao 60e za fm25, počekat ču par mjeseci pa kupit na sniženju. a sjebali su vjerojatno 3D novi sistem, očito pun bugova. I vjerojatno če izači poluproizvod igre kak i svaka današnja igra s bugovima i svime, bitno da poberu pare pohlepno a kasnije fixaju lagano svaki mjesec dana.
mah nije bed dat 60 eura samo sta ces cekat 6 mj za to...sada je 10% popusta na nju odmah u startu bar nest jbg
Veliki sam fan Football Managera trenutno igram 2023...svaki save ide Dinamo pa onda dalje nek je Bog na pomoci trenutno u Ajaxu i najjaci na svijetu sa njima... GT7 vrlo aktivno se igra i ponekad se baci Dota ali nazalost vrlo malo vremena se ima za igrati
oh taj fm nisam igra ja mislim jos od 2007-8e... vidim dobra je cijena ovoj 2024-25 verziji.. ili igras preko "druge verzije"
hehe moga bi se okusat u njemu opet iako u zadnje vrijeme jedva ista signem kuci gejmat
cekaj FM25 da izade u 3 mjesecu je predvideno jer su sjebali nes inace izlazi barem mislim u 9om mjesecu svake god ja sam vec stavio u wishlist na steamu jebga 60 eura je sada ali mislim da ce cak i manje biti...
samo mlati u gluho doba rusi ove sta se prijete
p.s. prodajem deut
Može može na koju koordu da dođem 🤣🤣🤣
njabino javi se ako hoces trejd i dipr
I sam znaš kod tebe dolazim jedino s reciklerima i krstaricama 🦠🦠
pa nisi bas nesto jako dugo bio tako da ne znam bas FR kako god
samo mlati u gluho doba rusi ove sta se prijete
p.s. prodajem deut
Može može na koju koordu da dođem 🤣🤣🤣
njabino javi se ako hoces trejd i dipr
samo mlati u gluho doba rusi ove sta se prijete p.s. prodajem deut
FR kome treba.. Gazela radi normalno antigame na chromu
Hanibal je stvarno balisha v2
GG Japi
jesi vlazan dok izgovaras to sveto ime ? hehe
coek sa 120bn flotom to se zove maksimum... FR gl u RL 😂
Bravo gaze , old sql drma njabove!
Dujma gori igrac od balishe , FR
Vidim ogranicen si ko stolna lampa kad samo na mene mislis..jel se diras dok se kupas i mislis na mene... uu...
GG/FR
Bome moram priznat neki od ovih "yakini" ratnika imaju velika usta ne volim HIKovce priznam ali mislim da njima vece satisfakcije nema nego vas trpat u reciklere jer imate velika usta bome i jedni i drugi...pao bost pa ovaj...
Gg/fr
Kao sta je netko gore spomenuo manje tih vrijedanja ubijate volju za modus igrom.. 😂