gledam koliko oklopnih se šalje za tako malu flotu..
U svakom slučaju, lijep udar
gledam koliko oklopnih se šalje za tako malu flotu..
U svakom slučaju, lijep udar
mogu ako vecina tako odluci.. u cemu je problem, oni svejedno igraju taj uni i uvijek ce biti sta vecina odluci.
kad tad ce spojiti unije tako da ne vidim razlog zasto im se ne bi podigao eco
p.s. pogledaj sve unije na orgu.. nakon 6 mj svi traze x8 eco i dobiju
To je normalna stvar ako vecina to trazi na forumu. Na vama je samo da prosljedite nadleznima i predocite dokaz ( ovaj s foruma da igraci zele promjene postavki ) Ovi s orga su isto tako mislim slali nadredenima ( koji nisu na orgu ).
Pravila jasno kazu da je dozvoljeno mjenjanje postavki uz uvjet da je uni star 6 mj a mislim da je i njima a i vama u interesu da ovo malo igraca sto je ostalo bude zadovoljno a i siguran sam da ce i vise novaca otici na crnu materiju
ufff.. kad vidim ovakav hit, bude mi žao što sam odustao od zagadra. Isplatilo se ovo ulaganje u flotu i zetelce u svakom slucaju..
Pratim i dalje šta će se dešavati.
Zeus fr
dobar hit za pocetak. Profit je najbitniji.
Nastavi samo tako i pratimo dalje
Lijepo te opet vidjeti na forumu kami. Sjajan ulov a i profit je tu.
Samo nastavi tako a za letenje, bit će prilike
Vidim da se cesto desava na orgu da igraci odluce da se promjenje postavke servera i org im ispuni zelju.
Ne znam jel se vamo to desavalo al kako mislim da ce uskoro doci do nekog spajanja a mi tu puno zaostajemo za starijim serverima, ne znam jel moguce, naravno ako se vecina slaze da se podigne ekonomija sa x6 na x8
Sta drugi misle? Izjasnite se svakako
ili da cekam da se uniji spoje da pokazem tko je kralj dm-a
postalo je dosadno.. nema meta
Zabranjeno je prodavanje racuna i rasprava uopce na ovom forumu o tome
Dajem acc na zagadra..
acc je top 1 po svemu
zainteresirani na pm
Display MoreDisplay MoreFino skupljas resse Darky trebat ce ti za Big Finals 🤫
Newbie steta al pamet u glavu i lagani FR, neki imaju ekonomiju 🫣
Cestitke napad
hahahaha Biggy
šaljivac stari... a inace, sprema se neki vatromet?
Newbie brz FR. Dark je najopasniji kad u njega uđe kofein. GG majstore
ma nema tu ni FR-a, a kamoli brzog haha, i ovo malo bodova sto imam u ekonomiji, vecina otpada na nanite xD
Morat ces sam u ribolov, ili s kolegama iz saveza xD
Znaci i ti si bio na toj strani predpostavljao sam al nisam bio 100% siguran.
Biggy, veliko finale ce biti kad ja odlucim, ok ?
I da.. Posveta takodjer mom dobaljvacu goriva igracu virus, koji u ovo vrijeme krize uspije da omoguci goriva za ovu staru flotu.. Sorry sto sam zaboravio gore da te spomenem.. Nisam spavao nista