e da oce njubara vise toga poslat ko kak je Pedro samar popio samo jebga master zivi vjecno...Turopoljac samar popio sad valja pivu platit njabino... obrana GG samo trpaj u reciklere jer je to njegov max nazalost... 🤣🤣
Posts by BallisiMa
-
-
-
samo da se zna da ovo nisam ja... 🤣🤣🤣🤣
-
-
-
taman jedan kvalitetan samar nogom...sta rec ogame je nekad bila igra a danas ne master/visagame i tak ce uvik biti...sto manje igre to manje stresa i budenja tokom noci...Fr kome treba btw Gg za udar po meni pisali a bome sad i po vama pisaju samo sta ja znam kad sam sjebo nekaj a ovaj se pravi ko balvan nis ne zna a zavrsio u recima ko Johnny Sins u grlu Lise Ann 😂 GG/FR
-
-
-
-
njabina mene napao isto profarmo nezz sta ressa i dobio je klasicnu balkansku psovku skup sa njegovim rekaltnim aplinistom Pedrinjom i naravno morao je ko mala tetkica ic plakat i prijavljivat jer to je mozak od 220bn acca (tuga jad i čemer) i acc u banovicima 7 dana a bas me boli tuki za isti....javi se GNUS njabino
bitno je da dodjes na forum da cvilis sto te smara brutalnim napadima ....ja jos nisam to radio tebi nikad ...bacio sam spy samo jednom ili 2x u zivotu na tebe jer mi zao sto padas stalno...al bome zasluzujes i od mene paznju ako ikad izadjes iz mo

ev sav se tresem...
-
njabina mene napao isto profarmo nezz sta ressa i dobio je klasicnu balkansku psovku skup sa njegovim rekaltnim aplinistom Pedrinjom i naravno morao je ko mala tetkica ic plakat i prijavljivat jer to je mozak od 220bn acca (tuga jad i čemer) i acc u banovicima 7 dana a bas me boli tuki za isti....javi se GNUS njabino
-
netko ima opasni fetish na moje ime...moj acc prek 2 mj u MO tako da ja nisam ovo xD
-
-
svaka čast, pretpostavljam ekspedicije non stop i ulaganja u ekonomiju
ak oces moj acc od 1bn poena javi se pa cemo popricati
jos cista ruda -
primi se skole momak i samo udarajte IPRovima
-
Display More
bome tema sta za citati....jako se dobro zna zasto je Crowbar ili doticni GNJUS popusio povratak sredstava na paypal inace coek iz jednog malog grada nedaleko od Zagreba....pa vi niste svjesni da je bila jednom davno tema za nesto slicno pa ne znam kako su moderatori odreagirali na isto vjerovatno otislo sve u vjetar kao i mojih xy ticketa kojih sam pisao i sve govore znaju sve upoznati su bla bla i nazalost sve regularno i mozes se ebat....ja sam odustao od yakinija upravo zbog pajsera i njegove tetke pedra bolje imat mir u kuci i povuci se...ja nezz kako vam se da raketirat dan noc imate li vi ljudi zivot....fr kome treba a posebno ziv bio matorac il ziv bio mastercard aka visa
Jbte pa vi ste umobolni... Za koji krac čovjekove osobne podatke tu tipkaš ??? Kaj ne valja s glavom?
Neko iz MASE, kaj se pjeniš? Kaj, plaćaš tisuće eura da moš zlostavljat ljude? Ako ne razumiješ o čemu se priča, gubiš fokus. A psihološki profil onima koji su dali pare da bi zlostavljali je katastrofalan. Ali, zna se čovjekovo ime i prezime, zabilježen je u službama.
Inače, normalno da je ok da se plaća, pa neće Ogame zaposlenici živjet od zraka.
I hammer je uložio pa kog maltretira? Igra svoju igru nikog takno nije, panzer isto diže se i boli ga za druge, a ti si kako kaže NiM ljubimoran što ti tako nemožeš
Kak se zoveš na yakiniju, ili si bost ili si eddy ili hammer. Jedini nevini je bost. eddy mi je rušio mjesec, a hammer je ekonomist cijelog preprodaja sustava. Ako si ti druže, evo ti ruka, to vam je wake up call. Daj se dignite i roknite Crowbara.
Imaš GaZe-a koji će lovit svaku flotu, okupite se još vaš 4 jačih i odradite poso u aks-u.
P.S. Koja bi to bila romantika da GaZe i PEDRO u aks-u opale Crowbara.
IssS tobom nešto teško ne valja... Koda ja igram s nekim godinama j imamo neprijatelja zajedničkog i nekom xyz nebitnom liku se moj saveznik zamjerio i ja ga sad idem rokat... Dajte ljudi kliker malo klikerpisat cu
pisat cu ja sta hocu a ak cu popit bananu za isto briga me iskreno...a kao drugo nauci da se razgovaras i valja postivat malo starije od sebe znas al hajd jos si neki a cini mi se pa ne znas....i trebaju ljudi znat tko je i sta je jer se drlo pravi nedodirljivim FR kome treba
-
bome tema sta za citati....jako se dobro zna zasto je Crowbar ili doticni GNJUS popusio povratak sredstava na paypal inace coek iz jednog malog grada nedaleko od Zagreba....pa vi niste svjesni da je bila jednom davno tema za nesto slicno pa ne znam kako su moderatori odreagirali na isto vjerovatno otislo sve u vjetar kao i mojih xy ticketa kojih sam pisao i sve govore znaju sve upoznati su bla bla i nazalost sve regularno i mozes se ebat....ja sam odustao od yakinija upravo zbog pajsera i njegove tetke pedra bolje imat mir u kuci i povuci se...ja nezz kako vam se da raketirat dan noc imate li vi ljudi zivot....fr kome treba a posebno ziv bio matorac il ziv bio mastercard aka visa
-
nezz sta se zezate sa njabinom zakovanom ja sam se maknuo sa yakinija zbog njega jer je njab koji nemere prdnut kak spada a da ne pricam da smo slali xy ticketa i nazalost sve je legalno tako da uzalud vam trud sviraci...tko ima volju nek igra ja krkam na orgu i mirna Bosna kak se kaze
-
-
Pokrij se usima sa boljom polovicom i reci coeku nek vrne pare koje je duzan😂😂